Ελεύθερη Σκέψη
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελεύθερη Σκέψη

Ένα φόρουμ για συζητήσεις ελευθεριακού χαρακτήρα!!

ΑρχικήΦόρουμΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Σκέψη! Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει αλλαγές στην εμφάνιση του φόρουμ καθώς επίσης και να συμμετέχει σε όλες τις αποφάσεις. Καλά ποστ!!

Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση?

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
????????
Επισκέπτης

Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση?   Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση? I_icon_minitimeΠαρ Απρ 22, 2011 1:15 pm

Ε?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
joseph the judge

joseph the judge

Αριθμός μηνυμάτων : 347
Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010
Τόπος : αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση?   Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση? I_icon_minitimeΠαρ Απρ 22, 2011 4:25 pm

Η πτώχευση της ελλάδας είναι σαν τα παιχνίδια μπάσκετ παναθηναϊκός-ολυμπιακός
Όλοι ξέρουν ότι θα νικήσει ο παναθηναϊκος(=ότι θα πτωχεύσουμε) άλλα όλοι οι γαύροι βλέπουν το παιχνίδι περιμένοντας το θαύμα........
Φοίβος Ματσαμπλόκος
Brognor

Brognor

Αριθμός μηνυμάτων : 476
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση?   Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση? I_icon_minitimeΔευ Μάης 02, 2011 11:20 pm

Εγραψες! xD
https://www.youtube.com/user/Brognor
thrashcore

thrashcore

Αριθμός μηνυμάτων : 111
Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση?   Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση? I_icon_minitimeΤρι Μάης 03, 2011 10:14 am

Οκ... πρώτα απ' όλα για να μαι ειλικρινής δεν ξέρω χριστό από οικονομικούς όρους. Πτώχευση ξέρω πάνω-κάτω τι σημαίνει όταν πρόκειται για μια επιχείρηση πχ, αλλά για το κράτος τι σημαίνει πτώχευση και ποιες οι προεκτάσεις/συνέπειες της; Τα ταμεία πχ το ξέρουν και οι πέτρες ότι εδώ και καιρό έχουν βαρέσει διάλυση. "Δεν υπάρχει σάλιο" που είπε και ο Λοβέρδος. Με την πτώχευση δλδ θα είναι εντελώς άδεια; Ο λαός απ' την άλλη έχει ουσιαστικά ήδη πτωχεύσει (ή τουλάχιστον μεγάλο μέρος του) για να γεμίσουν οι κοιλιές των πλουσίων. Με την επίσημη "πτώχευση" της Ελλάδας θα αλλάξει κάτι ουσιαστικά είτε για το κράτος είτε για τον λαό;
Όποιος ξέρει κάτι σχετικά ας πει.
https://www.youtube.com/user/ThrashCore13R
Gilgamesh

Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη/Καστοριά

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση?   Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση? I_icon_minitimeΚυρ Μάης 29, 2011 4:36 am

Ναι πάμε για πτώχευση Very Happy !Ωστόσο,δεν νομίζω να ονομαστεί έτσι,κυρίως για να μην θιχτεί το όνομα της Ε.Ε.(λες και δεν θα καταλάβουν οι υπόλοιποι τι γίνεται).

Η κυβέρνηση εθελοτυφλεί.Δεν είμαι σε καμία περίπτωση ειδικός στα οικονομικά,αλλά ξέρω ότι για να κινηθεί το χρήμα στην αγορά χρειάζεται να υπάρχει ήδη ένα εξίσου μεγάλο κεφάλαιο το οποίο θα θέσει τις βάσεις για μια μεγαλύτερη επένδυση.Το να αποσύρεις ολόκληρο το προαναφερθέν κεφάλαιο θα λειτουργούσε μόνο σε περίπτωση που το χρέος ήταν ποσό το οποίο καλείσαι να πληρώσεις είναι σε ίσα επίπεδα με το κεφάλαιο που έχεις στην διάθεση σου π.χ. χρωστάω 5 ευρώ,έχω 3 και βγάζω 1 ευρώ το χρόνο,η οποία ΔΕΝ είναι η περίπτωση μας.

:trashcore:Πτώχευση δεν υφίσταται.Κανονικά γίνεται υποτίμηση του νομίσματος,που όμως είναι αδύνατο στην περίπτωση μας(f****** euro).Το ΔΝΤ στην ουσία φροντίζει στο να μείνουν ανέγγιχτες οι μεγάλες επιχειρήσεις.Για το κράτος και τους πολίτες ούτε λόγος...........

Σε περίπτωση ή μη που δεν βγαίνει νόημα έχω βρει ένα ωραιότατο βίντεο:https://www.dailymotion.com/video/xhztyb_debtocracy_shortfilms

Ελπίζω να βοήθησα.

Α,και μια ερώτηση για να κλείσω:Πόσο βούρλα πρέπει να είναι για να προσφύγουν σε μια τέτοια λύση ενώ υπήρχαν(και ύπαρχουν)τόσα διαφορετικά μονοπάτια για να ακολουθήσουν;

Πιστεύετε ότι πάμε για πτώχευση?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Το Café του sok... Café le sok...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελεύθερη Σκέψη :: Αρχείο Παλαιών Θεμάτων :: Αρχείο Παλαιών Θεμάτων :: Ειδήσεις και επίκαιρα ζητήματα-
Μετάβαση σε: