| Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! | |
|
+8TheKillerRabbit XwrisOnomaGamioli joseph the judge overkill2024 thrashcore Rationalista Brognor Θωμάς 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
overkill2024
Αριθμός μηνυμάτων : 177 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Banner Κυρ Φεβ 20, 2011 9:48 am | |
| TheKillerRabbit Για ρίξε κάνα Banner να γίνει ψηφοφορία γιατί βαρέθηκα να βλέπω το «under construction». Άντε να τελειώνουμε ποια με αυτό. | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Τρι Μαρ 01, 2011 7:12 pm | |
| Ειχαμε πει οτι θα ανασυγκροτησουμε το φορουμ αλλα το ιδιο χαλι εχει μεινει | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Τετ Μαρ 02, 2011 12:19 am | |
| - joseph the judge έγραψε:
- Ειχαμε πει οτι θα ανασυγκροτησουμε το φορουμ αλλα το ιδιο χαλι εχει μεινει
Γιατί ρε 'συ?Όλα τα off topic πλέον σβήνονται και το trolling.Μόνο banner δεν έχει μπει ακόμα. :/ |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Τετ Μαρ 02, 2011 7:58 pm | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- joseph the judge έγραψε:
- Ειχαμε πει οτι θα ανασυγκροτησουμε το φορουμ αλλα το ιδιο χαλι εχει μεινει
Γιατί ρε 'συ?Όλα τα off topic πλέον σβήνονται και το trolling.Μόνο banner δεν έχει μπει ακόμα. :/ Ρε συ ειλικρινα αν το φορουμ δεν εχει γινει τοταλ μπορντελο ειναι επειδη πρωτα εσυ και μετα και ο brognor διαχειριζεστε τα τοπικ!! Αλλο ειναι το θεμα αγαπητε μαυρε Δεν ειναι συζητηση αυτο που κανουμε ρε συ αλλα χαβρα ιουδαιων..... | |
|
| |
Ίων
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Τετ Μαρ 02, 2011 8:10 pm | |
| | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Τετ Μαρ 02, 2011 8:22 pm | |
| Μιλαω γενικοτερα ρε συ.Δεν εχουμε μαθει να συζηταμε και δεν βγαζω κανενα απ' εξω. Αν θες πηγαινω πιο πισω στην ιδια σελιδα να δεις τις προτασεις μου για το φορουμ....
Οσο για το banner ειπαμε αυτα τα θαλασσια και τα αρχαια ειναι λιγο πατριωτοπαρωχημενα......... | |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Πεμ Μαρ 03, 2011 6:49 am | |
| Μια θαλασσα δειχνει και εναν ουρανο! Τι, δεν εχει τετοια σε ολον τον κοσμο; :Ρ
Α και φορ δε ρεκορντ, εγω δεν εχω σβησει τιποτα, απλα διορθωνω quotes σβηνω προσωπικα στοιχεια και αλλα, (θα ηθελα να διορθωνω και την ορθογραφια σας αλλα εκτος του οτι θα μου επαιρνε χρονια, πιστευω οτι ειναι καταχρηση εξουσιας :Ρ ) | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Πεμ Μαρ 03, 2011 2:58 pm | |
| Φοίβο,γιατί το θεωρείς χάβρα?Δημιουργείται ένα topic και ακολουθεί συζήτηση.Όποιο post δεν είναι trolling,off topic κλπ,παραμένει.
Πλάκα πλάκα το banner που προκύπτει ο Ίων εγώ το βρίσκω ωραίο.Τον KillerRabbit περιμένω,είχε πει θα προτείνει κάτι. |
|
| |
overkill2024
Αριθμός μηνυμάτων : 177 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Πεμ Μαρ 03, 2011 8:54 pm | |
| Και εγώ το βρίσκω ενδιαφέρον το banner του Ίων.. Αντε να ανεβάσει και ο λαγοφονιάς το δικό του να ψηφίσουμε.. | |
|
| |
Ίων
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Πεμ Μαρ 03, 2011 9:01 pm | |
| | |
|
| |
overkill2024
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Παρ Μαρ 04, 2011 6:51 am | |
| | |
|
| |
TheKillerRabbit
Αριθμός μηνυμάτων : 296 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Παρ Μαρ 04, 2011 7:41 am | |
| Sorry guys, I've been busy lately. Είπα να κάνω κάτι σχετικό με το όνομα του φόρουμ. Το άγαλμα είναι ο Σκεπτώμενος του Ροντέν, και ένα ποιήμα πάνω στο θέμα. Η ζωγραφιά με την κοπέλα από πίσω, είναι δικιά μου, οπότε δεν φοβόμαστε για copyrights Και πούτσες μπλέ. EDIT: Επειδή είσαι εσύ και σε αγαπάω - XwrisOnomaGamioli έγραψε:
- I m sorry sugar,τα χρώματα δεν είναι καλά...
Πρέπει νομίζω ν ρίξεις 2-3 τόνους το του Ροντέν,γιατί υπάρχει αντίθεση.Ε?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την TheKillerRabbit στις Παρ Μαρ 04, 2011 12:02 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
XwrisOnomaGamioli
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 10/12/2010
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Παρ Μαρ 04, 2011 9:57 am | |
| I m sorry sugar,τα χρώματα δεν είναι καλά... Πρέπει νομίζω ν ρίξεις 2-3 τόνους το του Ροντέν,γιατί υπάρχει αντίθεση.Ε? | |
|
| |
overkill2024
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Δευ Μαρ 07, 2011 9:43 am | |
| Άντε βάλτε κανα δυο ακόμα να ψηφίσουμε μα τον Γιαχβέ! Κουραστικά | |
|
| |
xoirinokreas
Αριθμός μηνυμάτων : 88 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2011
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Δευ Μαρ 07, 2011 2:19 pm | |
| - Ίων έγραψε:
- Banner?
Φίλε Joseph, ποιά συζήτηση ακριβώς χαρκτηρίζεις ως "χάβρα Ιουδαίων"; να προσθεσω οτι τετοια σχολια απο δω κ περα θα χαρακτηριζονται ρατσιστικα επισης τιμωρουνται με ποινη φυλακισης εως 2 χρονια. + 3000 γιουρο | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Παρ Μάης 06, 2011 2:28 pm | |
| Το φόρουμ όπως το είδα έχει ό,τι χρειάζεται τεχνικά. Δεν είναι ανάγκη να γίνονται τα χιλιάδες ποστ κάθε μέρα. Λίγα και καλά είναι το ζητούμενο και από εκεί και πέρα όποιος το διαβάζει καλό τού κάνει. Γενικά η φάση των φόρουμ περνάει κάμψη, ο κόσμος πλέον σχολιάζει σε ιστολόγια, fb και δε συμμαζεύεται. Αυτά που περπατάνε ή είναι ξέφραγα αμπέλια πχ phorum.gr ή έχουν παρεΐστικο κλίμα και φυσικά το ανάλογο μέγεθος. Δεδομένης της εξειδικευμένης φύσης του φόρουμ, το δεύτερο είναι περισσότερο πιθανό οπότε αυτό που προτείνω πρώτα είναι να κάνετε μεταξύ σας συναντήσεις!
Άλλη πρόταση, και νομίζω έχει ξαναγραφτεί κάπου, είναι τα κατεβατά και ο σχολιασμός τους να είναι στη δική τους ενότητα όπου θα μπορεί να γίνεται συζήτηση βαρέων βαρών. Είναι εκνευριστικό να θέλει κάποιος να κάνει απλή κουβέντα και ο απέναντι να του πετά 3 λινκς και 2 κλόπιπέιστ νομίζοντας ότι... καθάρισε; νίκησε; δεν ξέρω κι εγώ τι. Από φόρουμ δεν κατέχω πολλά αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να μπει αυστηρότερος περιορισμός λέξεως στις ενότητες που είναι για ειδήσεις, σχολιασμό κτλ. κι ένας χαλαρότερος (ή καθόλου) στην ενότητα των μεγάλων κειμένων.
Τρίτη πρόταση είναι η δημιουργία ενός θρεντ που μπορεί να γίνει σημείωση και στο οποίο θα μπαίνουν ειδήσεις επικαιρότητας. Το νήμα αυτό ανά ένα μήνα πχ μπορεί να κλειδώνει και να αντικαθίσταται από ένα άλλο, κάνοντας έτσι και πιο εύκολη την αναζήτηση εντός του. Σε άλλο νήμα μπορεί να γίνεται η κουβέντα δηλ. όποιος ποστάρει μια είδηση θα πρέπει να τη βάζει εκεί και μετά να ανοίγει νήμα για συζήτηση επ' αυτής (αν θέλει φυσικά να ξεκινήσει συζήτηση). Οι περιορισμοί θα αφορούν πιθανότατα στην επίμονη προβολή συγκεκριμένο τόπου και μπορεί να δίνεται έμφαση στην παρουσίαση της είδησης από διαφορετικά μέσα για λόγους σύγκρισης: δεν είναι ανάγκη να προβάλλονται μόνο ελευθεριακές πηγές πληροφόρησης.
Εδώ και καιρό δε συμμετέχω πια σε φόρουμ αλλά θα χαρώ να δω αυτό το συγκεκριμένο, παρόμοιο του οποίου δεν έχω εντοπίσει προς το παρόν στα ελληνικά, να πηγαίνει καλά. Ο χώρος έχει ανάγκη από σελίδες σοβαρής συζήτησης γιατί πολύ συχνά μπερδεύει το στοιχείο της αντι-ιεραρχίας με την "κάνω ό,τι γουστάρω" βλαχονοοτροπία του οικοπέδου στο οποίο ζούμε και φυσικά το εξουσιαστικό κατάλοιπο της αρχομανίας. Διαφέρουν κατά 1% οι ιδεολογίες μας; Δεν κατεβαίνω στο δρόμο μαζί σου, θα φτιάξω και μια δική μου φράξια. Ο καιρός είναι καταλληλότερος από ποτέ για να ασπαστεί τέτοιες απόψεις ο κόσμος και η πολυδιάσπαση - αφαλοσκόπηση δε βοηθά. Καλή συνέχεια στο φόρουμ, ελπίζοντας να παίξει και αυτό το ρόλο του. |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Παρ Μάης 06, 2011 2:57 pm | |
| [Μια διόρθωση]
Το indymedia και τα λοιπά δεν είναι φόρουμ με την κλασική έννοια ή τουλάχιστον εγώ δεν τα βλέπω έτσι. Περισσότερο δημιουργήθηκαν για να προβάλλονται πολλοί και διάφοροι πολιτικοί χώροι και όχι τόσο ο ελευθεριακός. Με το μπάχαλο που επικρατεί σε αυτό δε νομίζω ότι υπάρχει σωτηρία: περισσότερο κακό κάνει παρά καλό. |
|
| |
overkill2024
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Τετ Νοε 16, 2011 4:45 pm | |
| | |
|
| |
TheKillerRabbit
Αριθμός μηνυμάτων : 296 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Κυρ Νοε 20, 2011 3:10 pm | |
| | |
|
| |
Rationalista
Αριθμός μηνυμάτων : 87 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2010
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Κυρ Δεκ 11, 2011 1:33 am | |
| Το οτί δεν υπαρχουν ΟΧΙ σε αυτο που λες σημαινει ΝΑΙ. Κρίμας γιατι λεγόντουσαν ενδιαφέροντα πραμρατα εδώ... | |
|
| |
overkill2024
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Τετ Ιαν 02, 2013 1:40 pm | |
| Να 'μαστε πάλι εδώ... Διαχειριστή κάνε κάτι με το πορφυρό χρώμα που έχεις βάλει γιατί δεν φαίνεται τίποτα! Άντε μην σου κουρέψω την μοικάνα! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Τετ Ιαν 02, 2013 1:43 pm | |
| - overkill2024 έγραψε:
- Να 'μαστε πάλι εδώ... Διαχειριστή κάνε κάτι με το πορφυρό χρώμα που έχεις βάλει γιατί δεν φαίνεται τίποτα! Άντε μην σου κουρέψω την μοικάνα!
Ποιο πορφυρό χρώμα; Στα λινκς; |
|
| |
overkill2024
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Τετ Ιαν 02, 2013 1:49 pm | |
| | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Τετ Ιαν 02, 2013 1:51 pm | |
| Βασικά διαχειριστής είσαι και εσύ. Άμα θες κάνε μια δοκιμή και άμα δεν μας αρέσει την ξαναλλάζουμε. Εμένα το χρώμα μ αρέσει γενικά αλλά ίσως να πρέπει να μεγαλώσουμε τα γράμματα λίγο. ο Dreamer έφτιαξε την εμφάνιση θα του πω να δοκιμάσει αλλαγές αν είναι. |
|
| |
Dreamer_
Αριθμός μηνυμάτων : 35 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 31/12/2012 Ηλικία : 30 Τόπος : Γη
| Θέμα: Απ: Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! Τετ Ιαν 02, 2013 1:54 pm | |
| Παιδιά εδώ είμαι, σταυρώστε με(θα αποκτήσω φήμη ). Θα ψάξω για την γραμματοσειρά πάντως. Πρώτα θα κοιτάξω λίγο τις μπάρες των δημοσκοπήσεων γιατί μου τις βγάζει λευκές στο κέντρο και χρωματισμένες μόνο στα άκρα. | |
|
| |
| Ανασυγκρότηση του φόρουμ!!!! | |
|