Ναι πάμε για πτώχευση
!Ωστόσο,δεν νομίζω να ονομαστεί έτσι,κυρίως για να μην θιχτεί το όνομα της Ε.Ε.(λες και δεν θα καταλάβουν οι υπόλοιποι τι γίνεται).
Η κυβέρνηση εθελοτυφλεί.Δεν είμαι σε καμία περίπτωση ειδικός στα οικονομικά,αλλά ξέρω ότι για να κινηθεί το χρήμα στην αγορά χρειάζεται να υπάρχει ήδη ένα εξίσου μεγάλο κεφάλαιο το οποίο θα θέσει τις βάσεις για μια μεγαλύτερη επένδυση.Το να αποσύρεις ολόκληρο το προαναφερθέν κεφάλαιο θα λειτουργούσε μόνο σε περίπτωση που το χρέος ήταν ποσό το οποίο καλείσαι να πληρώσεις είναι σε ίσα επίπεδα με το κεφάλαιο που έχεις στην διάθεση σου π.χ. χρωστάω 5 ευρώ,έχω 3 και βγάζω 1 ευρώ το χρόνο,η οποία ΔΕΝ είναι η περίπτωση μας.
:trashcore:Πτώχευση δεν υφίσταται.Κανονικά γίνεται υποτίμηση του νομίσματος,που όμως είναι αδύνατο στην περίπτωση μας(f****** euro).Το ΔΝΤ στην ουσία φροντίζει στο να μείνουν ανέγγιχτες οι μεγάλες επιχειρήσεις.Για το κράτος και τους πολίτες ούτε λόγος...........
Σε περίπτωση ή μη που δεν βγαίνει νόημα έχω βρει ένα ωραιότατο βίντεο:https://www.dailymotion.com/video/xhztyb_debtocracy_shortfilms
Ελπίζω να βοήθησα.
Α,και μια ερώτηση για να κλείσω:Πόσο βούρλα πρέπει να είναι για να προσφύγουν σε μια τέτοια λύση ενώ υπήρχαν(και ύπαρχουν)τόσα διαφορετικά μονοπάτια για να ακολουθήσουν;