Ελεύθερη Σκέψη
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελεύθερη Σκέψη

Ένα φόρουμ για συζητήσεις ελευθεριακού χαρακτήρα!!

ΑρχικήΦόρουμΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Σκέψη! Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει αλλαγές στην εμφάνιση του φόρουμ καθώς επίσης και να συμμετέχει σε όλες τις αποφάσεις. Καλά ποστ!!

Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!

Πήγαινε κάτω 
+8
TheKillerRabbit
XwrisOnomaGamioli
joseph the judge
overkill2024
thrashcore
Rationalista
Brognor
Θωμάς
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
overkill2024

overkill2024

Αριθμός μηνυμάτων : 177
Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010

Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Banner   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 20, 2011 9:48 am

TheKillerRabbit Για ρίξε κάνα Banner να γίνει ψηφοφορία γιατί βαρέθηκα να βλέπω το «under construction». Άντε να τελειώνουμε ποια με αυτό.

Like a Star @ heaven
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/overkill2024
joseph the judge

joseph the judge

Αριθμός μηνυμάτων : 347
Τόπος : αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 01, 2011 7:12 pm

Ειχαμε πει οτι θα ανασυγκροτησουμε το φορουμ αλλα το ιδιο χαλι εχει μεινει
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 12:19 am

joseph the judge έγραψε:

Γιατί ρε 'συ?Όλα τα off topic πλέον σβήνονται και το trolling.Μόνο banner δεν έχει μπει ακόμα. :/
joseph the judge

joseph the judge

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 7:58 pm

L3o ΧΞΣ έγραψε:
joseph the judge έγραψε:

Γιατί ρε 'συ?Όλα τα off topic πλέον σβήνονται και το trolling.Μόνο banner δεν έχει μπει ακόμα. :/

Ρε συ ειλικρινα αν το φορουμ δεν εχει γινει τοταλ μπορντελο ειναι επειδη πρωτα εσυ και μετα και ο brognor διαχειριζεστε τα τοπικ!!
Αλλο ειναι το θεμα αγαπητε μαυρε Wink

Δεν ειναι συζητηση αυτο που κανουμε ρε συ αλλα χαβρα ιουδαιων.....
Ίων

Ίων

Αριθμός μηνυμάτων : 95
Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 8:10 pm

Banner?
http://2.bp.blogspot.com/-fapRK6g08ao/TV7_nWFf3WI/AAAAAAAAAP4/_x23mUbhK4c/s1600/3bbbb.jpg

Ορίστε! Razz Τουλάχιστον ως προσωρινή λύση -όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ νόμιζα ότι αυτή η εικόνα ήταν όλη η σελίδα, και για κάποιο λόγο το είχατε κλείσει!

Φίλε Joseph, ποιά συζήτηση ακριβώς χαρκτηρίζεις ως "χάβρα Ιουδαίων";
joseph the judge

joseph the judge

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 8:22 pm

Μιλαω γενικοτερα ρε συ.Δεν εχουμε μαθει να συζηταμε και δεν βγαζω κανενα απ' εξω.
Αν θες πηγαινω πιο πισω στην ιδια σελιδα να δεις τις προτασεις μου για το φορουμ....

Οσο για το banner ειπαμε αυτα τα θαλασσια και τα αρχαια ειναι λιγο πατριωτοπαρωχημενα.........
Brognor

Brognor

Αριθμός μηνυμάτων : 476
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 6:49 am

Μια θαλασσα δειχνει και εναν ουρανο! Τι, δεν εχει τετοια σε ολον τον κοσμο; :Ρ

Α και φορ δε ρεκορντ, εγω δεν εχω σβησει τιποτα, απλα διορθωνω quotes σβηνω προσωπικα στοιχεια και αλλα, (θα ηθελα να διορθωνω και την ορθογραφια σας αλλα εκτος του οτι θα μου επαιρνε χρονια, πιστευω οτι ειναι καταχρηση εξουσιας :Ρ )
https://www.youtube.com/user/Brognor
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 2:58 pm

Φοίβο,γιατί το θεωρείς χάβρα?Δημιουργείται ένα topic και ακολουθεί συζήτηση.Όποιο post δεν είναι trolling,off topic κλπ,παραμένει.

Πλάκα πλάκα το banner που προκύπτει ο Ίων εγώ το βρίσκω ωραίο.Τον KillerRabbit περιμένω,είχε πει θα προτείνει κάτι.
overkill2024

overkill2024

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 8:54 pm

Και εγώ το βρίσκω ενδιαφέρον το banner του Ίων.. Αντε να ανεβάσει και ο λαγοφονιάς το δικό του να ψηφίσουμε..
Ίων

Ίων

Αριθμός μηνυμάτων : 95
Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 03, 2011 9:01 pm

overkill2024

overkill2024

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 6:51 am

Ίων έγραψε:
Και ακόμα ένα.

Ακόμα καλύτερο!!! Smile
TheKillerRabbit

TheKillerRabbit

Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 7:41 am

Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 S13mh2

Sorry guys, I've been busy lately.

Είπα να κάνω κάτι σχετικό με το όνομα του φόρουμ. Το άγαλμα είναι ο Σκεπτώμενος του Ροντέν, και ένα ποιήμα πάνω στο θέμα. Η ζωγραφιά με την κοπέλα από πίσω, είναι δικιά μου, οπότε δεν φοβόμαστε για copyrights Και πούτσες μπλέ.

EDIT: Επειδή είσαι εσύ και σε αγαπάω Laughing
XwrisOnomaGamioli έγραψε:
I m sorry sugar,τα χρώματα δεν είναι καλά...
Πρέπει νομίζω ν ρίξεις 2-3 τόνους το του Ροντέν,γιατί υπάρχει αντίθεση.Ε? Question

Έχει επεξεργασθεί από τον/την TheKillerRabbit στις Παρ Μαρ 04, 2011 12:02 pm, 2 φορές συνολικά
XwrisOnomaGamioli

Αριθμός μηνυμάτων : 338
Ημερομηνία εγγραφής : 10/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 9:57 am

I m sorry sugar,τα χρώματα δεν είναι καλά...
Πρέπει νομίζω ν ρίξεις 2-3 τόνους το του Ροντέν,γιατί υπάρχει αντίθεση.Ε? Question
https://www.youtube.com/user/XwrisOnomaGamioli?feature=mhee
overkill2024

overkill2024

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Μαρ 07, 2011 9:43 am

Άντε βάλτε κανα δυο ακόμα να ψηφίσουμε μα τον Γιαχβέ! Κουραστικά scratch
xoirinokreas

xoirinokreas

Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Μαρ 07, 2011 2:19 pm

Ίων έγραψε:
Banner?

Φίλε Joseph, ποιά συζήτηση ακριβώς χαρκτηρίζεις ως "χάβρα Ιουδαίων";

να προσθεσω οτι τετοια σχολια απο δω κ περα θα χαρακτηριζονται ρατσιστικα
επισης τιμωρουνται με ποινη φυλακισης εως 2 χρονια. + 3000 γιουρο Smile
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 2:28 pm

Το φόρουμ όπως το είδα έχει ό,τι χρειάζεται τεχνικά. Δεν είναι ανάγκη να γίνονται τα χιλιάδες ποστ κάθε μέρα. Λίγα και καλά είναι το ζητούμενο και από εκεί και πέρα όποιος το διαβάζει καλό τού κάνει. Γενικά η φάση των φόρουμ περνάει κάμψη, ο κόσμος πλέον σχολιάζει σε ιστολόγια, fb και δε συμμαζεύεται. Αυτά που περπατάνε ή είναι ξέφραγα αμπέλια πχ phorum.gr ή έχουν παρεΐστικο κλίμα και φυσικά το ανάλογο μέγεθος. Δεδομένης της εξειδικευμένης φύσης του φόρουμ, το δεύτερο είναι περισσότερο πιθανό οπότε αυτό που προτείνω πρώτα είναι να κάνετε μεταξύ σας συναντήσεις!

Άλλη πρόταση, και νομίζω έχει ξαναγραφτεί κάπου, είναι τα κατεβατά και ο σχολιασμός τους να είναι στη δική τους ενότητα όπου θα μπορεί να γίνεται συζήτηση βαρέων βαρών. Είναι εκνευριστικό να θέλει κάποιος να κάνει απλή κουβέντα και ο απέναντι να του πετά 3 λινκς και 2 κλόπιπέιστ νομίζοντας ότι... καθάρισε; νίκησε; δεν ξέρω κι εγώ τι. Από φόρουμ δεν κατέχω πολλά αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να μπει αυστηρότερος περιορισμός λέξεως στις ενότητες που είναι για ειδήσεις, σχολιασμό κτλ. κι ένας χαλαρότερος (ή καθόλου) στην ενότητα των μεγάλων κειμένων.

Τρίτη πρόταση είναι η δημιουργία ενός θρεντ που μπορεί να γίνει σημείωση και στο οποίο θα μπαίνουν ειδήσεις επικαιρότητας. Το νήμα αυτό ανά ένα μήνα πχ μπορεί να κλειδώνει και να αντικαθίσταται από ένα άλλο, κάνοντας έτσι και πιο εύκολη την αναζήτηση εντός του. Σε άλλο νήμα μπορεί να γίνεται η κουβέντα δηλ. όποιος ποστάρει μια είδηση θα πρέπει να τη βάζει εκεί και μετά να ανοίγει νήμα για συζήτηση επ' αυτής (αν θέλει φυσικά να ξεκινήσει συζήτηση). Οι περιορισμοί θα αφορούν πιθανότατα στην επίμονη προβολή συγκεκριμένο τόπου και μπορεί να δίνεται έμφαση στην παρουσίαση της είδησης από διαφορετικά μέσα για λόγους σύγκρισης: δεν είναι ανάγκη να προβάλλονται μόνο ελευθεριακές πηγές πληροφόρησης.

Εδώ και καιρό δε συμμετέχω πια σε φόρουμ αλλά θα χαρώ να δω αυτό το συγκεκριμένο, παρόμοιο του οποίου δεν έχω εντοπίσει προς το παρόν στα ελληνικά, να πηγαίνει καλά. Ο χώρος έχει ανάγκη από σελίδες σοβαρής συζήτησης γιατί πολύ συχνά μπερδεύει το στοιχείο της αντι-ιεραρχίας με την "κάνω ό,τι γουστάρω" βλαχονοοτροπία του οικοπέδου στο οποίο ζούμε και φυσικά το εξουσιαστικό κατάλοιπο της αρχομανίας. Διαφέρουν κατά 1% οι ιδεολογίες μας; Δεν κατεβαίνω στο δρόμο μαζί σου, θα φτιάξω και μια δική μου φράξια. Ο καιρός είναι καταλληλότερος από ποτέ για να ασπαστεί τέτοιες απόψεις ο κόσμος και η πολυδιάσπαση - αφαλοσκόπηση δε βοηθά. Καλή συνέχεια στο φόρουμ, ελπίζοντας να παίξει και αυτό το ρόλο του.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 2:57 pm

[Μια διόρθωση]

Το indymedia και τα λοιπά δεν είναι φόρουμ με την κλασική έννοια ή τουλάχιστον εγώ δεν τα βλέπω έτσι. Περισσότερο δημιουργήθηκαν για να προβάλλονται πολλοί και διάφοροι πολιτικοί χώροι και όχι τόσο ο ελευθεριακός. Με το μπάχαλο που επικρατεί σε αυτό δε νομίζω ότι υπάρχει σωτηρία: περισσότερο κακό κάνει παρά καλό.
overkill2024

overkill2024

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Νοε 16, 2011 4:45 pm

ΠΑΙΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ........... να το κλείσουμε το μαγαζί?? Νομίζω οτι έχει "πεθάνει" τωρα ποια... scratch scratch scratch scratch scratch confused confused confused confused Sleep Sleep Sleep Sleep
TheKillerRabbit

TheKillerRabbit

Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 20, 2011 3:10 pm

Γαμησέ τα...
Rationalista

Rationalista

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 11, 2011 1:33 am

Το οτί δεν υπαρχουν ΟΧΙ σε αυτο που λες σημαινει ΝΑΙ. Κρίμας γιατι λεγόντουσαν ενδιαφέροντα πραμρατα εδώ...
overkill2024

overkill2024

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 02, 2013 1:40 pm

Να 'μαστε πάλι εδώ... Διαχειριστή κάνε κάτι με το πορφυρό χρώμα που έχεις βάλει γιατί δεν φαίνεται τίποτα! Άντε μην σου κουρέψω την μοικάνα! geek
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 02, 2013 1:43 pm

overkill2024 έγραψε:
Να 'μαστε πάλι εδώ... Διαχειριστή κάνε κάτι με το πορφυρό χρώμα που έχεις βάλει γιατί δεν φαίνεται τίποτα! Άντε μην σου κουρέψω την μοικάνα! geek
Ποιο πορφυρό χρώμα; Στα λινκς;
overkill2024

overkill2024

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 02, 2013 1:49 pm

Mauri_Vanilia έγραψε:
overkill2024 έγραψε:
Ποιο πορφυρό χρώμα; Στα λινκς;

Είναι λίγο μικρά σε μέγεθός και με αυτό το χρώμα νομίζω δεν φαίνονται καλά.. Τεσπά.. Ας πούνε και οι άλλοι την γνώμη τους.. Για να δούμε θα μπει κόσμος...?? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 02, 2013 1:51 pm

Βασικά διαχειριστής είσαι και εσύ. Άμα θες κάνε μια δοκιμή και άμα δεν μας αρέσει την ξαναλλάζουμε. Εμένα το χρώμα μ αρέσει γενικά αλλά ίσως να πρέπει να μεγαλώσουμε τα γράμματα λίγο. ο Dreamer έφτιαξε την εμφάνιση θα του πω να δοκιμάσει αλλαγές αν είναι.
Dreamer_

Dreamer_

Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημερομηνία εγγραφής : 31/12/2012
Τόπος : Γη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!   Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 02, 2013 1:54 pm

Παιδιά εδώ είμαι, σταυρώστε με(θα αποκτήσω φήμη Razz ). Θα ψάξω για την γραμματοσειρά πάντως. Πρώτα θα κοιτάξω λίγο τις μπάρες των δημοσκοπήσεων γιατί μου τις βγάζει λευκές στο κέντρο και χρωματισμένες μόνο στα άκρα.
https://twitter.com/Melalikos

Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Ο χαρακτήρας του φόρουμ
» Επαναλειτουργία του φόρουμ
» Διαχειριση φορουμ
» Πως θέλετε το φόρουμ?
» Για τους εθνικιστές του φόρουμ:συζήτηση επί οικονομικής βάσης!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελεύθερη Σκέψη :: Σχετικά με το φόρουμ :: Προτάσεις για Βελτίωση-
Μετάβαση σε: