Ελεύθερη Σκέψη Ένα φόρουμ για συζητήσεις ελευθεριακού χαρακτήρα!! |
Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Σκέψη! Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει αλλαγές στην εμφάνιση του φόρουμ καθώς επίσης και να συμμετέχει σε όλες τις αποφάσεις. Καλά ποστ!! |
|
| Δολοφονία 2 Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ | |
|
+7Κιχώτης thrashcore xoirinokreas Brognor joseph the judge XwrisOnomaGamioli Ίων 11 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Δολοφονία 2 Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ Παρ Μαρ 04, 2011 11:57 pm | |
| - Κιχώτης έγραψε:
- ειπα οτι χαιρομαι??? αδιαφορω.....
Επειδη τα λεει ο μαρξ αλλα δεν τον ακουμε,επειδη πολυ προπαγανδα εχουμε φαει και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι.
Αναρωτηθειτε βαθια μεσα σας θα σας εκανε την ιδια εντυπωση,θα λυποσασταν το ιδιο αν πεθαινε ενα ανωνυμο πρεζακι σε ενα στενο??
Απαντηστε ειλικρινα στον εαυτο σας
υγ εχω συγγενη μπατσο που "κανει καλα τη δουλεια του" αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι ηλιθιος και ενοχος........
Αυτο ακριβως εννοω. Ειτε οτι χαιρονται ειτε οτι αδιαφορουν για τα ατομα που χανουν τη ζωη τους. Πρεπει να σε αγγιζει ειτε πεθαινει καποιος απο τα ναρκωτικα, ειτε απο σφαιρα μπατσου ειτε απο δολοφονους και οποτε μπορεις να κανεις κατι για να αλλαξεις αυτην την κατασταση. Εκτος κι αν ακολοθουμε το δογμα < αν δεν επηρεαζει κατι εμενα η τον κυκλο μου τοτε στα @@ μου >
Οι μπατσοι εχουν ενα χ κοινωνικο ρολο,δεν ειναι "ανθρωποι" ειναι μπατσοι.Λειτουργουν για καποιο ορισμενο σκοπο προκαθορισμενο εξ αρχης ασχετα με τις δικες τους πραξεις.Δεν τους εξεταζω σαν ανθρωπους,αν υποθετικα πουμε οτι μετα θανατον θα υπαρξει μια κριση μπορει εγω να βγω εγω καθαρμα και αυτοι δικαιολογημενοι,αυτο ομως δεν εχει σημασια.Ο κοινωνικος τους ρολος ομως ειναι εχθρικος και προς την ταξη μου και την κοινωνια που ονειρευομαι οτι θελω να φτιαξουμε. | |
| | | xoirinokreas
Αριθμός μηνυμάτων : 88 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2011
| Θέμα: Απ: Δολοφονία 2 Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ Σαβ Μαρ 05, 2011 12:59 am | |
| - Ίων έγραψε:
- xoirinokreas έγραψε:
- εγω παντως ρε Ιωνα, μονο με τετοιους ειχα την τυχη να αντιπαρατεθω μεχρι τωρα, με αλητες του
χειριστου ειδους.. κ επισης με ασφαλιτες που με εχουν προσβαλλει απειρες φορες, με αποκορυφωμα μια ψαχτικη φετος το καλοκαιρι σε παραλια νησιου που μεχρι που με ξεβρακωσανε.. με πληρωματα περιπολικων που τρομοκρατουνε.. με ζηταδες που μου δωσανε 3 κλησεις επιτοπου αξιας 600ευρω, κ οταν τους ειπα οτι εχω κανονισει να πουλησω το μηχανακι μου πηραν κ τις πινακιδες για 2 μηνες λεγοντας μου "να δω τωρα πως θα το πουλησεις.." κ αλλα πολλα
μιλαμε για μεγαλη αλητεια, κ μετα οταν σκοτωνεται καποιος απαιτουνε κ τη λυπηση μας.. ε λοιπον δε λυπηθηκα ουτε γι αυτους, ουτε για το ζητα πουχανε κλωτσησει στο Παναθηναικο σταδιο κ ψοφησε ουτε για κανενα τους.
και οσον αφορα γιατι δεν θα κανει καποιος πορεια για παρτη τους και κανει οταν σκοτωνουν αυτοι, αυτοι υποτιθεται οτι ειναι υπευθυνα οργανα του κρατους κ δεν επιτρεπεται να δρουν οπως γουσταρουνε. γι αυτο διαδηλωνεις, γιατι ζητας ευθυνες απο εναν φορεα του κρατους. τωρα να διαδηλωσουμε για ποιο λογο? οι ανθρωποι ειναι αισχροι κ δεν τους νοιαζει ουτε καν να το κρυψουν, εχουν εξαπολυσει ανθρωποκυνηγητο λεει. σαν κι αυτα που εξαπολυουν οταν σφαζουνε κανα πολιτη να φανταστω.. Σύμφωνοι, στο ότι υπάρχουν και τέτοιοι, τέτοια αποβράσματα, συμφωνούμε. Αλλά όπως και να'χει, δεν ξέρεις τι είδους άνθρωποι και αστυνομικοί ήταν αυτοί, σίγουρα δεν απαιτεί κανένας να νιώσεις λύπηση ή συμπόνια για αυτούς, αλλά να νιώθεις συμπόνια για τις οικογένειές τους, είναι, αν μη τι άλλο, ανθρώπινο. για τις οικογενειες τους μαλιστα. η μανα του πουστη που υποφερει δε μου φταιει σε τιποτα | |
| | | ΉρθαΕίδαΈχασα
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2010 Τόπος : Κροστάνδη - Βαρκελώνη - Τσιάπας
| Θέμα: Απ: Δολοφονία 2 Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ Τρι Μαρ 08, 2011 8:43 pm | |
| Όταν ένας άνθρωπος σκοτώνεται, όποιος και να'ναι, για όποιον λόγο κι αν συμβαίνει αυτό, το μόνο που μπορώ να φανταστώ ως αντίδραση για έναν ελευθεριακό νου είναι η αδιαπραγμάτευτη αποστροφή για τις συνθήκες που οδήγησαν σε ένα τέτοιο τέλος.
Δεν μπορώ να διανοηθώ εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα και να φανταστώ "ευτυχείς φόνους". Ό,τι αντιπαλότητες κι αν έχω με τα σώματα ασφαλείας, τις διατηρώ πάντα σε επίπεδο πολιτικό, ακόμα κι οταν αυτοί το παίρνουν προσωπικά. Δεν είναι εύκολο, ειδικότερα όταν έχεις δεινοπαθήσει από τους συγκεκριμένους ανθρώπους, αλλά κανείς δεν είπε ότι το να είσαι ελευθεριακός είναι μια υπόθεση εύκολη, χωρίς ηθικές δοκιμασίες. Ειδικά εμπρός σε αυτά τα διλήμματα ξεχωρίζουν οι συγκεκαλυμμένοι εξουσιομανείς απ'τους συντρόφους. Η αφαίρεση μιας ζωής είναι το χυδαιότερο τερατογέννημα της συγκεντρωμένης εξουσίας και δεν διαπραγματεύομαι την ηθική του υπόσταση με κανέναν που θέλει να λέγεται αναρχικός.
Εξίσου απεχθάνομαι την υποκρισία του να βάζουμε νερό στο κρασί μας επειδή ήταν αστυνομικός ή δεν ξέρω τι άλλο. Ή διακηρύττουμε πως είμαστε όλοι ίσοι και διατηρούμε και την στάση μας αυτή στα δύσκολα, ή το παίρνουμε απόφαση ο,τι ηδονιζόμαστε κρυφά με τον καννιβαλισμό ενός πολιτικού εχθρού και αφήνουμε τις αυταπάτες περί ελευθεριακότητας και κουραφέξαλα. Το συναίσθημα με την πολιτική συνηθίζει να παράγει εκρηκτικά μείγματα φανατισμού και μισανθρωπισμού, εντελώς άτοπα για τα περιεχόμενα ενός ελευθεριακού ιστότοπου. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας πριν διογκωθεί σε κόμπλεξ. Γενική απεύθυνση σε όσους κρίνουν ότι κινδυνεύουν από αυτό.
Για την ιστορία, όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, η πιο βάσιμη θεωρία λέει πώς οι δράστες ήταν μαφιόζοι που πουλάνε προστασία στην περιοχή. Φαινομενικά, ο περιπτεράς δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις των μπράβων με αποτέλεσμα αυτήν την επίθεση που δέχθηκε. Ο βαρύς οπλισμός που χρησιμοποιήθηκε εναντίον των αστυνομικών που τους καταδίωξαν είναι σήμα κατατεθέν τέτοιων ανθρώπων. Όπως και να'χει, η κατάληξη δεν είναι τίποτα λιγότερο από τραγική. Και ναι, ο θάνατος ενός ανώνυμου τοξικομανή, γι'αυτόν που το προανέφερε, είναι και αυτός εξίσου τραγικός και δεν καταλαβαίνω με ποιό κριτήριο ακριβώς αξιολογείς τον μεν και τον δε. Πάντως η δική μου ζυγαριά δεν κινείται με βάση το ποιός απολαμβάνει περισσότερη δημοσιογραφική κάλυψη, λες και αυτό θα ανακουφίσει την θέση του νεκρού...
Απέναντι στον θάνατο, είμαστε όλοι ίσοι. Άντε με το καλό να γίνουμε και στη ζωή, αλλά με τέτοια μυαλά... | |
| | | xoirinokreas
Αριθμός μηνυμάτων : 88 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2011
| Θέμα: Απ: Δολοφονία 2 Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ Τετ Μαρ 09, 2011 5:20 am | |
| φιλε ΗρθαΕιδαΕχασα εχεις δικιο σε πολλα απο αυτα που λες. εμενα με ενοχλει πανω απο ολα η υποκρισια στο συγκεκριμανο θεμα. τι εννοω? πεθαινουν 2 αγνωστοι της ομαδας διας, κ κανουν τον τοπο δολοφονιας τους λαικο προσκυνημα με λουλουδια,σημαιες κτλ ανθρωποι,που αν πεθανει ο γειτονας τους που τον γνωριζουν χρονια με παρομοιο τροπο, το πιο πιθανο ειναι να μη κοψουν ουτε μια μαργαριτα απο κατω για παρτη του. η πες μου αν το δεκεμβρη του 2007 σκοτωνοταν ενας μπατσος λεγαμε τα ιδια για αυτον, κριμα κτλ. η οταν χτυπας τον πεσμενο μπατσο με καδρονια στο κεφαλι δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει. δεν λεω οτι πρεπει κανεις να παει με κινητρο το φονο,ημαρτον. αλλα συμφωνα με το νομο των πιθανοτητων,ακομα κ αν περπατας στο πεζοδρομιο υπαρχει περιπτωση να πεσεις κ να σκοτωθεις. ακομα και αν περνας διπλα απο ζαρτινιερα. ποσο μαλλον αν κανεις κ λιγο πιο επικυνδινα σπορ
και αυτα που ειχα γραψει πιο πανω, δεν ειναι οι αφηγησεις μου για το ποσο δεινοπαθησα, δεν εγραψα τις εξεζητημενες ιστοριες που μου εχουν συμβει, αλλα ιστοριες καθημερινης τρελλας που μπορουν να συμβουν στον καθενα που θα συναντησει ενα καυλομπατσο στο δρομο του. οι ανθρωποι δε καταλαβαινουν η δε τους νοιαζει οτι με τετοια συμπεριφορα κανουν τον απλο πολιτη να τους βλεπει με αλλο ματι. κ αν εχει τραβηξει και αλλα οπως λες να τους μισει κιολας | |
| | | man
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2011
| Θέμα: Απ: Δολοφονία 2 Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ Πεμ Μάης 19, 2011 5:11 pm | |
| Δηλαδή θέλεις να μου πείς joseph the judge ότι υπάρχουν οι άνθρωποι και οι μπάτσοι;;; Δηλαδή αυτοί δεν είναι άνθρωποι όταν δίνουν την ζωή τους για να κρατάνε καθαρούς τους δρόμους για να μπορείς εσύ να κυκλοφορείς ελεύθερος....όταν αυτοί χάνουν όλες τις γιορτές (π.χ. πρωτοχρονιά, κυριακή του πάσχα) για να μπορείς εσύ να είσαι με την οικογένεια σου ήρεμος....
Και σε εσένα TheKillerRabbit δεν είναι μέρος της δουλειάς τους απλά είναι τόσο άθλια η κατάσταση που είναι δυστυχώς συχνό το φενόμενο αυτό.......
Και δεν έχει καμία σχέση η δολοφονία ενός ανθρώπου(αστυνομικού ή μη) με την κατα κάποιο τρόπο αφτοκτονία ενός ατόμου εθισμένου σε ουσίες γιατί ήξερε από την πρώτη στιγμή που δοκίμασε την κατάληξη που θα είχε.... | |
| | | joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Δολοφονία 2 Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ Πεμ Μάης 19, 2011 10:43 pm | |
| - man έγραψε:
- Δηλαδή θέλεις να μου πείς joseph the judge ότι υπάρχουν οι άνθρωποι και οι μπάτσοι;;; Δηλαδή αυτοί δεν είναι άνθρωποι όταν δίνουν την ζωή τους για να κρατάνε καθαρούς τους δρόμους για να μπορείς εσύ να κυκλοφορείς ελεύθερος....όταν αυτοί χάνουν όλες τις γιορτές (π.χ. πρωτοχρονιά, κυριακή του πάσχα) για να μπορείς εσύ να είσαι με την οικογένεια σου ήρεμος....
Και σε εσένα TheKillerRabbit δεν είναι μέρος της δουλειάς τους απλά είναι τόσο άθλια η κατάσταση που είναι δυστυχώς συχνό το φενόμενο αυτό.......
Και δεν έχει καμία σχέση η δολοφονία ενός ανθρώπου(αστυνομικού ή μη) με την κατα κάποιο τρόπο αφτοκτονία ενός ατόμου εθισμένου σε ουσίες γιατί ήξερε από την πρώτη στιγμή που δοκίμασε την κατάληξη που θα είχε.... Καταλαβε οτι οι μπατσοι υπαρχουν και εχουν τον ακριβως αντιθετο ρολο απο αυτο που περιγραφεις.....Ο ρολος τους ειναι να κρατανε ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ την κοινωνια.....Δηλαδη να προστατευουν τα βαπορακια,τη μαφια και τον υποκοσμο,να διακινουν πρεζα και να προωθουν πουτανες και φυσικα να κρατανε τον καθε εργατη νομιμοφρονα.Οταν δεις ασφαλιτες να αραζουν διπλα ή και να συνομιλουν με νταβατζηδες οταν δεις μπατσους να πουλανε πρεζα και το πιο συνηθισμενο να κανουν πορτα σε μαγαζια ελα παλι να δεις αν θα δεις οτι οι ειδησεις των 8 σου λενε ψεμματα.....Αμα απο το πρωι ως το βραδυ βλεπουμε πρετεντερη,τρεμη,ευαγγελατο και τον καρατζαφυρερ αυτα θα λες........ | |
| | | Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Δολοφονία 2 Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ Τετ Ιουν 01, 2011 11:00 pm | |
| Σύμφωνος με τον τρότσκα μας | |
| | | | Δολοφονία 2 Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|