Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Ελεύθερη Σκέψη
Ένα φόρουμ για συζητήσεις ελευθεριακού χαρακτήρα!!
Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Σκέψη! Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει αλλαγές στην εμφάνιση του φόρουμ καθώς επίσης και να συμμετέχει σε όλες τις αποφάσεις. Καλά ποστ!!
Θέμα: Απ: Περί χημικών και μασκών Δευ Ιαν 31, 2011 9:21 pm
Brognor έγραψε:
Εχω και αλλη μια που ηταν ενα-δυο χρονια στο σπιτι του Σοκιτ... Ο εχων τις τρεις μασκες... δινει την μιαμιση; Ο.ο ο.Ο
ουυυυ καπιταλα!!! εμεις οι καημενοι οι πουμιτες δεν εχουμε λεφτα ουτε για μια!!! βασικα ρε πουστη θελω μασκα αλλα αν εχω μασκα δεν μπορω να βαλω το κρανος!!! οποτε πεφτω στο διλημα μασκα για τα ματια+μασκα για χημικα η μασκα για τα χημικα αναλωσιμη+ κρανος
???
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
Θέμα: Απ: Περί χημικών και μασκών Δευ Ιαν 31, 2011 9:24 pm
1993phevos έγραψε:
Brognor έγραψε:
Εχω και αλλη μια που ηταν ενα-δυο χρονια στο σπιτι του Σοκιτ... Ο εχων τις τρεις μασκες... δινει την μιαμιση; Ο.ο ο.Ο
ουυυυ καπιταλα!!! εμεις οι καημενοι οι πουμιτες δεν εχουμε λεφτα ουτε για μια!!! βασικα ρε πουστη θελω μασκα αλλα αν εχω μασκα δεν μπορω να βαλω το κρανος!!! οποτε πεφτω στο διλημα μασκα για τα ματια+μασκα για χημικα η μασκα για τα χημικα αναλωσιμη+ κρανος
???
Με ερανο τις πηρα τις μασκες ρε :Ρ Για ολους μας ;Ρ Αν εχεις κρανος που ειναι ανοιχτο τελειως μπροστα και προστατευει ολο το κεφαλι εκτος απ'την μουρη τοτε μπορει να μπαινει και στρατιωτικη μασκα
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Περί χημικών και μασκών Δευ Ιαν 31, 2011 9:34 pm
Μόνο εγώ φοράω κασκόλ και κουκούλα? Πλάκα πλάκα το σκεφτόμουν αυτό με τη μάσκα moi aussi,αλλά είχα δύο ζητήματα: α)που πουλάνε? Ο.ο β)πως τη ζητάς?Μάσκα για μπάχαλα? Ο.ο
Θέμα: Απ: Περί χημικών και μασκών Δευ Ιαν 31, 2011 10:11 pm
L3o ΧΞΣ έγραψε:
Μόνο εγώ φοράω κασκόλ και κουκούλα? Πλάκα πλάκα το σκεφτόμουν αυτό με τη μάσκα moi aussi,αλλά είχα δύο ζητήματα: α)που πουλάνε? Ο.ο β)πως τη ζητάς?Μάσκα για μπάχαλα? Ο.ο
τωρα βαριεμαι να σου εξηγω......αν ζητησεις μασκα για οργανικα αερια CS-CN και γενικοτερα οξινα αερια θα σου προτεινει μερικες ....εγω τις αναλωσιμες τις παιρνω και νομιζει ο τυπας οτι βαφω και καμια φορα με ρωταει τι κομματι εκανα
εχει και με μεγαλη αναλυση το ιντυμεντια αρθρο
αλλα αν θες κατι προχειρο ζητα μια μασκα ενεργου ανθρακα εγω εχω παρει της bls με ffp1=2,4 ευρω που ειναι μια χαρα.....συντροφοι μου λενε οτι ειναι καλυτερες οι αναλωσιμες ενεργου ανθρακα της 3m σιγουρα ειναι για περισσοτερες χρησεις της 3m 4,5 ευρω
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
Θέμα: Απ: Περί χημικών και μασκών Τρι Φεβ 01, 2011 3:43 am
Τι φλωρικα ειναι αυτα :Ρ Εγω εχω δυο σοβιετικες PMK στρατιωτικες μασκες ραδιοβιοχημικου πολεμου που τα φιλτρα τους (αν και ληγμενα) κανουν για οτιδηποτε. Γυρω στα 18 ευρω με εξοδα αποστολης απο e-bay ;P Τωρα ψαχνω στρατιωτικα φιλτρα 40 χιλιοστων, εχω ζητησει απο την μανα μου να πει στην θεια μου στην Ρωσια οπου δουλευει στον διαστημικο σταθμο, αν εχουν τιποτα φιλτρα 40αρια εκει να μας στειλει 5-6
Θέμα: Απ: Περί χημικών και μασκών Τρι Φεβ 01, 2011 5:13 pm
Brognor έγραψε:
Τι φλωρικα ειναι αυτα :Ρ Εγω εχω δυο σοβιετικες PMK στρατιωτικες μασκες ραδιοβιοχημικου πολεμου που τα φιλτρα τους (αν και ληγμενα) κανουν για οτιδηποτε. Γυρω στα 18 ευρω με εξοδα αποστολης απο e-bay ;P Τωρα ψαχνω στρατιωτικα φιλτρα 40 χιλιοστων, εχω ζητησει απο την μανα μου να πει στην θεια μου στην Ρωσια οπου δουλευει στον διαστημικο σταθμο, αν εχουν τιποτα φιλτρα 40αρια εκει να μας στειλει 5-6
κανουν κακο στην υγεια σου αυτες οι παλιες μασκες!! περα απο την πλακα τωρα........
Brognor
Θέμα: Απ: Περί χημικών και μασκών Τρι Φεβ 01, 2011 5:44 pm
Θέμα: Απ: Περί χημικών και μασκών Τετ Φεβ 02, 2011 1:04 pm
Brognor έγραψε:
1993phevos έγραψε:
Brognor έγραψε:
Και τα χημικα κανουν κακο ;Ρ
περα απο την πλακα μπορει εσυ να μην νιωθεις χημικο αλλα οι μασκες ειναι καρκινογονες!! παρε καινουρια μασκα!!
Γιατι να ειναι καρκινογονες ρε;
γιατι ειναι 50 χρονων!! περα απο την πλακα δεν ξερω γιατι αλλα ειναι βλαβερες σιγουρα το εχω ακουσει απο πολυ κοσμο που ξερει απο μασκες!!
Brognor
Θέμα: Απ: Περί χημικών και μασκών Τετ Φεβ 02, 2011 6:25 pm
Δεν ειναι 50, 24 ειναι! :Ρ Σιγα ρε, διατηρημενο ειναι το λαστιχο, μονο το φιλτρο θελει αλλαγμα! Πιο καρκινογονο ειναι να ζεις στην Αθηνα παρα να φορας αυτη τη μασκα μια στο τοσο!