Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Ελεύθερη Σκέψη
Ένα φόρουμ για συζητήσεις ελευθεριακού χαρακτήρα!!
Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Σκέψη! Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει αλλαγές στην εμφάνιση του φόρουμ καθώς επίσης και να συμμετέχει σε όλες τις αποφάσεις. Καλά ποστ!!
Θέμα: Σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη... Παρ Νοε 19, 2010 7:13 pm
...θα ήθελα πολύ ν'ακούσω τις γνώμες σας.I really don't get what the fuss is about.I mean,ακούω συνέχεια για "παραβίαση της ιδιωτικότητάς μας" και συνωμοσιολογικές υστερίες περί 1984,but I can't see it.Η Κάρτα του Πολίτη απ'όσο ξέρω θα αναγράφει στοιχεία όπως ΑΜΚΑ, ΑΦΜ,ονοματεπώνυμο,ειδικό εκλογικό αριθμό και διάφορα ακόμα στοιχεία για συναλλαγές με το δημόσιο ήδη γνωστά στο κράτος.Πως παραβιάζονται τα προσωπικά μας δεδομένα,όταν όλα τα αναγραφόμενα στοιχεία τα ξέρει το κράτος?Η Κάρτα του Πολίτη είναι ένα important asset για να απαλλαγούμε απ'το τέρας της γραφειοκρατίας και δεν μπορώ να δω τον κίνδυνο.Όλα όσα περιέχει για εμάς τα ήξεραν από πριν οι κρατικές υπηρεσίες,μόνο που τώρα απλώς αυτά είναι συγκεντρωμένα σ'ένα έγγραφο.So?Εσείς τι λέτε?
Πως διάολο έρχεται το θηρίο του Αντίχριστου, όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη, με την κάρτα του πολίτη; Έχω ακούσει ότι μέσα στην κάρτα υπάρχει ένα barcode με τον άριθμο 666 και αυτό έχει τρελάνει τους χριστιανοταλιμπαν. Αρα καλό θα ήταν το κράτος να άλλαζε το Barcode, από 666, σε 667 να τελειώναμε με τις μαλακίες τύπου
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη... Κυρ Νοε 21, 2010 3:18 am
Βασικά δεν έχει ακριβώς το 666,αλλά κάνοντας πράξεις με κάτι αριθμούς που υπάρχουν πάνω στην Κάρτα,προκύπτει.Ό,τι να 'ναι...
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2010 Ηλικία : 39
Θέμα: Απ: Σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη... Τετ Νοε 24, 2010 4:13 pm
Πάντως το 666 δεν είναι ο αριθμός του αντιχρίστου. Το πραγματικό number of the beast ειναι το 665,983748837294837729948327272839983726299483272.
Η στρογγυλοποίηση έγινε για ευκολία...
Πάντως αυτή η ευκολία να βλέπουμε παντού (βλέπουμε... χοχο ένα αστειάκι) τον αριθμό 666 (πχ θυμάστε παλιά τα πεντοχίλιαρα είναι αξιοθαύμαστη! Θεωρώ πως ΚΑΚΩΣ δεν λέμε στο τέλος "Τυχαίο; Δεν νομίζω!"
...και αν νομίζεις οτι το έλεγε μόνο ο άρρωσρτος ο παίσιος έχε υπόψιν οτι εμένα πχ δεν μου το είχε πει κανένας καλόγερος. Βασικά εδώ λέει κι άλλες πίπες... Αυτό που δε λέι είναι οτι κατά πάσα πιθανότητα ο παίσιος το τσέπωσε το χαρτί μετά. Εγώ έλεγε για τα μπλεγμένα μηδενικά που φαίνονταν σαν το 666. Εμένα να σου πω την αλήθεια μου θύμιζαν και το 999. Ωστόσο κανείς από τους "θρήσκους" δεν έλεγε όχι σε ένα "ταληράκι" (όπως φυσικά δεν λένε όχι και στην "τεχνολογία του οξαπωδού".
Τεσπά. Το κούρασα.
BreadandRoses
Αριθμός μηνυμάτων : 75 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : Ελλαδισταν
Θέμα: Απ: Σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη... Τετ Νοε 24, 2010 6:26 pm
Δεν ισχύει οτι θα έχει και αποτυπώματα;
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη... Τετ Νοε 24, 2010 7:34 pm
BreadandRoses έγραψε:
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.Αλλά και τα αποτυπώματα,γνωστά ήδη στο κράτος είναι.
BreadandRoses
Αριθμός μηνυμάτων : 75 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : Ελλαδισταν
Θέμα: Απ: Σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη... Τετ Νοε 24, 2010 7:37 pm
L3o ΧΞΣ έγραψε:
BreadandRoses έγραψε:
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.Αλλά και τα αποτυπώματα,γνωστά ήδη στο κράτος είναι.
Αν έχεις προσαχθεί/συλληφθεί κλπ. Για ποιό λόγο να πάω να δώσω αποτυπώματα χωρίς λόγο;
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη... Τετ Νοε 24, 2010 7:54 pm
Υπήρχαν και στις ταυτότητες μέχρι πριν λίγα χρόνια...
BreadandRoses
Θέμα: Απ: Σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη... Τετ Νοε 24, 2010 7:55 pm
L3o ΧΞΣ έγραψε:
Υπήρχαν και στις ταυτότητες μέχρι πριν λίγα χρόνια...
Το ξέρω. Εγώ πχ έβγαλα ταυτότητα το 2003 και αποτυπώματα δεν έδωσα
Σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης