| Διοδια STOP! | |
|
+4Brognor BreadandRoses joseph the judge Kenny 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Kenny
Αριθμός μηνυμάτων : 157 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Διοδια STOP! Δευ Φεβ 07, 2011 8:46 pm | |
| Τι σοι ειναι αυτοι οι <<Δεν πληρωνω>>? Εχω ακουσει και εχω δει σε σαιτ απο λεγομενα φασης οτι απο πσω βρισκεται η ΑΚ μεχρι για Συρριζα, ΕΕΚ και δεν ξερω και γω τι! Κατι συνεργασιες εχουν με αυτοδιαχειριζομενους χωρους κλπ κλπ! Δειτε τα μπλογκ τους. Συντομα θα προσθεσω...
Τι ξερετε? | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Δευ Φεβ 07, 2011 10:19 pm | |
| για ΑΚ και συριζα δεν ξερω......μονο λιγα για την κοε οτι προσπαθει να καπελωσει.......... Τωρα οσο για το ΕΕΚ ειναι καποιοι συντροφοι που ηταν απο αυτους που εφτιαξαν την επιτροπη στοπ στα διοδια και ειναι με τα ταμπουνια ......αλλα δρουσαν πρωτοβουλιακα σαν ατομα.....μερικοι αλλοι συντροφοι γουσταρουν και συμμετεχουν και αλλοι ειναι λιγο παγωμενοι γιατι δεν καταλαβαινουν που ακριβως θα βοηθησει μια επιτροπη για τα διοδια!! εν μεσω κρισης!!! και μου φαινεται και μερικοι αλλοι και εγω ειναι εκνευρισμενοι με το ολο θεμα.........εγω ειμαι αρνητικα προσκειμενος δεν εχω και ουτε και θελω να παω σε καποιο ανοιγμα των διοδιων......διαταξικες επιτροπες στυλ κοε που μπορουν να προσφερουν μονο ψηφουλα σε μια επαναστατικη οργανωση και οχι να παει μπροστα η αυτοργανωση-ταξικη παλη!! οχι μονο αυτο ομως.Σε περιοδους με 10 ταξικα μετωπα κερατεα,καταληψη υπουργειου υγειας,απεργοι πεινας μεταναστες-μεταναστετευτικο,απεργοι στα ΜΜΜ,παιδεια-ασυλο,διαλεγουμε μονοι μας να βγαλουμε τα ματια μας και να αναλωθουμε στα διοδια!! ειναι αυτο που λεμε ο κοσμος καιγεται και το αιδοιο χτενιζεται!!!.............
τα ρεζιλικια της κοε που βριζουμε θα κανουμε??!
εν ολιγοις δεν με ενδιαφερουν τα διοδια!! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Δευ Φεβ 07, 2011 10:27 pm | |
| Δεν το βρίσκω και τρομερά ενδιαφέρον...σιγά την πολιτική κίνηση. |
|
| |
BreadandRoses
Αριθμός μηνυμάτων : 75 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : Ελλαδισταν
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Δευ Φεβ 07, 2011 10:57 pm | |
| Eνώ άμα την πρωτοβουλία την είχαν πχ αναρχικοί θα ήταν η σούπερ γαμάτη ε;
Ρε πούστη μου μου τη δίνει αυτή η απαξίωση που γίνεται σε κάθε κίνηση από τη μια πλευρά για την άλλη | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Δευ Φεβ 07, 2011 10:59 pm | |
| Όχι,απλά δεν είναι και τίποτα το τρομερό. |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Δευ Φεβ 07, 2011 11:30 pm | |
| Και εμενα δεν με τρελαινει, δεν εχει να προσφερει πολλα πραγματα. | |
|
| |
BreadandRoses
Αριθμός μηνυμάτων : 75 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : Ελλαδισταν
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Δευ Φεβ 07, 2011 11:48 pm | |
| Όπως θα έλεγαν κάποιοι οτι "οι ρομπέν των ΣΜ" δεν πρσοφέρουν κάτι. Ίσα ίσα τώρα πέρα από το άνοιγμα των μπαρών από επιτροπές, παρακινούν και τον κόσμο να το πράξει μόνος του. Γιατί βρίσκετε οτι δεν έχει να προσφέρει κάτι; | |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Δευ Φεβ 07, 2011 11:53 pm | |
| Γιατι δεν παρακινεί σε ενοπλη εξεγερση. Ουτε καν βοηθαει... Αν ας πουμε ηταν μια οργανωση που εκλεβε στρατοπεδα -χωρις καν να κανει ανταρτικο πολεων- και αφου συσσωρευε αρκετα οπλα να τα μοιρασει κρυφα σε ολο τον αντιεξουσιαστικο, αναρχικο, αριστερο χωρο κατι θα γινοταν! | |
|
| |
TheKillerRabbit
Αριθμός μηνυμάτων : 296 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Τρι Φεβ 08, 2011 4:19 am | |
| - Brognor έγραψε:
- Γιατι δεν παρακινεί σε ενοπλη εξεγερση. Ουτε καν βοηθαει... Αν ας πουμε ηταν μια οργανωση που εκλεβε στρατοπεδα -χωρις καν να κανει ανταρτικο πολεων- και αφου συσσωρευε αρκετα οπλα να τα μοιρασει κρυφα σε ολο τον αντιεξουσιαστικο, αναρχικο, αριστερο χωρο κατι θα γινοταν!
Και μετά θα πάρουμε τα X-wing και ενώ οι άλλοι θα τραβάνε τα πυρά, θα περάσει ένας και θα χτυπήσει με πυραύλους τον αντιδραστήρα του Death Star, και ο γαλαξίας θα σωθεί από την Αυτοκρατορία. | |
|
| |
maurokatsikos
Αριθμός μηνυμάτων : 181 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Τρι Φεβ 08, 2011 6:11 am | |
| - Brognor έγραψε:
- Γιατι δεν παρακινεί σε ενοπλη εξεγερση. Ουτε καν βοηθαει... Αν ας πουμε ηταν μια οργανωση που εκλεβε στρατοπεδα -χωρις καν να κανει ανταρτικο πολεων- και αφου συσσωρευε αρκετα οπλα να τα μοιρασει κρυφα σε ολο τον αντιεξουσιαστικο, αναρχικο, αριστερο χωρο κατι θα γινοταν!
The fuck?Troll? Μια χαρα κινημα ειναι.. και μαλιστα grassroots,αντι-ιεραρχικο και militant.Τι σκατα σας επιασε; Τωρα που εχει γινει ντορος με αυτο πλησιαζουν σιγα σιγα συριζαιοι και λοιποι γλοιωδεις τυποι και εφτιαξαν το κινημα πολιτων ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ εναντια στα διοδια. http://diodiastop.blogspot.com/http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/Καθε αυθορμητο κινημα ειναι ρεφορμιστικο και περιορισμενο σε στοχους... εμεις πρεπει να δωσουμε την big picture. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Τρι Φεβ 08, 2011 1:20 pm | |
| - BreadandRoses έγραψε:
- Όπως θα έλεγαν κάποιοι οτι "οι ρομπέν των ΣΜ" δεν πρσοφέρουν κάτι.
Ίσα ίσα τώρα πέρα από το άνοιγμα των μπαρών από επιτροπές, παρακινούν και τον κόσμο να το πράξει μόνος του. Γιατί βρίσκετε οτι δεν έχει να προσφέρει κάτι; Γιατί πολύ απλά στην Αθήνα μόνο ζουν 6 εκατομμύρια,εκ των οποίων,πάνω από τα 5 δεν πρόκειται να βγουν απ'την πόλη (ώστε να συναντήσουν και διόδια και να τους απασχολήσει το ζήτημα),πάνω από μια φορά τον χρόνο... |
|
| |
Brognor
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Τρι Φεβ 08, 2011 3:56 pm | |
| Σωστο κ αυτο | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Τρι Φεβ 08, 2011 7:33 pm | |
- Eνώ άμα την πρωτοβουλία την είχαν πχ αναρχικοί θα ήταν η σούπερ γαμάτη ε;
Ρε πούστη μου μου τη δίνει αυτή η απαξίωση που γίνεται σε κάθε κίνηση από τη μια πλευρά για την άλλη αν λες για εμενα ειμαι κομμουνιστης(ελευθεριακος) και παλι με εκνευριζει αυτο το "καταπληκτικο" κινημα!! | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Τρι Φεβ 08, 2011 7:35 pm | |
| | |
|
| |
XwrisOnomaGamioli
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 10/12/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Τετ Φεβ 09, 2011 10:32 am | |
| Καθε κινηση για το σκοπο της...δεν καταλαβαινω γιατι επιμενετε ν την βλεπετε ως κατι παραπανω...τα διοδια ειναι αδικα,στραγγιζουν ακομα περισσοτερο τους μη εχοντες,οποτε μου φαινεται σωστη κινηση η μη αποδοχη τους.τιποτα παραπανω,τιποτα λιγοτερο... | |
|
| |
BreadandRoses
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Τετ Φεβ 09, 2011 11:02 am | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- BreadandRoses έγραψε:
- Όπως θα έλεγαν κάποιοι οτι "οι ρομπέν των ΣΜ" δεν πρσοφέρουν κάτι.
Ίσα ίσα τώρα πέρα από το άνοιγμα των μπαρών από επιτροπές, παρακινούν και τον κόσμο να το πράξει μόνος του. Γιατί βρίσκετε οτι δεν έχει να προσφέρει κάτι; Γιατί πολύ απλά στην Αθήνα μόνο ζουν 6 εκατομμύρια,εκ των οποίων,πάνω από τα 5 δεν πρόκειται να βγουν απ'την πόλη (ώστε να συναντήσουν και διόδια και να τους απασχολήσει το ζήτημα),πάνω από μια φορά τον χρόνο... Μόνο που η κίνηση αυτή δν γίνεται μόνο στην Αττική αλλά πανελλαδικά | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Τετ Φεβ 09, 2011 1:28 pm | |
| | |
|
| |
Θωμάς
Αριθμός μηνυμάτων : 168 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010
| |
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Διοδια STOP! Τετ Φεβ 09, 2011 11:03 pm | |
Μόνο που η κίνηση αυτή δν γίνεται μόνο στην Αττική αλλά πανελλαδικά Δε με κατάλαβες...αυτό που λέω είναι ότι δεν έχει μαζικότητα,επειδή η πλειοψηφία των ανθρώπων,που μένει σε πόλεις,δε φεύγει πάνω από μια φορά το χρόνο απ'αυτές για αλλού ώστε να αντιμετωπίσει το ζήτημα των διοδίων και να νοιαστεί.Μόνο όσοι κάνουν συχνές μετακινήσεις ή ζουν σε χωριά επηρεάζονται άμεσα.Δε λέω ότι το βρίσκω κακό αυτό που κάνουν,απλά λέω ότι ένα τέτοιο ζήτημα,που δεν αφορά άμεσα μεγάλο μέρος του πληθυσμού,δεν μπορεί να αποκτήσει μαζικότητα.Γι'αυτό το χαρακτήρισα αδιάφορο.Ε,και ως παράδειγμα γι'αυτό έφερα την Αττική,όπου έχουμε συγκεντρωμένο πάνω απ'τον μισό ελληνικό πληθυσμό. |
|
| |
| Διοδια STOP! | |
|