Ελεύθερη Σκέψη
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελεύθερη Σκέψη

Ένα φόρουμ για συζητήσεις ελευθεριακού χαρακτήρα!!

ΑρχικήΦόρουμΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Σκέψη! Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει αλλαγές στην εμφάνιση του φόρουμ καθώς επίσης και να συμμετέχει σε όλες τις αποφάσεις. Καλά ποστ!!

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!

Πήγαινε κάτω 
+5
joseph the judge
sokitkattack
XwrisOnomaGamioli
xoirinokreas
linkingdeath14
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
linkingdeath14

linkingdeath14

Αριθμός μηνυμάτων : 148
Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2010

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 27, 2011 7:35 pm

Ίων έγραψε:
1.000; Όχι βέβαια, ο πραγματικός αριθμός είναι γύρω στους 200-300. Αλλά και πάλι, αυτό είναι ένα ολόκληρο χωριό.

Αυτοι είναι που συλλαμβανονται και προωθουνται στα ενδότερα. Αλλα θα υπάρχει και αριθμός ο οποίος περνά χωρις να συλληφθει... Μπορει το 1000 να ειναι τσιμπημένο αλλα και παλι ο αριθμος πρέπει να κυμαίνεται σε 500-700!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
????????
Επισκέπτης

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 27, 2011 8:41 pm

linkingdeath14 έγραψε:

Οσο για τις "στατιστικές"....Δηλαδή το να τις μαγειρεύουν προς τα κάτω δεν παίζει...Τι θές τώρα να καλλιεργεί η Eurostat "εχθροπάθεια" και να αναγκαζεται να πληρώνει 150.000 στο Ελλαδικό κράτος???

Σόρρυ μεσσιέ,αλλά προτιμώ τις peer reviewed έρευνες της Eurostat παρά τις συνωμοσιολογίες σου.
linkingdeath14

linkingdeath14

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 27, 2011 8:59 pm

L3o ΧΞΣ έγραψε:

Σόρρυ μεσσιέ,αλλά προτιμώ τις peer reviewed έρευνες της Eurostat παρά τις συνωμοσιολογίες σου.

Μ΄ αρέσει που οτι δεν συμφέρει τον "χώρο" βαφτίζεται....συνομωσιολογία. Πρωτα από όλα δεν τίθεται θεμα συνομωσίας αλλα απλων μαθηματικών. Wink
XwrisOnomaGamioli

Αριθμός μηνυμάτων : 338
Ημερομηνία εγγραφής : 10/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 27, 2011 9:09 pm

Ρε ουστ!Ας τα μαθηματικα ησυχα! Razz Razz
Για να ειμαι ειλικρινης,εγώ καθόλου δεν εμπιστεύομαι Eurostat και λοιπα λόμπι του Βελζεβούλη Laughing
Ωστόσο ρε linkin είμαι ακόμα πιο κατά σ αυτή την ανυπόφορη συνωμοσιολαγνεία...
https://www.youtube.com/user/XwrisOnomaGamioli?feature=mhee
sokitkattack

sokitkattack

Αριθμός μηνυμάτων : 106
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 28, 2011 9:04 am

Έτσι όπως τα παρουσιάζει ο linkin είναι όντως νομοσχέδιο που σκοπεύει να δέσει κόσμο. Αλλα θα εφαρμοστεί όντως στην πράξη ? Δηλαδη πιστεύτε οτι εισαγγελείς επι μονίμου βάσης θα ασχολούνται με το να ασκούν διώξεις σε πρόσωπα ? Ακόμα και αν αυτα είναι "απλοι πολίτες " να το πω έτσι? Ακραίο μου φαίνεται, αλλα απτην άλλη ο κουκουλονόμος ακραίος είναι αλλα εφαρμόζεται και μάλιστα σε μεγάλο μέρος αφθαίρετα
xoirinokreas

xoirinokreas

Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 28, 2011 4:16 pm

το θεμα ειναι οτι προωθουν συνεχεια νομους για να τρομοκρατουν τον πολιτη.
αλλο ενα παραδειγμα ειναι ο νεος φορολογικος που πας μεσα απο το πρωτο ευρω φπα.
μπορει ολοι αυτοι οι νομοι να μην εφαρμοστουν στο συνολο τους γιατι οι φυλακες ειναι
ηδη γεματες, αλλα θα βρισκονται εκει κ στην ευχερεια του καθενος για να σου φορτωσει
κατι. δεν μπορω να σε πιασω για ναρκωτικα? σε πιανω για ρατσισμο,για κουκουλα,για φπα.
πληρωνε την αποφαση. τουμπεκιασου μη σε βρουν χειροτερα
Θωμάς

Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 28, 2011 7:59 pm

Ξεβράκωμα της δημοκρατίας;; Που το είδες αυτό;; Ο νόμος δεν έχει τίποτα το αντιδημοκρατικό. Αντιθέτως, προστατεύει τη δημοκρατία. Ο ρατσισμός είναι παρασιστικός και επικίνδυνος, παραβιάζει την ελευθερία μου ως διαφορετικός, με απειλεί και καλλιεργεί βία και φανατισμό. Όλα αυτά τα προϊόντα του ρατσισμού, είναι καταστροφικά για μια ελεύθερη κοινωνία και αυτή οφείλει να προστατευτει. Η δημοκρατία δεν είναι λάστιχο στα χέρια του καθενός. Ούτε υπάρχει απόλυτη ελευθερία, ούτε τίποτα τέτοιο. Υπάρχουν όρια. Η ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει του άλλου. Δεν έχεις το δικαίωμα με τις πλάτες του κράτους να προσβάλεις όποιον δεν γουστάρεις. Είναι αντιδημοκρατικό. Πάει και τελείωσε. Τώρα, συζητησεις για το αν το νομοσχέδιο απειλεί τον εθνικισμό (λολ), ή αν οι μετανάστες είναι όντως 85 τρισεκατομμύρια είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είναι άνθρωποι;; Ναι. Έχουν αξιοπρέπεια; Ναι. Οφείλεις να την σέβεσαι; Ναι. Τέλος. Δεν χωρούν άλλες κουβέντες επι του θέματος. Βρες μου πρώτα ένα επιχείρημα πανω στο οποίο σου δίνεται το δικαίωμα να αποκαλείς τους Ρωσο-Πόντιους που ζουν στη γειτονιά μου σκατο-ρώσους και του Αφγανούς, διανοητικά καθυστερημένους και μετά την συνεχίζουμε την συζήτηση.

XwrisOnomaGamioli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 28, 2011 8:10 pm

Μαλακίες.
Διαβαστε πιο προσεχτικα το κωλοχαρτο.....
Λεει αυτο<οποιος... εγκωμιάζει ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων....τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη και χρηματική ποινή χιλίων έως τριών χιλιάδων (1.000 – 3.000) ευρώ.>

Το αν εγω θελω να πιστευω σε λιακοκουραδιες συνωμοσιομαλακιες τυπου <ειπαν ψεματα για τον αριθμο των εβραιων που εκτελεστηκαν,δεν ηταν τοσοι,και για ν δικαιολογησουν την μη υπαρξη οστων επινοησαν τα κρεματορια> ή τύπου<Ο ναζισμος προερχεται απτους εβραιους ταλμουδιστες,προωθηθηκε απτον τεκτονισμο,κ αποτελεσε πατημα για την κατερρευση των εθνικιστικων φρονηματων κ την εξυπηρετηση των σιωνιστικων συμφεροντων(αυτό το τελευταιο το υποστηριζει η αγαπητη ομαδα εψιλον,η εκλεκτη διαιωνοστης του ιχωρ Laughing )> με καθιστα ΑΜΟΡΦΩΤΗ,ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ και οχι ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ...

Αντε γιατι στο τελος θα μας φιμωσουν και θ πουμε κ ευχαριστω.Η ελευθεροτυπια ειναι δικαιωμα ολων.
XwrisOnomaGamioli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 28, 2011 8:18 pm

Και για ν δειτε τους γραφειοποντικες....Λενε τη σημασια των εγκληματων,οχι τα ιδια τα εγκληματα.....Μια τοοοοοσο αμιδρη διαφοροποιηση που ενας καλος δικηγορος τοοοοσο ευκολα θα εκμεταλ..αξιοποιησει...μπραβο λαδοποντικες....
Θωμάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 28, 2011 8:26 pm

Σε αυτό διαφωνώ και εγώ. Το να αρνείσαι ένα ιστορικό γεγονός δεν είναι ρατσιστικό. Εγώ όμως δεν αναφέρθηκα σε αυτό το κομμάτι. Δεν είπα ότι ο νόμος είναι τρισάγιος. Είπα ότι είναι αναγκαίος. Κάποια κομμάτια του, όντως είναι ακραία.
XwrisOnomaGamioli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 28, 2011 8:29 pm

Δεν αναφερομουν μονο σε σενα τομ τομ,αλλα γενικα στους προλαλησαντες.
Θα μου επιτρεψεις μια διορθωση.
Οχι ακραια.
Φασιστικα ισως.Φιμωτικα ισως.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 28, 2011 8:59 pm

xoirinokreas έγραψε:
αλλο ενα παραδειγμα ειναι ο νεος φορολογικος που πας μεσα απο το πρωτο ευρω φπα.
μπορει ολοι αυτοι οι νομοι να μην εφαρμοστουν στο συνολο τους γιατι οι φυλακες ειναι
ηδη γεματες, αλλα θα βρισκονται εκει κ στην ευχερεια του καθενος για να σου φορτωσει
κατι. δεν μπορω να σε πιασω για ναρκωτικα? σε πιανω για ρατσισμο,για κουκουλα,για φπα.

Δε θα έβαζα στο ίδιο τσουβάλι τον νόμο περί φορολογίας.Δε νομίζω ότι τρομοκρατεί τον πολίτη,για την πάταξη της φοροδιαφυγής θεσπίστηκε.
linkingdeath14

linkingdeath14

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 28, 2011 10:44 pm

Θωμάς έγραψε:
Ξεβράκωμα της δημοκρατίας;; Που το είδες αυτό;; Ο νόμος δεν έχει τίποτα το αντιδημοκρατικό.
A μπα καθόλου!!! Μονο καμια 10αρια άρθρα του συντάγματος παραβιάζει αλλα δεν γαμιέται...

Παράθεση :
Αντιθέτως, προστατεύει τη δημοκρατία

Οπου δημοκρατία= το δίκιο του Λαθρομετανάστη και του ανωμάλου!!!

Παράθεση :
Ο ρατσισμός πολυπολιτισμός είναι παρασιστικός και επικίνδυνος, παραβιάζει την ελευθερία μου ως διαφορετικός, με απειλεί και καλλιεργεί βία και φανατισμό. Όλα αυτά τα προϊόντα του ρατσισμού πολυπολιτισμού, είναι καταστροφικά για μια ελεύθερη κοινωνία την ελληνική κοινωνία και αυτή οφείλει να προστατευτει.

fixed Wink
Παράθεση :
Είναι άνθρωποι;; Ναι. Έχουν αξιοπρέπεια; Ναι. Οφείλεις να την σέβεσαι; Ναι.

1) Ναι 2) Ναι 3) Δεν νομίζω..

Παράθεση :
Βρες μου πρώτα ένα επιχείρημα πανω στο οποίο σου δίνεται το δικαίωμα να αποκαλείς τους Ρωσο-Πόντιους που ζουν στη γειτονιά μου σκατο-ρώσους και του Αφγανούς, διανοητικά καθυστερημένους και μετά την συνεχίζουμε την συζήτηση.

To οτι μπήκαν νύχτα,αντίθετα με την θέληση του Λαού, στην πατρίδα μου, οπου τον πρώτο λόγο εχω εγώ και οχι αυτοί μαλλον δεν μετράει σαν επιχείρημα....

Και αφου θέλουμε να μιλάμε για δικαιώματα...Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να ζουν εδώ..???
linkingdeath14

linkingdeath14

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 28, 2011 10:49 pm

XwrisOnomaGamioli έγραψε:
Μαλακίες.
Διαβαστε πιο προσεχτικα το κωλοχαρτο.....
Λεει αυτο<οποιος... εγκωμιάζει ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων....τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη και χρηματική ποινή χιλίων έως τριών χιλιάδων (1.000 – 3.000) ευρώ.>

Το αν εγω θελω να πιστευω σε λιακοκουραδιες συνωμοσιομαλακιες τυπου <ειπαν ψεματα για τον αριθμο των εβραιων που εκτελεστηκαν,δεν ηταν τοσοι,και για ν δικαιολογησουν την μη υπαρξη οστων επινοησαν τα κρεματορια> ή τύπου<Ο ναζισμος προερχεται απτους εβραιους ταλμουδιστες,προωθηθηκε απτον τεκτονισμο,κ αποτελεσε πατημα για την κατερρευση των εθνικιστικων φρονηματων κ την εξυπηρετηση των σιωνιστικων συμφεροντων(αυτό το τελευταιο το υποστηριζει η αγαπητη ομαδα εψιλον,η εκλεκτη διαιωνοστης του ιχωρ Laughing )> με καθιστα ΑΜΟΡΦΩΤΗ,ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ και οχι ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ...

Αντε γιατι στο τελος θα μας φιμωσουν και θ πουμε κ ευχαριστω.Η ελευθεροτυπια ειναι δικαιωμα ολων.

Οπου βασικά το μόνο έγκλημα που εχει καταδικαστεί απο διεθνές δικαστήριο είναι ο ....Β Παγκόσμιος Πόλεμος...

Δηλαδή αν αμφισβητησεις το "Ολοκαυτωμα"...διωκεσαι....Αν ομως αμφισβητησεις ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ την γενοκτονία των Ποντίων ειναι ολα οκ!!!

Και ο ρεβιζιονισμός του ολοκαυτώματος δεν είναι "λιακοκουραδιες συνωμοσιομαλακιες"...Χαρη στους αναθεωρήτες, οι mainstream ιστορίκοι διεψευδαν διαφορα περι Εβραίων...Πχ η ιστορίες με τα σαπουνια κλπ...Ε περάσαν τους νόμους και ησύχασαν!!!!!
XwrisOnomaGamioli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 28, 2011 11:26 pm

linkingdeath14 έγραψε:

Oπου δημοκρατια=το ηθικο και νομικο δικαιο που προστατευει τον ΑΝΘΡΩΠΟ

linkingdeath14 έγραψε:
Ο ρατσισμός πολυπολιτισμός είναι παρασιστικός και επικίνδυνος, παραβιάζει την ελευθερία μου ως διαφορετικός, με απειλεί και καλλιεργεί βία και φανατισμό. Όλα αυτά τα προϊόντα του ρατσισμού πολυπολιτισμού, είναι καταστροφικά για μια ελεύθερη κοινωνία την ελληνική κοινωνία και αυτή οφείλει να προστατευτει.

fixed Wink
Προσωπικη,μη κοινα αποδεκτη γνωμη,εναντια στα ανθρωπιστικα ιδεωδη,την οποια εξαιτιας της ελλειψης τεκμηριωσης δυναμαι να την αναγραψω στα διδυμα,τριχοφορα σακουλακια που θα κοσμουσαν το γεννητικο μου οργανο,αν διεθετα Υ φυλετικο χρωμοσωμα.Κοινως στα τετοια μου.

linkingdeath14 έγραψε:

Αγαπητε,θα σου αναλυσω μια νεα εννοια,προσπαθησε να μεινεις ψυχραιμος μπροστα στην δεινη της αποκαλυψης.Εδω και πολλα πολλα χρονια,οι ανθρωποι κατσαν,φαγαν φασολαδα και μιλησαν για τον ανθρωπισμο.Υπαρχουν δυο ειδη ανθρωπισμου,ο ενδοκρατικος κ ο καθολικος.Ο ενδοκρατικος ανθρωπισμος ελεγε πρωτα ο πολιτης κ μετα ο ανθρωπος.Επειδη ομως οπως το ελεγε του ξεφυγαν μερικες κλανιτσες,ο καθολικος ανθρωπισμος του φαγε την θεση.Τα συγχρονα κρατη υπακουν στον καθολικο ανθρωπισμο.Πρωτα ο ανθρωπος.Και μετα οι κλανιτσες

linkingdeath14 έγραψε:
To οτι μπήκαν νύχτα,αντίθετα με την θέληση του Λαού, στην πατρίδα μου, οπου τον πρώτο λόγο εχω εγώ και οχι αυτοί μαλλον δεν μετράει σαν επιχείρημα....
Και αφου θέλουμε να μιλάμε για δικαιώματα...Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να ζουν εδώ..???
Ελα ντε!μετα απο πολυωρη σκεψη καταληγω στον ιδιο που εδωσε κ στους Ελληνες το δικαιωμα ν ζουν στην αυστραλια,ΗΠΑ,γερμανια.Javoll!

linkingdeath14 έγραψε:

Οπου βασικά το μόνο έγκλημα που εχει καταδικαστεί απο διεθνές δικαστήριο είναι ο ....Β Παγκόσμιος Πόλεμος...
Για ν ειμαι ειλικρινης αυτο δεν το ξερω,οποτε επαφιεμαι στην γνωμη σου

linkingdeath14 έγραψε:
Δηλαδή αν αμφισβητησεις το "Ολοκαυτωμα"...διωκεσαι....Αν ομως αμφισβητησεις ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ την γενοκτονία των Ποντίων ειναι ολα οκ!!!.
Agree,αυτο ειναι πουστια.

linkingdeath14 έγραψε:
Και ο ρεβιζιονισμός του ολοκαυτώματος δεν είναι "λιακοκουραδιες συνωμοσιομαλακιες"...Χαρη στους αναθεωρήτες, οι mainstream ιστορίκοι διεψευδαν διαφορα περι Εβραίων...Πχ η ιστορίες με τα σαπουνια κλπ...
Μην πιανεσαι απο την @@τριχα,το θεμα δεν ειναι τα σαπουνια(κτηνωδια υπηρχε ουτως ή αλλως)αλλα ο αριθμος.Αν εχεις στοιχεια που επαληθευουν τους ισχυρισμους που παρεθεσα,μην ντρεπεσαι...
Μεχρι τοτε αν εχεις την ευγενη καλοσυνη επιτρεψε μου να τα λεω λιακοκουραδιες συνωμοσιομαλακιες.
xoirinokreas

xoirinokreas

Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 01, 2011 5:52 am

L3o ΧΞΣ έγραψε:
xoirinokreas έγραψε:

Δε θα έβαζα στο ίδιο τσουβάλι τον νόμο περί φορολογίας.Δε νομίζω ότι τρομοκρατεί τον πολίτη,για την πάταξη της φοροδιαφυγής θεσπίστηκε.

ναι,κ θα ηταν σωστος σε ενα σοβαρο κρατος το οποιο θα ρυθμιζε τις οφειλες του προς τους ιδιωτες
με τον ιδιο τροπο που απαιτει να κανουν κ αυτοι το ιδιο.
σε ενα κρατος που σου οφειλει 2πλασια χρηματα απο επιστροφες φπα απ' οτι του οφειλεις εσυ κ δεν
κανει ουτε καν συνψηφισμο,κ ας μη σου δωσει τα υπολοιπα χρωστουμενα αμεσα, αλλα απαιτει να
συνεχισεις απο τη μερια σου να πληρωνεις αλλιως απειλεισαι με φυλακιση, κατ εμε ειναι τρομοκρατικο.
κ ετσι γινεται,τα ξερω απο πρωτο χερι, εχω δουλεψει στον εμπορικο τομεα.

περνανε εναν νομο σωστο για τον πολυ κοσμο,κ μαζι μαυτον κ τις πουστιες που θελουν.
ο τρομοκρατικος. εστω σωστος,(χωρις να τον ξερω καλα), αλλα μαζι με αυτον κ την κουκουλα.
για το ρατσισμο. αν επιτεθεις σε καποιον με αυτο το κινητρο αποκλειστικα σωστος,
αλλα εγω γουσταρω να λεω οτι δε μου αρεσουν οι μαυροι η οι κινεζοι. πρεπει να παω μεσα?
κ αγκαζε με αυτον περναει κ η αρνηση του ολοκαυτωματος.
Θωμάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!   ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 1:54 pm

linkingdeath14 έγραψε:
A μπα καθόλου!!! Μονο καμια 10αρια άρθρα του συντάγματος παραβιάζει αλλα δεν γαμιέται...

Δεν είπα ότι είναι τέλειο, αλλά το main concept του είναι δημοκρατικότατο. Εκτός και αν πιστεύεις ότι η ελευθερία του να είσαι διαφορετικός χωρίς να ακούς το κάθε καθίκι να σε επικρίνει γι' αυτό δεν πρέπει να προστατεύεται.

Παράθεση :

Είσαι σοβαρός παιδάκι μου;; Μίλησα εγώ για το δικιο του ''λαθρομετανάστη'';; Ότι θες ακούς ή μας τελείωσαν τα επιχειρήματα και αρχίσαμε τις ανοησίες;;

Παράθεση :

Δεν θα συνεχίσω τη συζήτηση. Έχεις όρεξη για παιχνιδάκια. Μακάρι κάποια στιγμή να καταλάβεις πόσο ανώριμα παίζεις με επικίνδυνα πράγματα.

Παράθεση :
Είναι άνθρωποι;; Ναι. Έχουν αξιοπρέπεια; Ναι. Οφείλεις να την σέβεσαι; Ναι.

Φυσικά, μόνο εσύ έχεις γιατί ρέει στο αίμα σου το Ιχώρ...Άσε μας ρε μεγάλε...Ξεκίνα πάλι το δημοτικό γιατί απέτυχε η κοινωνικοποίηση. Έχεις εθιστεί στο μίσος.

Παράθεση :

Για τελευταία φορά, το οτι μπήκαν παράνομα στη χώρα, ή ότι δημιουργούν προβλήματα ΔΕΝ σου δίνει για κανένα λόγο το δικαίωμα να τους επιτήθεσε ρατσιστικά. Τι να κάνουμε τώρα;; Έτσι γίνεται στις ανθρώπινες κοινωνίες. Στη ζούγκλα δεν ξέρω τι γίνεται, πάντως εδώ τον άνθρωπο τον σέβεσαι ακόμα και αν έχει καταντήσει να ζει παρασιστικά στην κοινωνία. Δεν σου φταίνε οι άνθρωποι, ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος αν δεν έχεις ανθρωπισμό μέσα σου. Αν θες να ζεις τραμπουκίζοντας, μάθε ότι αυτά είναι αμοιβαία.

Νιώθω σαν να κάνω 10 λεπτά κύρηγμα σε παιδάκι του Δημοτικού που δεν έχει βάλει μέτρα και σταθμά στη ζωή του και κάνει ότι του καπνίσει.

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Ποινικοποίηση των μελών της επιτροπής αλληλεγγύης
» Eίναι ωραία να είσαι Ευρωπαία;
» Υπαινιγμοί στον χάρτη της μικροκυματικής ακτινοβολίας για άλλα σύμπαντα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελεύθερη Σκέψη :: Αρχείο Παλαιών Θεμάτων :: Αρχείο Παλαιών Θεμάτων :: Ειδήσεις και επίκαιρα ζητήματα-
Μετάβαση σε: