Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Ελεύθερη Σκέψη
Ένα φόρουμ για συζητήσεις ελευθεριακού χαρακτήρα!!
Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Σκέψη! Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει αλλαγές στην εμφάνιση του φόρουμ καθώς επίσης και να συμμετέχει σε όλες τις αποφάσεις. Καλά ποστ!!
24 ώρες στο δρόμο! Δίνουμε τη δική μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ 15 Ιουνίου περικυκλώνουμε τη Βουλή Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μάη. Πρώτος σταθμός η γενική απεργία την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα.Δίνουμε τρία μεγάλα ραντεβού: Όλοι την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7 το πρωί: 1. Μπροστά στη Βουλή. 2. Στο μετρό Ευαγγελισμός. 3. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Μέχρι τις 15 Ιουνίου οργώνουμε την Αθήνα για να μεταφερθεί παντού το κάλεσμα της Λαϊκής Συνέλευσης του Συντάγματος. Δίνουμε από τώρα αγωνιστικό ραντεβού για τη μέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου. Να ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή: ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος 11 Ιουνίου 2011
Σχετικα με την ανακοινωση σου. Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα που εγιναν την τεταρτη στο Συνταγμα? Απαντηση θελω να παρω απο την πεμπτη, δηλαδη ελπιζω να μην ειστε στον υπολογιστη εν μεσω 48ωρης
Φιλε Κιχωτη, η 29 ιουνιου ηταν αντικειμενικα η δυνατοτερη εμπειρια της μεχρι τωρα ζωης μου... Ξεκινησαμε απο την πολη που βρισκομαι με ενα ποθλμαν με αγανακτισμενους στισ 23¨00 και φτασαμε νωρις το πρωι στην Αθηνα και περιμεναμε στην πολυτεχνειουπολη να περασει η ωρα για να παμε στον ευαγγελισμο κατα τις 8 οπως ειχε αποφασισθει να κανει η περιφερεια απο τις λαικες συνελευσεις της Αθηνας. Στον ευαγγελισμο ξεκινησαν τα πραγματα απο νωρις... Ανοιξαν 3 κεφαλια μεγαλων ανθρωπων τα μπατσαρια και αρχισαν να μας ψεκαζουν χωρις λογο, ατομα που δεν ειχαμε τπτ παρα τα χερια μας να αμυνθουμε. Η μαλακια ειναι οτι μεχρι εκεινη τη στιγμη ποτε δεν ειδα την καταστολη της αστυνομιας με τα ματια μου και απο οταν συνεβη αυτο αλλαξε εντελως η συνειδηση μου. Μεγαλη αληθεια πως με την εμπειρια ερχεται και η συνειδηση. Στη συνεχεια κατεβηκαμε στο συνταγμα. Πολυ καλη φαση μεχρι τις 1μισι η ωρα, φωνες συνθηματα παλμος(τλχστν στο μπλοκ μας δεν ξερω για τα αλλα). Σε μια φαση κατεβαινω κατων στην πλατεια και αρχιζει ο πολεμος επανω στην Αμαλιας. Γαμω την πουτανα μου λεω, ποσα χημικα και κροτου λαμψης ριχνουν τα κωλοζωα. Απο εκει και περα και οταν ξαναανεβασαμε το πανο της οργανωσης στην Αμαλιας η φαση ηταν χημικα αριστερα, παμε δεξια, χημικα δεξια, παμε αριστερα. Οι μπατσοι επαιζαν μαζι μας. Ευτυχως για εμενα βρηκα εναν τυπο πουλουσε μασκες για θαλασσα, πηρα μια, ειχα και μασκα για το στομα και ημουν τζετ, και οσο μπορουσα κρατουσα το μαλοξ και εδινα οπου προλαβαινα. Και τωρα ερχονται τα καλα, ο μεγαλος τρομος, απο το πουθενα κατα τις 4 η ωρα(μεγαλο ντου) βλεπουμε μια διμοιρια να φτανει απο τη μια πλευρα της αμαλιας και να μην σταματανε, βγαινουμε μια αλυσιδα σχετικα κοντα τους, σηκωνουμε χερια και τους λεμε ''δεν εχουμε τπτ μην κανετε τπτ'' και εκεινη τη στιγμη βγαζουν τα γκλοπ και τα χημικα. Τελος τα αστεια, αρχιζουν να μας βαρανε με χημικα απο παντου και να μας περικυκλωνουν απο παντου, απο καθε δρομο, σε μια φαση τρεχω να κατεβω την αμαλιας και πεφτουν μπροστα μου 4 κροτου λαμψης και 2 χημικα, σαν πουστης ετρεχα(ειχαν θωλωσει και τα γυαλια και επεφτα πανω σε συντροφους!)απο κωλοφαρδια δε με επιασαν. Μετα απο ωρα παμε στο μοναστηρακι, καθομαστε και δινουμε εκει ραντεβου ολη η οργανωση να δουμε αν λειπει κανεις. Μια χαρα ολα, ολοι μαζι, ειχε περασει μια ωρα απο οταν ειχαμε φτασει ειχαμε φαει γυρους, ειχαμε κανει τα τσιγαρα μας, γελουσαμε, και απο το πουθενα σε μια στιγμη βγαινει βρωμα οτι φτανουν ΔΙΑδες. Λεω ελεος ρε γαμωτο, δεν τελειωσε? Και αμεσως αρχιζουν να πεφτουν οι κροτου λαμψης βροχοι, αντε τρεχα παλι στομετρο με ενα φιλαρακι. μπαινουμε στο μετρο φευγουμε και παμε σε μια σταση που εχει σχεση με Μουσικη. ημασταν σαν σκατα με το μαλοξ στη μαπα και βλεποντας αυτο το κρατος τρομοκρατιας λεμε, ειμαστε πολυ χαλαρα για ασφαλιτη να μας παει μεσα, παμε γρηγορα παιρνουμε μπουκαλακι νερο και ξεπλενωμαστε. Ημασταν μακρια απο την μπατσαρια ευτυχως και λεμε παλι καλα τελειωσε επιτελους. Μετα απο 1μισι ωρα συναντιομαστε ολοι μαζι καμια 20 ατομα(περιμεναμε αλλα 20) για να φυγουμε απο αθηνα και απο το πουθενα περνα μπροστα μας ενας μπατσος με μηχανη και λεει ''τι με κοιτατε''... Μιλαμε για απιστευτη φαση! Εντωμεταξη να εχουμε μαθει για τους ΔΙΑδες οτι εχουν δειρει πολυ κοσμο και ασχετο ακομη με την διαδηλωση και να ειμαστε σε φαση, πρεπει να φυγουμε. Για 15 λεπτα μεχρι να φυγουμε ειχαμε απεναντι 4 μηχανες να μας παρακολουθουν και να λεμε για ποτε θα μας ερθουν οι διαδες να μας πουλησουν μαγκια. Τελικα δεν ηρθαν και την καναμε. Μιλαμε για ενα κρατος ΤΡΟΜΟΥ. Χωρις καμια προκληση και στο συνταγμα και πουθενα ειχαν καυλα να δειρουν και ισως και να σκοτωσουν. Παντως ηταν απιστευτη εμπειρια αλλα πλεον δεν παμε ερασιτεχνικα, μονο με μασκαμυρμιγκοφαγου. Δυστυχως η ευτυχως αυτη η εμπειρια αλλαξε τη συνειδηση μ. Δεν ηθελα να συγκρουστω με μπατσους γιατι ακομη και αν ειναι οργανο που προασπιζει τα συμφεροντα του κεφαλαιου δεν παευι πισω απο τη μασκα του να ειναι ενας ανθρωπος, ομως με οσα να ειδα να συμβαινουν και το μισος που ειχαν πολλοι απο αυτους για εμας, για μεγαλους ανθρωπους, για παιδακια, πλεον πιστευω οτι η συγκρουση ειναι απαραιτητη, οχι μονο για την ιδια μας την προστασια αλλα και για να βαλουν λιγο μυαλο...
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Κινημα αγανακτισμενων Πεμ Ιουλ 07, 2011 12:00 am
Κιχώτης έγραψε:
Σχετικα με την ανακοινωση σου. Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα που εγιναν την τεταρτη στο Συνταγμα? Απαντηση θελω να παρω απο την πεμπτη, δηλαδη ελπιζω να μην ειστε στον υπολογιστη εν μεσω 48ωρης
Και στις 15 αλλά και στη 48ωρη,υπήρξε πολλή προβοκάτσια.Ενδεικτικά αναφέρω αυτά:
Υπήρξε όμως και άπειρη καταστολή.Η βιαιότητα των ΜΑΤ ήταν πρωτοφανής,ιδιαίτερα σε μια περίοδο μετά από μεγάλη "πατάτα" τους,όταν έστειλαν τον Γιάννη Κ. στην εντατική (11 Μάη) και όταν όλοι είδαμε αυτόν τον ξυλοδαρμό:
Προσωπικά,δεν φανταζόμουν ότι θα μας έριχναν τέτοιο γαμήσι τον Ιούνη.Εκτός απ'τις απεργίες,όλοι θυμόμαστε και τη βραδιά (νομίζω 19 ή 21 Ιούνη) που οι μπάτσοι επιτέθηκαν με την πρόφαση ακούγονταν αντιμπατσικά συνθήματα (!!!!) και έφυγε ένα μπουκάλι!!!Εικόνες απ'την καταστολή στις δύο απεργίες το θεωρώ περιττό να προσθέσω,όλοι έχουμε δει μπάτσους με πέτρες,τις ομάδες ΔΙΑΣ/ΔΕΛΤΑ/Ζήτα να κάνουν έφοδο στο Μοναστηράκι,τις "καραμπίνες" δακρυγόνων,τον "φράχτη" στη Βασ. Όλγας,τις αυτοσχέδιες "βόμβες" των ΔΕΛΤΑ,φωτογραφίες με ματατζήδες να χτυπούν γέρους ή αιμόφυρτους ανθρώπους.Ενδεικτικά,παραθέτω μονάχα αυτό:
Στο indymedia διάβασα ότι στην 48ωρη έπεσαν γύρω στα 2000 χημικά,ενώ συνήθως δεν πέφτουν πάνω από 200 σε μια απεργία,αν και βρίσκω τον αριθμό κάπως φουσκωμένο.Η αλήθεια πάντως είναι ότι εκεί που παλαιότερα θα έριχναν 4-5 δακρυγόνα,αυτές τις μέρες έριχναν 15.Ειλικρινά,δεν ξέρω γιατί δόθηκαν τέτοιες εντολές.Φοβήθηκαν τη μαζικότητα και την απήχηση των Αγανακτισμένων?Ίσως.Αφ'ενός,με αυτήν την τακτική,κατάφεραν να τρομάξουν πολύ κόσμο,που πλέον θα πάψει να ασχολείται ξανά με τα κοινά,ρίχνοντας το φταίξιμο στους "κακούς κουκουλοφόρους",όπως του είπε στις ειδήσεις ο Πρετεντέρης.Αφ'ετέρου,όσοι ήμασταν κάτω στους δρόμους,είδαμε και ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν υπήρξαν αυτοί οι γελοίοι διαχωρισμοί "φιλήσυχων" και "μπάχαλων",σύσσωμοι όσοι βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος,είτε "βετεράνοι",είτε "rookies" στις οδομαχίες,αντιστάθηκαν απέναντι στην επέλαση των ΜΑΤ και διαφύλαξαν την πλατεία.Γι'αυτό,θέλω να ελπίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι,που ως τώρα δεν γνώριζαν τι γινόταν στους δρόμους και κατέβηκαν τώρα με τους Αγανακτισμένους,μετά απ'αυτά τα γεγονότα ριζοσπαστικοποιήθηκαν πολύ περισσότερο και έμαθαν από πρώτο χέρι το ποιόν των σωμάτων "υπέρ της προστασίας του πολίτη".
Aristeri_Dunami έγραψε:
Δεν ηθελα να συγκρουστω με μπατσους γιατι ακομη και αν ειναι οργανο που προασπιζει τα συμφεροντα του κεφαλαιου δεν παευι πισω απο τη μασκα του να ειναι ενας ανθρωπος, ομως με οσα να ειδα να συμβαινουν και το μισος που ειχαν πολλοι απο αυτους για εμας, για μεγαλους ανθρωπους, για παιδακια, πλεον πιστευω οτι η συγκρουση ειναι απαραιτητη, οχι μονο για την ιδια μας την προστασια αλλα και για να βαλουν λιγο μυαλο...
Πως φαίνεται ο Συριζαίος Χίππη
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
Χαίρομαι που επιτέλους έβαλαν μυαλο καποιοι... Αυτά τα εκτρώματα με τα κράνη θέλουν σφάξιμο. ΑΜΕΣΑ. Θα πληρώσουν για αυτό που έκαναν στις 29. Δεν έχω ξαναφάει περισσοτερο δακρυγόνο ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ! Ημουν ΜΑΖΙ με τους μπαχαλους, ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΤΗΛΙ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ και πεταγα πετρες στα ΜΑΤ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ...
overkill2024
Αριθμός μηνυμάτων : 177 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Ηλικία : 39
Θέμα: Ψιτ… Κυρ Ιουλ 10, 2011 1:11 pm
Ψιτ… Σύντροφε…
..
Ναι ρε εσύ..
Άκου λίγο..
... Αν ψάξουμε να βρούμε αρνητικά πράγματα για το σύνταγμα είναι πολύ εύκολο. Είναι το ποιο εύκολο πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Άσε αυτό τώρα.. Το ζήτημα είναι άλλο… Εγώ θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο.. εσύ.. ναι εσύ που τσινάς και γκρινιάζεις, θα γίνεις ούρα όλου αυτού του εγχειρήματος;;; Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στις σκέψεις σου, εδώ, στην «ελεύθερη σκέψη» η απάντηση σου σύντροφε φαίνετε να είναι όχι! Ενδιαφέρον οι σκέψεις σου και οι αναλύσεις σου αλλά.. Γιατί ρε σύντροφε υπέρ-επαναστάτη δεν το κάνεις όμως?? Ρε άσε της μαλακίες και τα «μα» και τα «μου».. και πες το.. Πες το ρε εσύ.. Μια φράση θες να πεις κατά βάθος και την αποφεύγεις.. Να σου πω ποια είναι; «Δεν γίνετε έτσι» …
Κάνω λάθος;; Το αν κάνω λάθος ή όχι θα σε παρακαλούσα να το απαντήσεις πρώτα στον εαυτό σου και όχι σε εμένα..
1) Εσένα σύντροφε αριστερέ δεν σε παρεξηγώ και πολύ.. αυτή είναι η φύση σου. Γιατί; Γιατί φίλε αριστερέ όπως έχω ξαναπεί και εδώ στο διαδίκτυο (και όπως πολύ σωστά έχει παρατηρήσει και ο Γιώργος οικονόμου) ακόμη και ο ίδιος όρος «Αριστερά» είναι παρωχημένος, προβληματικός, και επί πλέον ανασχετικός παράγοντας στο δρόμο προς αναζήτηση μιας άλλης δημιουργικής αντίληψης.
Οι σημερινές συνθήκες χρειάζονται άλλη νοοτροπία, απαιτούν άλλο τρόπο ύπαρξης, σκέψης και δράσης, άλλες ιδέες και πρακτικές, που θα εμπνέονται και θα εκκινούν από την αυτοδιεύθυνση και τον αυτοπροσδιορισμό, θα προσανατολίζονται και θα καταλήγουν στην αυτοσυγκρότηση και την αυτοοργάνωση, θα έχουν ως μέσο και ως σκοπό την αυτοκυβέρνηση, την (άμεση) δημοκρατία. Αυτόν τον προσανατολισμό δεν μπορεί να τον προσφέρει η παραδοσιακή Αριστερά λόγω της φύσεώς της και της ιστορίας της, λόγω της αντιθέσεώς της προς τον αντιγραφειοκρατικό και άμεσο χαρακτήρα της δημοκρατίας, λόγω του ότι βρίσκεται σε αγεφύρωτη αντίθεση με την αυτοκυβέρνηση των ανθρώπων. Ο δημοκρατικός δρόμος διέρχεται λοιπόν έξω από τους χώρους της Αριστεράς και εναντίον της, την αμφισβητεί στα βασικά ιδεολογικά, πολιτικά και οικονομικά συμφέροντά της, την καθιστά άχρηστη και περιττή...
Για αυτό σύντροφε αριστερέ.. μάζεψε το μαγαζάκι σου και τα τσιράκια σου τύπου Ανταρσία που δεν χανoυν ευκαιρία να εκμεταλλεύονται να περάσουν τα προστάγματα τους τα «ορθά» και δρόμο… αν θες έλα μόνος σαν άτομο ρε εσύ σύντροφε.. (με ότι και αν συνεπάγετε αυτό)
2) ΕΕεεεππ! Εσύ σύντροφε «ΑΝΑΡΧΙΚΕ» μην χαμογελάς… Εσύ είσαι χειρότερος… Και για τον λόγο του ότι και εγώ σαν άνθρωπός θεωρώ τον εαυτό μου αναρχικό με κάνει να γίνω ο χειρότερος κριτής σου! Για πες μου ρε σύντροφε.. Γιατί και εσύ αυτό που κατά βάθος θες να πεις είναι «Δεν γίνετε έτσι» ? Ε? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΧΙ γιατί δεν μένεις εκεί… προχωράς και σε πράξεις.. ΕΣΥ που τονίζεις και γράφεις παντού κρίνοντας την αριστερά ότι η «επαναστατική πρωτοπορία» είναι ένα από τα ολοκληρωτικά σπέρματα που βρίσκουν έρεισμα τα ολοκληρωτικά «κουμουνιστικά» καθεστώτα κάνεις τα ίδια;; … την έχεις δει και εσύ πρωτοπορία;;
Επειδή για εσένα η μόνη βία (αντί- βία) είναι το να πετάς μάρμαρα και μπουκάλια πάει να πει ότι οι υπόλοιποι πρέπει να έχουν την ίδια γνώμη; (ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ… αυτά τα ανθρωπάκια, οι μικροαστοί, οι λούμπεν, οι Ελληναράδες με τις ελληνικές σημαίες τους που τόσα χρόνια μας έκραζαν και καθόντουσαν στο καναπέ τους κτλ κτλ …μπλα μπλα μπλα… Ναι αυτοί! Για αυτούς μιλώ!! ) γιατί ρε σύντροφε..?? Μήπως είμαστε καταβόθρας μια altenativ αριστερά??
ΣΚΑΣΕ ποια να μου μιλάς για εκείνον τον Δεκέμβριο!! Σκάσε ποια να κριτικάρεις (καλοπροαίρετα και «δήθεν» καλοπροαίρετα.. ) αυτό που για εσένα είναι «έξω από το δικό σου» ! Σκάσε και γίνε μέρος του!!! .. Απαξιώνω «τα εύκολα συμπεράσματα» σου, την «εύκολη λύση» σου!!! Και εγώ είμαι μιας τελείως άλλης λογικής, του επαναστατικού εργατικού συνδικαλισμού, των συνδικάτων κτλ και για εμένα ΒΙΑ είναι η απεργία και η απεργιακή περιφρούρηση αλλά δεν κάθομαι να γκρινιάζω και να λέω: «όχι λάθος!!! δεν γίνετε έτσι!!! » ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ρε σύντροφε! Και για να σε προλάβω.. δεν θα βγάλω την ουρά μου απέξω.. και εγώ πέταξα μάρμαρα και τα έκανα πουτάνα όλα εκείνη την μέρα.. Αλλά είχαμε φτάσει ποια με τις μαλακίες μας στα όρια που η αντί-βία ήταν απαραίτητη. Δεν πρέπει όμως αυτό να τα δικαιολογεί όλα… Δεν παύει να ισχύει το συμπέρασμα ότι με τις πράξεις αυτές :
«Το ατομικό Εγώ επιτίθεται στο συλλογικό Εμείς. Αυτό το Εγώ, που διογκώθηκε μέσα από μηδενιστικές αντιλήψεις κι από ένα στρεβλό «αίσθημα δικαίου», που αποτελεί γέννημα και κομμάτι του ίδιου του καπιταλισμού, συναντήθηκε με την αποπολιτικοποίηση, το καμποσιλίκι, την τσογλανιά και την αδιαφορία και οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια σε πράξεις που στρέφονται συνολικά ενάντια στην κοινωνία και τις αντιστάσεις της. Και Εμείς, είμαστε σήμερα, φτωχότεροι. Ακόμη κι αν το κίνημα άφησε, με τις πράξεις και τις παραλήψεις του, χώρο στις αντιλήψεις αυτές, φέρει τώρα την ευθύνη της συνολικής αντιμετώπισης και απομόνωσής τους. Αλλά, η ευθύνη δεν τελειώνει εδώ. Συνεχίζει. Υπάρχει απέναντι στην κοινωνική συγκυρία, στην κρισιμότητα της κατάστασης, απέναντι στους ίδιους μας τους εαυτούς, σε ό,τι πρεσβεύουμε και προσπαθούμε να πραγματώσουμε και να δημιουργήσουμε.»
Αυτά είχα να πω.. εγώ «κριτική» δεν θα κάνω στους αγανακτισμένους. Μόνο σε εμάς!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- «Εσείς που είστε νέοι, η γενιά που μεγαλώνει, μπορεί να δημιουργήσει έναν ολότελα διαφορετικό κόσμο μόνο αν εκπαιδευτείτε να είστε ελεύθεροι και όχι να εξαναγκάζεστε να κάνετε κάτι που δεν αγαπάτε ή δεν κατανοείτε. Να γιατί είναι πολύ σημαντικό, όσο είστε νέοι, να είστε πραγματικοί επαναστάτες – που σημαίνει να μη δέχεστε τίποτα, αλλά να ερευνάτε όλα τα πράγματα για να ανακαλύψετε τι είναι αληθινό. Μόνο τότε μπορείτε να δημιουργήσετε έναν καινούργιο κόσμο. Αλλιώς, μολονότι μπορεί να τον ονομάσετε με διαφορετικό όνομα, θα διαιωνίσετε τον ίδιο παλιό κόσμο της δυστυχίας και της καταστροφής, που πάντα υπήρχε μέχρι τώρα»
-Κρισναμούρτι
(Χαζός, χίπης, οπορτουνιστής, ιδεαλιστής, ρομαντικός παπάρας καλώγερος κτλ.. τα ξέρω όλα αυτά.. Στα @@ μου σας γραφω και για αυτό )
Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα από την αρχή έως το τέλος.......
υ.γ ήμουνα και εγώ μες τα μπάχαλα..... Το μόνο που έχω να κριτικάρω για τα μπάχαλα (κάτι που κι εσύ το είπες σε μέσες άκρες) είναι ότι θα έπρεπε να βάζουν μερικοί το μυαλό τους να δουλέψει και να ζυγίζουν καταστάσεις,να διακρίνουν πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να πετάνε πέτρες.....είχα δει κάτι μαλακισμένα να πετάνε πέτρες ενώ τα ματ ήταν συντριπτικά περισσότερα δίπλα από το μετρό και ο κόσμος πεθαμένος.....και όπως ήταν φυσικό πέσανε κι άλλα δακρυγόνα!!
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Κινημα αγανακτισμενων Δευ Ιουλ 11, 2011 7:35 am
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39