| Ψηφίστε νέο banner! | |
|
+6joseph the judge Ίων Brognor TheKillerRabbit xoirinokreas Rationalista 10 απαντήσεις |
|
Banner! | Ίων (1) | | 0% | [ 0 ] | Ίων (2) | | 20% | [ 2 ] | KillerRabbit | | 80% | [ 8 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 10 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Θωμάς
Αριθμός μηνυμάτων : 168 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010
| |
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε νέο banner! Σαβ Μαρ 12, 2011 12:51 am | |
| - Θωμάς έγραψε:
- joseph the judge έγραψε:
- L3o ΧΞΣ έγραψε:
- joseph the judge έγραψε:
- σε εσενα παει το κομμεντ!!!! ηταν ειρωνια το κουρος.....προφανως και ξερω οτι αυτο το αγαλμα δεν ειναι κουρος!!!
κυριε διαχειριστα υμεις εχομεν ψηφισει......εστι τοσο τραγικον λαθος το τρολλαρισμα?? ημεις**** Έλεος ρε μαλάκα,αυτό μέχρι και 'γω το ξέρω. δυσλεξια my friend μπερδευω και το αριστερα με το δεξια, κεκεδιζω λιγο κυριως με στην ταξη,και δεν μπορω να καταλαβω πινακες,διαγραμματα και αλλα τετοια γεωμετρικα....(το πυθαγορειο πχ το χρησιμοποιουσα αλλα δεν το καταλαβαινα,μεχρι την 2 λυκειου που μας πηγαν σε μια μαλακια ιδρυμα μειζονος ελληνισμου και ειχε ενα ωραιο σχημα με σκονη που καλυπτε το εμβαδον ) I don't want to be a jerk αλλά νόμιζα πως οι δυσλεκτικοί είναι πανέξυπνοι άνθρωποι...Πως διάολο σου πήρε τόσο καιρό να κατανοήσεις το Π.Θεώρημα; Θυμάμαι έναν συμμαθητή μου που ήταν δυσλεκτικός και αν εξαιρέσεις τιν ωρθογραφύα του, στο ΜΚ πέταγε κάτι ιδέες και μας έστελνε.... σιγα μωρε που γινεσαι κοπανος......δεν εχω καποια ιδιαιτερη στενοχωρια που ειμαι δυσλεκτικος..... Η δυσλεξια εμφανιζεται με πολλους τροπους.....ο βασικος ορισμος της ειναι η μαθησιακη δυσκολια που δεν οφειλεται στο iq καποιου ή στην προσπαθεια καποιου αλλα σε νευρολογικο προβλημα.Δεν σημαινει λοιπον οτι ολοι οι δυσλεκτικοι θα εχουν τα ιδια συμπτωματα....παρολα αυτα ενα συνηθησμενο συμπτωμα ειναι η δυσκολια κατανοησης πινακων,διαγραμματων κλπ........ Ενας πχ μπορει να γραφει διπλες συλλαβες λεξεις ή να κοβει γραμματα,ενας αλλο να εχει πληρη αποπροσανατολισμο και να μπερδευει το αριστερα και το δεξια και ενας αλλο να ειναι ανορθογραφος. Εγω πχ κανω συνεχως μουτζουρες γιατι νοιωθω οτι τα γραμματα μου ειναι ασχημα και τα ξαναγραφω,γραφω διπλες λεξεις η συλλαβες και βρισκω τι θελω να γραψω σε ενα κειμενο δυσκολευομαι να το οργανωσω,σβηνω,ξαναγραφω | |
|
| |
xoirinokreas
Αριθμός μηνυμάτων : 88 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2011
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε νέο banner! Κυρ Μαρ 13, 2011 8:30 am | |
| να τονισω οτι το μπανερ ειναι πολυ "στατικο" και παραπεμπει σε απραξια? | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε νέο banner! Δευ Μαρ 14, 2011 4:48 pm | |
| |
|
| |
Kenny
Αριθμός μηνυμάτων : 157 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε νέο banner! Τρι Μαρ 15, 2011 7:14 pm | |
| Ωραιο τελικα αυτο που μπηκε. Εχουμε ολοι μια μορφη δυσλεξιας, απλως ειναι πολυ περιορισμενη σε οσους δεν φαινεται. Και υπαρχουν χιλιαδες μορφες. | |
|
| |
maurokatsikos
Αριθμός μηνυμάτων : 181 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε νέο banner! Πεμ Μαρ 17, 2011 8:38 am | |
| | |
|
| |
overkill2024
Αριθμός μηνυμάτων : 177 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε νέο banner! Πεμ Μαρ 17, 2011 10:48 am | |
| - maurokatsikos έγραψε:
- God,it's awful
απαίσιο ή τρομερό? Εμ.. δεν πρότεινες και εσύ τίποτα.. | |
|
| |
Θωμάς
Αριθμός μηνυμάτων : 168 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε νέο banner! Πεμ Μαρ 17, 2011 1:35 pm | |
| awful=απαίσιο.
Εκτός και αν το συνδιάσεις με κάτι και γίνει ''τρομερό''. πχ, That's awfully difficult ή I'm awfully sorry. | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε νέο banner! Πεμ Μαρ 17, 2011 2:53 pm | |
| - Θωμάς έγραψε:
- awful=απαίσιο.
Εκτός και αν το συνδιάσεις με κάτι και γίνει ''τρομερό''. πχ, That's awfully difficult ή I'm awfully sorry. οχι ειναι FRANK | |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Ψηφίστε νέο banner! Παρ Μαρ 18, 2011 5:13 pm | |
| Φοιβο σταματα να τρολλαρεις ρε, θα γινω μπατσος!!! | |
|
| |
| Ψηφίστε νέο banner! | |
|