| Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή | |
|
+2joseph the judge XwrisOnomaGamioli 6 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Παρ Ιαν 14, 2011 10:56 am | |
| Καθώς πρόκειται να παραιτηθώ από τη θέση του Διαχειριστή, λόγω στενότητας χρόνου, προτείνω την αντικατάστασή μου. Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να δηλώσετε υποψηφιότητα. Η δήλωση υποψηφιοτήτων θα κρατήσει 48 ώρες και θα ακολουθήσει 24ωρη ψηφοφορία. |
|
| |
XwrisOnomaGamioli
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 10/12/2010
| |
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Παρ Ιαν 14, 2011 12:45 pm | |
| | |
|
| |
sokitkattack
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Παρ Ιαν 14, 2011 2:04 pm | |
| εγω θελω να γινω διαχειριστης γιατι πιστεύω οτι είμαι ο πλεον κατάλληλος.Και χωρις ψηφοφορίες και άλλες δημοκρατικές μαλακίες | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Παρ Ιαν 14, 2011 2:59 pm | |
| Μέχρι στιγμής: 1. sokitkattack |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Παρ Ιαν 14, 2011 4:09 pm | |
| Εγώ θα προτείνω τον imaginary friend μου,τον Yahweh.Όλοκληρο κόσμο σε 7 μέρες έκανε,πρέπει να είναι πολύ ικανός. |
|
| |
TheKillerRabbit
Αριθμός μηνυμάτων : 296 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Παρ Ιαν 14, 2011 6:21 pm | |
| XwrisOnomaGamioli.
ΦΟΡ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Παρ Ιαν 14, 2011 8:00 pm | |
| |
|
| |
Kenny
Αριθμός μηνυμάτων : 157 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Σαβ Ιαν 15, 2011 11:53 am | |
| Εγω προτεινω να δημιουργησουμε ενα σωμα διαχειριστων.
Για το οποιο θα υπαρχει ορισμενο thread/θεμα και εκει οι διαχειριστες θα αποφασιζουν οσα πρεπει να γινουν στο σαιτ. Θα ψηφιζεται για καθε αποφαση μεσω poll/δημοψηφισματος ολων των μελων του φορουμ. Και θα γινονται προτασεις απο ολους. Απλως δεν θα τις εκτελουν ολοι, θα τις εκτελουν οι διαχεριστες. Οι ισχεις προτασεων θα ειναι ιδιες. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Σαβ Ιαν 15, 2011 12:03 pm | |
| - Kenny έγραψε:
- Εγω προτεινω να δημιουργησουμε ενα σωμα διαχειριστων.
Για το οποιο θα υπαρχει ορισμενο thread/θεμα και εκει οι διαχειριστες θα αποφασιζουν οσα πρεπει να γινουν στο σαιτ. Θα ψηφιζεται για καθε αποφαση μεσω poll/δημοψηφισματος ολων των μελων του φορουμ. Και θα γινονται προτασεις απο ολους. Απλως δεν θα τις εκτελουν ολοι, θα τις εκτελουν οι διαχεριστες. Οι ισχεις προτασεων θα ειναι ιδιες. Αυτό συνιστά υποψηφιότητα; |
|
| |
Kenny
Αριθμός μηνυμάτων : 157 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Σαβ Ιαν 15, 2011 12:06 pm | |
| - Yannorfin έγραψε:
- Kenny έγραψε:
Για το οποιο θα υπαρχει ορισμενο thread/θεμα και εκει οι διαχειριστες θα αποφασιζουν οσα πρεπει να γινουν στο σαιτ. Θα ψηφιζεται για καθε αποφαση μεσω poll/δημοψηφισματος ολων των μελων του φορουμ. Και θα γινονται προτασεις απο ολους. Απλως δεν θα τις εκτελουν ολοι, θα τις εκτελουν οι διαχεριστες. Οι ισχεις προτασεων θα ειναι ιδιες. Αυτό συνιστά υποψηφιότητα; Ναι. Ακομα και αν ειχα τον χρονο δεν θα ηθελα να ειμαι διαχειριστης μονος μου και να κανω οτι μου καυλωνει. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Σαβ Ιαν 15, 2011 3:31 pm | |
| - Kenny έγραψε:
Για το οποιο θα υπαρχει ορισμενο thread/θεμα και εκει οι διαχειριστες θα αποφασιζουν οσα πρεπει να γινουν στο σαιτ. Θα ψηφιζεται για καθε αποφαση μεσω poll/δημοψηφισματος ολων των μελων του φορουμ. Και θα γινονται προτασεις απο ολους. Απλως δεν θα τις εκτελουν ολοι, θα τις εκτελουν οι διαχεριστες. Οι ισχεις προτασεων θα ειναι ιδιες. Ο υπερβάλλων ζήλος θα σε φάει...και απλά θα γίνουμε γραφικοί γραφειοκράτες.Δες λίγο ποιες είναι οι δουλειές των διαχειριστών: -να κάνουν split threads αν έχουμε off topic -να φροντίζουν να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες που υπάρχουν (όχι προσβολές κλπ) -να κάνουν merge threads με παρόμοια θεματολογία Τι ακριβώς απ'αυτά χρειάζεται συζήτηση? |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Σαβ Ιαν 15, 2011 4:54 pm | |
| Δηλωνω υποψηφιος σεριφης..--- εεεε, χωροφυλακας αν και δεν θα εχω μεγαλη διαφορα απο τωρα :Ρ μονο για τα κοκκινα γραμματακια. τα ποστ σας ετσι κ αλλιως καθομαι και τα φτιαχνω -.- (να φαινονται οι εικονες, να ειναι σωστες οι παραθεσεις, κλπ. κλπ...) | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Σαβ Ιαν 15, 2011 8:25 pm | |
| Μέχρι στιγμής: 1. sokitkattack 2. kenny 3. Brognor |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Κυρ Ιαν 16, 2011 11:48 am | |
| Λιο, η θεματολογια πιστευω, καποιες φορες ειναι κατι υποκειμενικό. Σε τοπικς που δεν ειναι σιγουρο που να μπουν πως αποφασιζει ενας διαχειριστης; | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Κυρ Ιαν 16, 2011 11:51 am | |
| - Brognor έγραψε:
- Λιο, η θεματολογια πιστευω, καποιες φορες ειναι κατι υποκειμενικό. Σε τοπικς που δεν ειναι σιγουρο που να μπουν πως αποφασιζει ενας διαχειριστης;
Μα δεν υπήρχε κάτι το αμφιλεγόμενο ως τώρα.Γενικότερα,ο ρόλος του συντονιστή είναι για τις πολύ κραυγαλέες περιπτώσεις. Οπορτουνίσταρε,θες να γίνεις διαχειριστής για να συγκεντρώσεις όλες τις εξουσίες στο πρόσωπό σου και να εγκαθιδρύσεις προσωπολατρεία,να κάνεις Brognorοποίηση του φόρουμ Σε κατάλαβα |
|
| |
Kenny
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Κυρ Ιαν 16, 2011 11:54 am | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- Kenny έγραψε:
Για το οποιο θα υπαρχει ορισμενο thread/θεμα και εκει οι διαχειριστες θα αποφασιζουν οσα πρεπει να γινουν στο σαιτ. Θα ψηφιζεται για καθε αποφαση μεσω poll/δημοψηφισματος ολων των μελων του φορουμ. Και θα γινονται προτασεις απο ολους. Απλως δεν θα τις εκτελουν ολοι, θα τις εκτελουν οι διαχεριστες. Οι ισχεις προτασεων θα ειναι ιδιες. Ο υπερβάλλων ζήλος θα σε φάει...και απλά θα γίνουμε γραφικοί γραφειοκράτες.Δες λίγο ποιες είναι οι δουλειές των διαχειριστών: -να κάνουν split threads αν έχουμε off topic -να φροντίζουν να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες που υπάρχουν (όχι προσβολές κλπ) -να κάνουν merge threads με παρόμοια θεματολογία Τι ακριβώς απ'αυτά χρειάζεται συζήτηση? Συγγνωμη, αλλα εχω συνηθισει απ' το Revleft, οπου mods και admins ειναι πραγματικα σπαστικοι. | |
|
| |
Brognor
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Κυρ Ιαν 16, 2011 12:38 pm | |
| Ελα ρε Λιο, που με καταλαβες!!! ^^
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥ :Ρ | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή Κυρ Ιαν 16, 2011 1:11 pm | |
| οι υποψηφιότητες έκλεισαν... αρχίζει η ψηφοφορία... |
|
| |
| Διαδικασία ανάδειξης νέου Διαχειριστή | |
|