| Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διαχειριστή | |
|
|
Ψηφίστε αυτόν που προτιμάτε για νέο Διαχειριστή. | sokitkattack | | 83% | [ 5 ] | kenny | | 0% | [ 0 ] | Brognor | | 17% | [ 1 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 6 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διαχειριστή Κυρ Ιαν 16, 2011 1:21 pm | |
| η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή για 24 ώρες... τα ονόματα τοποθετήθηκαν σε σειρά, με βάση το χρόνο αναγγελίας της εκάστοτε υποψηφιότητας...
επειδή δεν πιστεύω στην ανευθυνότητα του παραβάν, ψήφισα sokitkattack... |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διαχειριστή Κυρ Ιαν 16, 2011 1:40 pm | |
| Και 'γω sokit,δια τις εξαίρετες φωτογραφίες που μας παρείχε.Και οκ,γιατί τον Kenny ικανό τον έχω σε κάθε συντονιστικό stuff πρώτα να προκυρήσει συζήτηση |
|
| |
TheKillerRabbit
Αριθμός μηνυμάτων : 296 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διαχειριστή Κυρ Ιαν 16, 2011 2:22 pm | |
| Soki.
Μου χει κάνει πολύ καλή εντύπωση, και επίκληση στο συναίσθημα με το άβαταρ με το gasmask. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διαχειριστή Δευ Ιαν 17, 2011 1:36 pm | |
| Η ψηφοφορία τελείωσε. Νέος Διαχειριστής: sokitkattack |
|
| |
@simvatos
Αριθμός μηνυμάτων : 60 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διαχειριστή Δευ Ιαν 17, 2011 4:48 pm | |
| brognor δεν έχεις καταλάβει ότι είμαστε κρυφοΚΚΕ?έτσι διεξάγονται οι ψηφοφορίες...Γίνεται η πρόταση ψηφίζουν τα μέλη με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς ανακοίνωση γρήγορα γρήγορα την γραμμή του κόμματος και μετά οπ σόρρυ έκλεισε και πέρασε Άλλη φορά σύντροφε με διαφορετική γνώμη (πλάκα κάνω εννοείται μην παρεξηγηθώ) | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| |
| |
sokitkattack
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διαχειριστή Δευ Ιαν 17, 2011 11:01 pm | |
| χαχαχα θελω να ευχαριστησω όσους με στηριξαν με τις ψήφους τους , τωρα ο αγωνας θα μεταφερθει απο τα οδοφραγματα στα υπουργεία!!! βασικά αν ο vrognor μπαίνει συχνά κια αχολείτε έχετε προβλημα να γίνει αυτος υπουργος αναρχίας γιατι εγω δεν αφιερώνω και πολυ χρόνο γενικά στο φορουμ για να ειμαι διαψειριστής. είναι άδικο, και το δίκαιο το έχουν οι εξεγερμενοι | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διαχειριστή Δευ Ιαν 17, 2011 11:08 pm | |
| | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διαχειριστή Δευ Ιαν 17, 2011 11:12 pm | |
| περα απο την πλακα αν ο υπουργος αναρχιας δεν θελει......εγω θα προτεινα τον κεννυ .........γιατι βλεπω οτι υπαρχει ρατσισμος προς εμας τους μαθητες!!! η τσεκα θα επιβλεπει το τι ψηφησε ο καθενας για παν ενδεχομενο προβοκατσιας | |
|
| |
sokitkattack
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διαχειριστή Τρι Ιαν 18, 2011 10:25 pm | |
| ναι ρε παιδες ενα παιδι που ασχολειται πιο πολυ με το φορουμ θα ηταν πιο καταλληλο για την εξουσιαστικη θεση του διαχειριστη!!! χαχα brognor kai kenny ψηνονται? αν γινει ψηφοφορια ψηφιζω brognor ετσι χωρις λογο | |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διαχειριστή Τρι Ιαν 18, 2011 10:28 pm | |
| Μα καλα! Μια ψηφο πηρα... και αυτη χωρις λογο;! Πες τουλαχιστον επειδη... δεν ξερω, εκλασε μια μαιμου στην Σιβηρια, τι να σου πω (τελειως σουρεαλ Ο.ο)
Αλλα και παλι, εγω ως μοντ κανω την δουλιτσα μου :Ρ Ως αντμιν θα εχω λιγο περισσοτερη και μου την σπαει :Ρ οποτε, οτι θελετε. | |
|
| |
| Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διαχειριστή | |
|