Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: ΣΠΙΘΑ Πεμ Δεκ 02, 2010 9:40 pm | |
| Δεν ξέρω ποιοί μάθατε για την νέα οργάνωση (κίνημα, μέτωπο, ομάδα or whotevah!) που ανακοίνωσε ο Μίκης Θεοδωράκης. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχα πάντα σε εκτίμηση ως αγωνιστή και ως καλλιτέχνη. Τώρα αρχίζει να με χαλάει όμως... Όλο εθνολογίες είναι... Σε κείμενο που βρήκα σε εθνικιστικό blog μόνο που δεν τον θέλουν για αρχηγό τους!.... http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2010/12/blog-post_3229.html(Edit: Και αυτό: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/12/blog-post_01.html ) Μα τι είναι αυτές οι αηδίες περί έθνους; Ούτε το ΚΚΕ δεν λέει τέτοια εθνικιστικά.... Ένα έχω να πω....(σύνθημα) ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! | |
|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΣΠΙΘΑ Πεμ Δεκ 02, 2010 9:56 pm | |
| Είχες σε εκτίμηση τον Μίκυ Μάους?Απλά ξεφτιλισμένος ο γέρος... |
|
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: ΣΠΙΘΑ Πεμ Δεκ 02, 2010 11:08 pm | |
| Βεβαίως. Όπως σέβομαι τις εξορίες και τις φυλακές κάθε Κομμουνιστή, όπως ο έλληνας παππούς μου και κάποιοι θείοι μου. | |
|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΣΠΙΘΑ Παρ Δεκ 03, 2010 8:05 am | |
| Σημασία δεν έχει τι έκανε κάποιος...αλλά τι κάνει... |
|
maurokatsikos
Αριθμός μηνυμάτων : 181 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| Θέμα: Απ: ΣΠΙΘΑ Τετ Δεκ 08, 2010 9:46 pm | |
| - Παράθεση :
- Βεβαίως. Όπως σέβομαι τις εξορίες και τις φυλακές κάθε Κομμουνιστή, όπως ο έλληνας παππούς μου και κάποιοι θείοι μου.
Ωωω.. Ειχα ξεκινησει να γραφω ενα τραγουδι ακριβως γι αυτο, αλλα ενα εγκεφαλικο του PC εσβησε τα παντα μεσω format. Για τους 'βετερανους' του στυλ 'ααα εγω που λες εκανα το ταδε' και 'ημουν στο ταδε' και 'κατσε να σου πω που τα ξερω' κλπ, και σημερα ειναι ειτε τερμα απαθεις, ειτε πνιγονται στον ιδεαλισμο, ειτε outright αντιδραστικοι. εχω εστερνιστει στα βαθη της ψυχης μου αυτο το στιχακι απο ακτιβ μεμπερ: "Και για φαντασου, σαν τα μουτρα τους να γινω και απ τις τυψεις μου να φτυνω να εχω ενα αμαξι, κωλοφτιαγμενο μοντελο και το κεφαλι μου σαν παρακμιακο μπουρδελο" | |
|
linkingdeath14
Αριθμός μηνυμάτων : 148 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: ΣΠΙΘΑ Πεμ Δεκ 23, 2010 11:18 pm | |
| O Μίκης είναι γνήσιο τέκνο της ΕΑΜικης ρητορείας που έκανε λόγο για "Εθνικη ανεξαρτησια" "αθανατη Ελληνικη φυλη" κλπ. Είναι ο κλασσικός Ελληνας κομμουνιστής ο οποίος είναι πάραλληλα διεθνιστης και πατριωτης, μαρξιστης και χριστιανός...
Τα επικοινωνιακα τρικ που χρησιμοποιουσε το ΕΑΜ για την προσελκυση της μάζας μετελίχτηκαν σε ιδεολογία και άποψη. Εξαλλου πολλοί λίγοι απο τους οπαδους του ΚΚΕ που δεν είναι οργανωμενοι αποδεχονται τον Μαρξισμο στην ολοτητα του, αποδεχονται απλως καποια σημεία. Τα δε οργανωμένα της ΚΝΕ ξερουν μερικα φυλλαδιακια που τους έδωσε ο καθηγητης..
Εξάλλου τον έχω πετυχει να αναφέρεται με τα καλυτερα λόγια για την ΕΟΝ που τους "εμποτιζε τα σωστα πατριωτικα ιδεώδη" (τα εθνικιστικά δηλαδη).....
Γενικά είναι η προσωποποίηση της κάθε "πατεντας" που λανσαρε ο εν Ελλαδι κομμουνισμος για να είναι αρεστός στην μάζα.. | |
|
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: ΣΠΙΘΑ Παρ Δεκ 24, 2010 1:10 am | |
| - linkingdeath14 έγραψε:
- O Μίκης είναι γνήσιο τέκνο της ΕΑΜικης ρητορείας που έκανε λόγο για "Εθνικη ανεξαρτησια" "αθανατη Ελληνικη φυλη" κλπ. Είναι ο κλασσικός Ελληνας κομμουνιστής ο οποίος είναι πάραλληλα διεθνιστης και πατριωτης, μαρξιστης και χριστιανός...
Τα επικοινωνιακα τρικ που χρησιμοποιουσε το ΕΑΜ για την προσελκυση της μάζας μετελίχτηκαν σε ιδεολογία και άποψη. Εξαλλου πολλοί λίγοι απο τους οπαδους του ΚΚΕ που δεν είναι οργανωμενοι αποδεχονται τον Μαρξισμο στην ολοτητα του, αποδεχονται απλως καποια σημεία. Τα δε οργανωμένα της ΚΝΕ ξερουν μερικα φυλλαδιακια που τους έδωσε ο καθηγητης..
Εξάλλου τον έχω πετυχει να αναφέρεται με τα καλυτερα λόγια για την ΕΟΝ που τους "εμποτιζε τα σωστα πατριωτικα ιδεώδη" (τα εθνικιστικά δηλαδη).....
Γενικά είναι η προσωποποίηση της κάθε "πατεντας" που λανσαρε ο εν Ελλαδι κομμουνισμος για να είναι αρεστός στην μάζα.. 1ον δεν το πλασσαρε ο κομμουνισμος αλλα ο σταλινισμος 2ον δεν το εκανε μονο στην ελλαδα αλλα και παντου ο σταλινισμος υποστηριζε τον πατριωτισμο | |
|