| Το Café του sok... Café le sok... | |
|
+6eimainefelim Cossack Kenny Brognor Θωμάς sokitkattack 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Cossack
Αριθμός μηνυμάτων : 43 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : Λαοκρατική Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας...μπλουαχαχαχααα (κλέβω ίντερνετ από το Κόμμα)
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Τετ Δεκ 29, 2010 8:50 pm | |
| [quote="Yannorfin"]εμένα πάλι; γιατί; sok, γάμησέ τα... μια καλή δουλειά που σου έλεγα ακυρώθηκε λόγω επεισοδίων-κρίσης, έλεος... όταν μου ανακοινώθηκε έκλασα στα γέλια, μ' έπιασε νευρικό... δε γαμιέται... ας πιούμε ένα τσίπουρο να πάνε τα φαρμάκια κάτω... Δεν εχει κρυο ρε...δε τραβιετε το τσιπουρο αν και εχω ενα αλβανικο τσιπουρο στο σπιτι σκετο αγιασμα... Μια μαλαματινα θα τη προτιμουσα... | |
|
| |
Cossack
Αριθμός μηνυμάτων : 43 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : Λαοκρατική Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας...μπλουαχαχαχααα (κλέβω ίντερνετ από το Κόμμα)
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Τετ Δεκ 29, 2010 8:51 pm | |
| | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Τετ Δεκ 29, 2010 9:30 pm | |
| ρετσίνα ποτέ... έχω τσίπουρο σπιτικό, από Τρίκαλα... γάμησε τα... και με γλυκάνισο και χωρίς... την έχω ψιλοακούσει... η μαλακία, όντως, είναι ότι δεν κάνει κρύο... αλλά τσίπουρο πίνω και το καλοκαίρι -βράδυ ε... |
|
| |
sokitkattack
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Τετ Δεκ 29, 2010 9:39 pm | |
| είναι γκαντεμομέρες ρε ..ανάδρομος ερμής!!!αντε να κανονίσουμε και με τα άλλα τα ρεμάλια να πιούμε και real τα τσιπουρα !!! εχει ο κοζάκος κάτι αλβανικά έλεγε,πολυ καλα, μιας και ειναι διεθνιστής!! | |
|
| |
sokitkattack
| |
| |
Cossack
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Τετ Δεκ 29, 2010 9:41 pm | |
| - sokitkattack έγραψε:
- είναι γκαντεμομέρες ρε ..ανάδρομος ερμής!!!αντε να κανονίσουμε και με τα άλλα τα ρεμάλια να πιούμε και real τα τσιπουρα !!! εχει ο κοζάκος κάτι αλβανικά έλεγε,πολυ καλα, μιας και ειναι διεθνιστής!!
Ειμαι ανθελληνας αποφευγω ο,τι ειναι ελληνικο. Υποστηριζω το Σιωνισμο ! χαχαχαα | |
|
| |
Cossack
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Τετ Δεκ 29, 2010 9:43 pm | |
| - Yannorfin έγραψε:
- ρετσίνα ποτέ... έχω τσίπουρο σπιτικό, από Τρίκαλα... γάμησε τα... και με γλυκάνισο και χωρίς... την έχω ψιλοακούσει... η μαλακία, όντως, είναι ότι δεν κάνει κρύο... αλλά τσίπουρο πίνω και το καλοκαίρι -βράδυ ε...
Ρε Γιανορφιν εσυ που εχεις κονε με το Περισσο, παιζει να μας κανεις κανα καλο κονε να κανουμε το επομενο "συνεδριο" της ΕΣΕ στο "σπιτι του λαου" ;;; | |
|
| |
sokitkattack
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Τετ Δεκ 29, 2010 9:44 pm | |
| τώρα που είπες σιωνισμό ο μισθός σου μπήκε αυτο το μήνα στον τραπεζικό σου λογαριασμό απο τον κύριο Σώρος yannorfin ? Εμένα είναι όλα οκ αλλα ο κοζάκος έχει ένα θέμα με το δώρο..έχεις ακούσει τίποτα απτην διοίκηση? | |
|
| |
sokitkattack
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Τετ Δεκ 29, 2010 9:47 pm | |
| Να ο άνθρωπος μου μας δινει να τρώμε, αγνος ανθέλληνας και Σιωνιστής, νάναι καλα!! | |
|
| |
Cossack
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Τετ Δεκ 29, 2010 10:39 pm | |
| [quote="sokitkattack"]Να ο άνθρωπος μου μας δινει να τρώμε, αγνος ανθέλληνας και Σιωνιστής, νάναι καλα!!
Εκπροσωπος του στην Ελλαδα ειναι ο Πασπαρογατος. Απο το νεο ετος θα μας πληρωνει αυτος. Ετσι ακουσα..... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Τετ Δεκ 29, 2010 11:50 pm | |
| |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Τετ Δεκ 29, 2010 11:56 pm | |
| - sokitkattack έγραψε:
- Να ο άνθρωπος μου μας δινει να τρώμε, αγνος ανθέλληνας και Σιωνιστής, νάναι καλα!!
Μαλάκα, σαν τον Rupelstilskin είναι... ό,τι και να μου χάριζε δεν θα το έπαιρνα... |
|
| |
sokitkattack
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Πεμ Δεκ 30, 2010 10:21 am | |
| | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Πεμ Δεκ 30, 2010 10:59 am | |
| όντως... και μάλιστα βελτιωμένη έκδοση, σε ακόμη πιο άσχημο... |
|
| |
sokitkattack
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Πεμ Δεκ 30, 2010 11:10 am | |
| Σιωνιστές και ναζι το ίδιο μαγαζι...αυτο θελει να περασει το εργο , δεν ηταν τυχαια η επιλογη του ηθοποιου | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Πεμ Δεκ 30, 2010 11:19 am | |
| μην τρελένεσαι, ότι είναι και διαφορετικό... ο οικονομικός ρατσισμός είναι πολύ πιο ύπουλος, δυναστευτικός και καταστροφικός από τον «ορατό»... προφασίζεται, βλέπεις, την ελευθερία... |
|
| |
eimainefelim
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2010
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Πεμ Δεκ 30, 2010 5:09 pm | |
| | |
|
| |
eimainefelim
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2010
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Πεμ Δεκ 30, 2010 5:31 pm | |
| | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Παρ Δεκ 31, 2010 2:26 pm | |
| ΧωρίςΌνομα,μπερδεύεις τον σεβασμό με την ανοχή.Τον σεβασμό τον κερδίζεις,δεν τον απαιτείς,γι'αυτό έχει και αξία.Όταν μιλάμε για ελευθερία λόγου,δεν αναφερόμαστε σε σεβασμό προς την αντίθετη γνώμη,αλλά σε ανοχή προς αυτή.Μπορεί να βρίσκω αυτά που λες τα πιο γελοία ή τα πιο διεστραμμένα πράγματα στον κόσμο,δεν πρόκειται όμως να σου απαγορεύσω να τα λες,τα ανέχομαι.Αυτό όμως δε σημαίνει ότι από την πλευρά μου δεν θα τα χλευάσω και δε θα τα ξεφτιλίσω όσο περισσότερο μπορώ.Λέγε ό,τι θες,να ξες όμως ότι θα υπάρχει και κριτική,αυτό είναι η ελευθερία λόγου και η ανοχή.Σιγά μη σεβαστώ την κωλοτρυπίδα του καθενός (coz opinions are like assholes):απλώς την ανέχομαι. |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Παρ Φεβ 11, 2011 12:22 am | |
| |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Παρ Φεβ 11, 2011 11:48 am | |
| Ετσι!!! Ωραιος ο Λιο!!! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Παρ Φεβ 11, 2011 2:36 pm | |
| Ουστ ρε...τώρα θα με πρήζουν οι κνίτισες... |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Παρ Φεβ 11, 2011 3:00 pm | |
| | |
|
| |
TheKillerRabbit
Αριθμός μηνυμάτων : 296 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Παρ Φεβ 11, 2011 10:11 pm | |
| | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το Café του sok... Café le sok... Παρ Φεβ 11, 2011 11:05 pm | |