Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Ελεύθερη Σκέψη
Ένα φόρουμ για συζητήσεις ελευθεριακού χαρακτήρα!!
Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Σκέψη! Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει αλλαγές στην εμφάνιση του φόρουμ καθώς επίσης και να συμμετέχει σε όλες τις αποφάσεις. Καλά ποστ!!
Θέμα: να φατε εναν κουβα σκατα Σαβ Δεκ 11, 2010 10:36 am
Να φατε εναν κουβα σκατα.με λενε joker.στον ελευθερο χρονο μου κυνηγαω τον καργιολαρο τον batman.μ αρεσει να τραβαω τα δαχτυλα μου μεχρι να κανουν κρακ κρακ.μ αρεσει να εκνευριζω ανθρωπους.μ αρεσει να μιλαω στον εαυτο μου. μ αρεσει να γυρναω τ κεφαλι μου μεχρι να κανει κρακ κρακ.μ αρεσει να παιζω βιολι.μ αρεσει να ζωγραφιζω σε τοιχους και σε χερια.και σε χαρτοπετσετες.μ αρεσουν τα μαθηματικα.μ αρεσει η mac farland με κομματια σοκολατας κα ρουμι.μ αρεσει να γυρναω τους καρπους μου μεχρι να κανουν κρακ κρακ.μ αρεσουν τα σκυλια.ενιοτε οι αντρες και οι γυναικες.μ αρεσει να γρυλιζω.μ αρεσει ν ξυνω τη μυτη μου οταν δεν μ κοιτανε οι αλλοι,αλλα κυριως οταν με κοιτανε κ τσαντιζονται.μ αρεσει ο craven.γιατι δεν βγαινει σε αλλα χρωματα.οταν ειμαι μεθυσμενη μ αρεσει ο εγγονοπουλος κ ο καβαφης.οταν δεν ειμαι τους σιχαινομαι.μ αρεσει ν γινομαι αντιπαθητικη.σιχαινομαι τις γαμημενες φατσουλες που χοροπηδανε στην οθονη του υπολογιστη μου.σιχαινομαι το λαζοπουλο κ το ραδιο αρβυλα.μ αρεσει η αναρχια.σιχαινομαι τους <αναρχικους>.μ αρεσει η βουτια στην θαλασσα το χειμωνα.μ αρεσει να κολλαω τη μουρη μου σε ακριβα εστιατορια κ να γλειφω την τζαμαρια μεχρι να με στρωσει στο κυνηγι ο πορτιερης.μ αρεσει να λεω σε παιδακια οτι ο αη βασιλης ψοφησε.και κυριως μ αρεσει να με διαγραφουν απο φορουμ.
νομιζω συστηθηκα.αντε γαμηθειτε τωρα.
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: να φατε εναν κουβα σκατα Σαβ Δεκ 11, 2010 11:35 am
XwrisOnomaGamioli έγραψε:
μ αρεσουν τα μαθηματικα
Και μετά απ'αυτό περιμένεις να σε κάνω ποτέ μου ban?Nightmares from the depths of the abyss,where Cthulu resides,awake for the rest...for now,we have become two.
Θέμα: Απ: να φατε εναν κουβα σκατα Σαβ Δεκ 11, 2010 11:55 am
oοk..εσυ το προκαλεσες...σε ενα μπαρ αραζανε οι αριθμοι..σε μια φαση μπαινει τρεχοντας ο ριζα 2.<ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΜΕ.>λεει ασθμαινοντας.<τι εγινε ρε μαν>ρωταει ο νεπερειος του ωμεγα.<ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ!!!!>απανταει αυτος πανικοβλητος.Με το που το ακουνε αυτο χαμος στο μπαρ.τρεχουν ολοι πανικοβλητοι κ μονο ενας συνεχιζει να ατενιζει το κενο χαλαρα.<ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΕΧΑ ΡΕ,ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΣΕΙ!!!> του φωναζει ο ριζα,αλλα ο αριθμος τον γραφει στα παπαρια του..με τα πολλα σιωπη στο μπαρ,μεχρι που σπρωχνει αργα την πορτα η παραγωγος...<ΒΟΘΡΟΣΚΥΛΟΟΟΟ,ΕΙΜΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ...>του λεει μειλιχια με βραχνη φωνη..K o αριθμος σηκωνει το κεφαλι,χαμογελαει κ...<ΡΟΥΦΑ ΜΟΥ ΤΟΝ,ΕΙΜΑΙ Ο e εις την x>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω παλι οταν το πρωτο ακουσα το βρηκα κρυοοοοο...........οσο για την δηλωση σου περι ban..χαχα θα σου χαρισω συντομα μια γλυκητατα αδολεσχη υβρεοπομπη προς ανακουφιση του ψυχισμου μου...ban ban ban ban ban..............................................
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
Θέμα: Απ: να φατε εναν κουβα σκατα Κυρ Δεκ 12, 2010 12:14 am
Έχεις ένα κάτι. Μ' αρέσεις. Please...κάντα πουτάνα εδώ μέσα...
overkill2024
Αριθμός μηνυμάτων : 177 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Ηλικία : 39
Θέμα: Απ: να φατε εναν κουβα σκατα Κυρ Δεκ 12, 2010 12:21 am
XwrisOnomaGamioli έγραψε:
γεια σου μαναρι μου!!τι κανεις??? θα μου πεις τι σκατα ειναι το καλαμιτι τζειν που μου χεις ζαλισει τα ουμπαλα μ αυτο?????
χαχαχαχα! Δεν ξέρεις την "Καλάμιτι Τζέιν"?
Η Καλάμιτι Τζέιν (Μάρθα Κάναρι), γεννήθηκε το 1852 στο Πρίνστον του Μιζούρι και ήταν το μεγαλύτερο απο τα έξι παιδιά της Σάρλοτ και του Ρόμπερτ Κάναρι. Από μικρή έμεινε ορφανή απο μητέρα και πατέρα, με αποτέλεσμα να κάνει ένα σωρό δουλειές για να μεγαλώσει τα υπόλοιπα αδέλφια της, μέχρι που βρήκε δουλειά σαν ανιχνευτής στο οχυρό Ράσελ.
Οι γυναίκες εκείνη την εποχή, δεν ασχολούνταν με τα κατεξοχήν "ανδρικά" επαγγέλματα, γι' αυτό η Καλάμιτι Τζέιν άρχισε να ντύνεται με αντρικά ρούχα, ενω έπινε και μασούσε ταμπάκο σαν άντρας. Το ταλέντο της στο βρίσιμο, την έκανε τον καλύτερο οδηγό άμαξας και μετέφερε εφόδια απο το ένα οχυρό στο άλλο, πολλές φορές και μέσα απο Ινδιάνικα χωριά. Ήταν ξακουστή για το σημάδι της.
Κοντολογίς ήταν μια γκόμενα αντράκι, που δεν μασούσε τα @@ της και έριχνε μπινελίκια αβέρτα! Ρε εσύ είναι πολύ γνωστή. Νόμιζα ότι το ξέρεις. Στις μέρες μας το λέμε σαν έκφραση. Λέμε πχ «πω αυτή είναι Καλάμιτι Τζέιν »
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: να φατε εναν κουβα σκατα Κυρ Δεκ 12, 2010 11:54 am
Overkill,γίνεσαι σεξιστής.Τι στερεότυπα είναι αυτά?
mitself
Αριθμός μηνυμάτων : 74 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
Οβερκιλ σορυ για την αναστατωση.αν μπορεις σβηστα.το αναλαμβανω εγω,σε παρακαλω αστο εδω γτ εχω προβλημα
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
Θέμα: Απ: να φατε εναν κουβα σκατα Παρ Δεκ 17, 2010 1:14 am
Οβερκιλλ δημοσιοποιησε την IP του γαμιολη γιατι σαν mod δεν μπορω να την δω Και εννοειται kick και διαγραφη των post ή διαγραφη του ονοματος της τρολλούς μας
Brognor
Θέμα: Απ: να φατε εναν κουβα σκατα Παρ Δεκ 17, 2010 1:16 am
Αναλαμβανω το edit
να φατε εναν κουβα σκατα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης