| So i herd you like mudkips | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mitself
Αριθμός μηνυμάτων : 74 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: So i herd you like mudkips Τετ Νοε 24, 2010 8:57 pm | |
| Εμαθα πως σας αρεσει ο mudkips και ειπα να ερθω, mitself. | |
|
| |
aλίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 25/11/2010
| Θέμα: Απ: So i herd you like mudkips Πεμ Νοε 25, 2010 1:58 am | |
| - mitself έγραψε:
- Εμαθα πως σας αρεσει ο mudkips και ειπα να ερθω, mitself.
πως είνaι δυνaτόν νa είσaι σύμφωνος με τους όρους ότaν λέει πως δεν επιτρέποντaι οι συκοφaντίες? | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: So i herd you like mudkips Πεμ Νοε 25, 2010 4:32 am | |
| Καλώς τον! We like mostly weird stuff |
|
| |
mitself
Αριθμός μηνυμάτων : 74 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: So i herd you like mudkips Πεμ Νοε 25, 2010 8:17 pm | |
| - aλίκη έγραψε:
- mitself έγραψε:
πως είνaι δυνaτόν νa είσaι σύμφωνος με τους όρους ότaν λέει πως δεν επιτρέποντaι οι συκοφaντίες? To "Ναι συμφωνω" δεν ειναι συμφωνια με τον διαολο για να ειναι τοσο δεσμευτικη! Η ηθικη μου, μου επιτρεπει να λεω ψεματα, ειδικα οταν προκειται για τρολλαρισμα! ΜΙΟΥΑΧΑ! ΥΓ: Καντε κατι δεν γινεται να ανεβασω τον mudkips ΥΓ2: Μου λεει "Could not upload file : exceeded total storage space. (Free space : 309)" | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: So i herd you like mudkips Σαβ Νοε 27, 2010 5:38 pm | |
| φιλε η εικονα τα σπαει!!!!!!!!!!!!!!!! καντην attach να την παρω πλιζζζζ ........εκτος απο το περιοδικο και την νεο-ιδρυμενη αναρχοσυνδικαλιστικη ομαδα ξερεις τι σημαινει ροσιναντε??? | |
|
| |
mitself
| Θέμα: Απ: So i herd you like mudkips Κυρ Νοε 28, 2010 12:31 am | |
| - 1993phevos έγραψε:
- φιλε η εικονα τα σπαει!!!!!!!!!!!!!!!! καντην attach να την παρω πλιζζζζ ........εκτος απο
το περιοδικο την εφημεριδα και την νεο-ιδρυμενη αναρχοσυνδικαλιστικη ομαδα οργανωση ξερεις τι σημαινει ροσιναντε??? Ωπα φιλος! Που ησουν εσυ τοσο καιρο;; Αν εχεις fb κανε με add: facebook.com/mitself, msn: mitsos_poker@hotmail.com. Θα σου δινα και το κινητο μου αλλα ειναι σε κοινη θεα και δεν θελω! Το λεει στο πρωτο φυλλο βασικα αναλυτικα το τι ειναι ροσιναντε (το οποιο μπορεις να βρεις σουλτανη 8- εξαρχεια στο βιβλιοπωλειο "Καινα Δαιμονια"). Καταρχας ειναι το αλογο του Δον Κιχωτη, επειτα μεταφορικα (στα ισπανικα) σημαινει τον ταλαιπωρημενο ανθρωπο (δλδ τον προλεταριο) που στο τελος θα θριαμβευσει και επισης ηταν και το σκαφος διαφυγης στο σταρ τρεκ. Αν δεν μας τιμησεις στο βιβλιοπωλειο μπορεις να βρεις και εδω παραπανω: http://en.wikipedia.org/wiki/RocinanteΕγω το εβαλα περισσοτερο ως μελος της Αναρχοσυνδικαλιστικης Πρωτοβουλίας Ροσινάντε και οχι ως Τρέκι. ΥΓ.: Εφημεριδα ρε- οχι περιοδικο! ΥΓ.2: Το ομαδα το διεγραψα απο προσωπικο βιτσιο. | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: So i herd you like mudkips Κυρ Νοε 28, 2010 10:50 am | |
| - mitself έγραψε:
Ωπα φιλος! Που ησουν εσυ τοσο καιρο;; Αν εχεις fb κανε με add: facebook.com/mitself, msn: mitsos_poker@hotmail.com. Θα σου δινα και το κινητο μου αλλα ειναι σε κοινη θεα και δεν θελω!
Το λεει στο πρωτο φυλλο βασικα αναλυτικα το τι ειναι ροσιναντε (το οποιο μπορεις να βρεις σουλτανη 8- εξαρχεια στο βιβλιοπωλειο "Καινα Δαιμονια"). Καταρχας ειναι το αλογο του Δον Κιχωτη, επειτα μεταφορικα (στα ισπανικα) σημαινει τον ταλαιπωρημενο ανθρωπο (δλδ τον προλεταριο) που στο τελος θα θριαμβευσει και επισης ηταν και το σκαφος διαφυγης στο σταρ τρεκ.
Αν δεν μας τιμησεις στο βιβλιοπωλειο μπορεις να βρεις και εδω παραπανω: http://en.wikipedia.org/wiki/Rocinante Εγω το εβαλα περισσοτερο ως μελος της Αναρχοσυνδικαλιστικης Πρωτοβουλίας Ροσινάντε και οχι ως Τρέκι.
ΥΓ.: Εφημεριδα ρε- οχι περιοδικο! ΥΓ.2: Το ομαδα το διεγραψα απο προσωπικο βιτσιο. ξερω τι σημαινει ηθελα να δω αν ηξερες και εσυ!!! ειχα συζητησει με ενα μελος σας που δεν θυμαμαι πως τον λενε που μενει αγιο παντελεημονα-πλατεια βικτορια.......πριν γινεται ακομα πρωτοβουλια και μου ειχε πει οτι σκοπευετε να γινετε...... και τωρα μια ερωτηση κρισεως!! εσεις τι διαφορες εχετε με την εσε? ΥΓ τι πρωτοβουλια τι ομαδα!!! ο καθενας διαφορετικα ονοματα γαμωτο "πρωτοβουλια.οργανωση,συλλογικοτητα,ενωση,ομαδα,σεχτα κλπ κλπ! | |
|
| |
mitself
| |
| |
mitself
| Θέμα: Απ: So i herd you like mudkips Κυρ Νοε 28, 2010 12:43 pm | |
| Α και στειλε ενα mail ρε Φοιβο! | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: So i herd you like mudkips Κυρ Νοε 28, 2010 1:14 pm | |
| | |
|
| |
libertarian_communist
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
| Θέμα: Απ: So i herd you like mudkips Τρι Δεκ 07, 2010 2:07 pm | |
| - mitself έγραψε:
ti diaolo einai ta mudkips ?? | |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: So i herd you like mudkips Τρι Δεκ 07, 2010 4:15 pm | |
| Pokemon | |
|
| |
mitself
| |
| |
mitself
| |
| |
libertarian_communist
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
| Θέμα: Απ: So i herd you like mudkips Δευ Δεκ 13, 2010 5:19 pm | |
| - mitself έγραψε:
Ηρεμησε libcom νομιζω πως σε ολους αρεσει ο mudkips, εκτος και αν εισαι φασιστας! τοσο καιρο με ξερεις ακομα να καταλαβεις τι ειμαι? | |
|
| |
| So i herd you like mudkips | |
|