| Πως θέλετε το φόρουμ? | |
|
+7Brognor sokitkattack @simvatos overkill2024 Θωμάς joseph the judge Admin 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mauros gatos
Αριθμός μηνυμάτων : 38 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 17/12/2010
| Θέμα: το δικο μου σχολιο...μαυρος γατος Σαβ Δεκ 18, 2010 9:40 pm | |
| βασικα η ιδεα ειναι πολυ καλη...προσωπικα θεωρω τις διαφημησεις χοντρη$%#^εδω μεσα οποτε ριχτε τισ εξω...επεισης συμφωνω απειρα με τους ''ορους-κανονες'' που πρεπει να τεθουν...θα ηθελα λιγα ακομα ατομα μεσα στο φορουμ αλλα το προωθω κ προσωπικα οσο μπορω...τα ψευδονυμα να μεινουν οπως ειναι μας αρεσουν.μια ανανεωση των εικονων ειναι αναγκαια!!!και κλεινοντας θα ηθλελα να σας υπενθυμισω τη σπουδαιοτητα του φορουμ που πρεπει να διατηρηθει ενα καθαρα ελευθεριακο αναρχο ο,τι αλλο προσθεστε μερος να μπορουμε να προβαλουμε τις αποψεις μας κ στο νετ οκ στον δρομο στεκομαστε διαρκως αλλα δεν πρεπει να αποριπτουμε το νετ!!! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πως θέλετε το φόρουμ? Κυρ Δεκ 19, 2010 5:09 pm | |
| - mauros gatos έγραψε:
- .... προσωπικα θεωρω τις διαφημησεις χοντρη$%#^εδω μεσα οποτε ριχτε τισ εξω.....
ξέρεις πώς; |
|
| |
sokitkattack
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010
| Θέμα: Απ: Πως θέλετε το φόρουμ? Κυρ Δεκ 19, 2010 5:21 pm | |
| ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι διαφημισεις δεν βγαινουν απο τα blog , γιαυτο ειναι και δωρεαν νομιζω να τα φτιαξεις, απο εκει πρεπει να κονομανε αυτοι...νομιζω | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πως θέλετε το φόρουμ? Κυρ Δεκ 19, 2010 7:37 pm | |
| |
|
| |
mauros gatos
| Θέμα: Απ: Πως θέλετε το φόρουμ? Δευ Δεκ 20, 2010 2:06 pm | |
| - Yannorfin έγραψε:
- και γω αυτό νομίζω...
το σιγουρεψα ρωτησα γνωστο μου κ απο οτι καταλαβα δεν παιζει να γινεται να τις ριξεις...κριμα αλλα κ παλι για μενα αυτο που μετραει δεν ειναι οι παραλληλες διαφημισεις οσο η διατηρηση του επιπεδου των συζητησεων κ ζυμωσεων που γινονται εδω οποτε γραψτε ακυρο για την σκεψη να πεσουν... | |
|
| |
Kenny
Αριθμός μηνυμάτων : 157 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Πως θέλετε το φόρουμ? Δευ Δεκ 20, 2010 2:57 pm | |
| - sokitkattack έγραψε:
- ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι διαφημισεις δεν βγαινουν απο τα blog , γιαυτο ειναι και δωρεαν νομιζω να τα φτιαξεις, απο εκει πρεπει να κονομανε αυτοι...νομιζω
Τ αγορι μου το ξυπνιο! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πως θέλετε το φόρουμ? Δευ Δεκ 20, 2010 3:41 pm | |
| - mauros gatos έγραψε:
- βασικα η ιδεα ειναι πολυ καλη...προσωπικα θεωρω τις διαφημησεις χοντρη$%#^εδω μεσα οποτε ριχτε τισ εξω...επεισης συμφωνω απειρα με τους ''ορους-κανονες'' που πρεπει να τεθουν...θα ηθελα λιγα ακομα ατομα μεσα στο φορουμ αλλα το προωθω κ προσωπικα οσο μπορω...τα ψευδονυμα να μεινουν οπως ειναι μας αρεσουν.μια ανανεωση των εικονων ειναι αναγκαια!!!και κλεινοντας θα ηθλελα να σας υπενθυμισω τη σπουδαιοτητα του φορουμ που πρεπει να διατηρηθει ενα καθαρα ελευθεριακο αναρχο ο,τι αλλο προσθεστε μερος να μπορουμε να προβαλουμε τις αποψεις μας κ στο νετ οκ στον δρομο στεκομαστε διαρκως αλλα δεν πρεπει να αποριπτουμε το νετ!!!
Τίποτα άλλο θες?Κανά ζεστό αφέψημα,ένα τήλιο μήπως? |
|
| |
mauros gatos
| Θέμα: Απ: Πως θέλετε το φόρουμ? Δευ Δεκ 20, 2010 9:58 pm | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- mauros gatos έγραψε:
- βασικα η ιδεα ειναι πολυ καλη...προσωπικα θεωρω τις διαφημησεις χοντρη$%#^εδω μεσα οποτε ριχτε τισ εξω...επεισης συμφωνω απειρα με τους ''ορους-κανονες'' που πρεπει να τεθουν...θα ηθελα λιγα ακομα ατομα μεσα στο φορουμ αλλα το προωθω κ προσωπικα οσο μπορω...τα ψευδονυμα να μεινουν οπως ειναι μας αρεσουν.μια ανανεωση των εικονων ειναι αναγκαια!!!και κλεινοντας θα ηθλελα να σας υπενθυμισω τη σπουδαιοτητα του φορουμ που πρεπει να διατηρηθει ενα καθαρα ελευθεριακο αναρχο ο,τι αλλο προσθεστε μερος να μπορουμε να προβαλουμε τις αποψεις μας κ στο νετ οκ στον δρομο στεκομαστε διαρκως αλλα δεν πρεπει να αποριπτουμε το νετ!!!
Τίποτα άλλο θες?Κανά ζεστό αφέψημα,ένα τήλιο μήπως? Ε ρε αδερφε!!!ειπα μια αποψη αν κ ενας καφες δεν με χαλαει!!! | |
|
| |
christos0987
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2010 Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: Απ: Πως θέλετε το φόρουμ? Δευ Δεκ 20, 2010 10:35 pm | |
| μια φραπεδιά θέλω από τον L3o περιποιημένη | |
|
| |
| Πως θέλετε το φόρουμ? | |
|