| Banner | |
|
+6maurokatsikos Brognor sokitkattack joseph the judge XwrisOnomaGamioli TheKillerRabbit 10 απαντήσεις |
|
Banner | Το υπάρχων να παραμείνει | | 25% | [ 2 ] | Αυτό που προτείνει ο τυπάς. | | 75% | [ 6 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 8 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Kenny
Αριθμός μηνυμάτων : 157 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Banner Παρ Φεβ 11, 2011 1:57 pm | |
| - joseph the judge έγραψε:
- Θωμάς έγραψε:
εγω προτεινω να βαλουμε κατι πολυ απλο....μαυρο φοντο ασπρα γραμματα
ΠΑΟΚ......30 εκατοστα ΕΤΣΙ ΜΠΑΟΚΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Μια ωραια πεταλουδα, μια ωραια πεταλουδα... ΣΤΟ ***** ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ! | |
|
| |
sokitkattack
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 4:11 pm | |
| To banner με τον σταλιν ειναι γαμάτο!!! εχω πεθάνει στα γέλια και θέλω να σώσω συγχαρητήρια στο τρολ που το έκανε !! | |
|
| |
XwrisOnomaGamioli
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 10/12/2010
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 4:14 pm | |
| Μαν δεν ειναι αστειο...νομιζα πως μπηκα σε blog του κκε μολις το ειδα... κρεμασμααααααα | |
|
| |
overkill2024
Αριθμός μηνυμάτων : 177 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 4:20 pm | |
| Εγω το έκανα γιατί έτσι το καταντήσατε… AKOY EKEI "RIOT"!!!
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕ!! ο ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙ! | |
|
| |
sokitkattack
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 4:22 pm | |
| εμένα μαρέσει και ήμουν σίγουρος οτι το είχες κάνει εσυ ρε κουφάλα οβερκιλ χαχαχα | |
|
| |
BreadandRoses
Αριθμός μηνυμάτων : 75 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : Ελλαδισταν
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 4:23 pm | |
| Aπό τον στάλιν προτιμώ το "riot". Εγώ θα ήθελα ένα διακριτικό σφυροφρέπανο δίπλα σ ενα διακριτικό αλφάδι αλλά από τη στιγμή που η πλειοψηφία αποφάσισε riot τι να κάνουμε | |
|
| |
overkill2024
Αριθμός μηνυμάτων : 177 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 4:26 pm | |
| - sokitkattack έγραψε:
- εμένα μαρέσει και ήμουν σίγουρος οτι το είχες κάνει εσυ ρε κουφάλα οβερκιλ χαχαχα
Ρε εγω θα την κάνω από εδώ ρε. Θα στα πω και από κοντά σε λίγο.. ουκα ουγκα!! RIOT!!! RIOT!! (A) Αναρχια!! Μπαχαλα και Αλφάδια!! Ελεύθερη Σκέψη!!!!!!!!!!!!!!!! ΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!! Ο ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! | |
|
| |
XwrisOnomaGamioli
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 4:33 pm | |
| ο καθενας μπορει ν εκφραζει ελευθερα τις αποψεις του οβερκιλ.η πλειοψηφια ψηφισε .κ τα ουγκα ουγκα ν καταθετουν τα σεβη τους στους σταλινολαγνους. | |
|
| |
overkill2024
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 4:43 pm | |
| | |
|
| |
XwrisOnomaGamioli
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 4:47 pm | |
| ρε μαναρι μου γιατι ν φυγεις?την εκανε κ ο ο γιαννης,γιατι κ εσυ...?εννοω σε τι διαφωνεις? επειτα δεν ειναι ολοι αναρχικοι εδω μεσα.υπαρχει πλουραλισμος,υπαρχει ελευθερια σκεψης...πρεπει ντε κ καλα ν κολλησουμε μια ταμπελα κ ν λειτουργουμε βασει καταστατικου?ελεος.... | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 4:51 pm | |
| - overkill2024 έγραψε:
- sokitkattack έγραψε:
- εμένα μαρέσει και ήμουν σίγουρος οτι το είχες κάνει εσυ ρε κουφάλα οβερκιλ χαχαχα
Ρε εγω θα την κάνω από εδώ ρε. Θα στα πω και από κοντά σε λίγο..
ουκα ουγκα!! RIOT!!! RIOT!! (A) Αναρχια!! Μπαχαλα και Αλφάδια!! Ελεύθερη Σκέψη!!!!!!!!!!!!!!!!
ΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!! Ο ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! παιδια ο οβερκιλλ εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ δικιο το εχουμε κανει ιδεολογικο γηπεδο ..... "αναρχια και δεν ειμαι καλα" "νιχιλισμος ultras" και "μοσχα city και σου γαμω το σπιτι" και ΔΕΝ βγαζω τον εαυτο μου απεξω........λοιπον προτεινω οι διαχειριστες να κλειδωσουν ολα τα θεματα για 2 μερες και να φτιαχτει μια ενοτητα συλλογικα απο ολους μας και πολιτισμενα οπου θα ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ μερικους τροπους για να μαζευτει αυτο το μπαχαλο........και για να μην γινει και αυτη η ενοτητα μπαχαλο ο καθενας θα γραφει τους τροπους που πιστευει και μετα θα γινει η κριτικη οχι ταυτοχρονα γιατι θα τα κανουμε σαλατα Αρχισαμε το φορουμ για να γινει μια οαση συζητησης,αναλυσης,ενημερωσης με θεματα που θα μας αφορουν ολους......και εχει καταληξει ενα μπαχαλο.....και χωρις να θελω να γλυψω καποιον καταντησαμε οι πιο αξιολογοι να την κανουν ή να γραφουν δυο σειρες στο χαβαλε καθε 2 βδομαδες......και απο την αλλη να συζηταμε ωρες γιατι οι γκει δεν ειναι ανωμαλοι ή (για να μην βγαλω και τον εαυτο μου απεξω) οτι δεν ειναι προβοκατορικη ειναι η κριτικη στο μπολσεβικισμο........... Κυρ διαχειριστα θελω να βαλεις την προταση μου σε ψηφοφορια γιατι εγω ψαχνω και δεν πρεπει να εχω την δυνατοτητα σαν ταπεινος moderator | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 4:57 pm | |
| Χμμ...θα φτιάξω ένα thread για προτάσεις για την αναδιαμόρφωση του φόρουμ,ώστε να γίνονται πιο ουσιώδεις και επικοιδομητικές συζητήσεις.Εκεί θα μπορούμε να συζητήσουμε όλη την εικόνα και τη θεματολογία του φόρουμ.Αν κριθεί απαραίτητο,πείτε μου εκεί ποια threads να σβήσω ή να κλειδώσω.
Για το θέμα του banner τι να σας πω?Προσωπικά το θεωρώ κάτι τυπικό.Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τόσος ντόρος σχετικά μ'αυτό. |
|
| |
XwrisOnomaGamioli
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 5:01 pm | |
| Ναι αλλα δεν λετε τιποτα ουσιαστικο...μονο τα threads που εχει ανοιξει ο κρεμαλας σας ενοχλησαν,πραγμα απολυτα φυσικο...το αφυσικο ειναι οτι εσεις οι ιδιοι τα τροφοδοτουσατε ρε παιδια,και ασχολουσασταν μ το κατα ποσο καποιος ειναι γκει και οχι μ τις αλλες συζητησεις του φορουμ.αντε πια.... | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 5:06 pm | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- Χμμ...θα φτιάξω ένα thread για προτάσεις για την αναδιαμόρφωση του φόρουμ,ώστε να γίνονται πιο ουσιώδεις και επικοιδομητικές συζητήσεις.Εκεί θα μπορούμε να συζητήσουμε όλη την εικόνα και τη θεματολογία του φόρουμ.Αν κριθεί απαραίτητο,πείτε μου εκεί ποια threads να σβήσω ή να κλειδώσω.
Για το θέμα του banner τι να σας πω?Προσωπικά το θεωρώ κάτι τυπικό.Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τόσος ντόρος σχετικά μ'αυτό. Το θεμα ειναι να κλειδωσεις ολα τα αλλα θεματα για μια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μερα και να επικεντρωθουμε στο πως θα καταπολεμησουμε την ηλιθιοτητα,κυριως αυτη που κουβαλαμε εμεις και οχι οι αλλοι...... Αν φτιαξεις ενα απλο thread η καταληξη του θα ειναι να γραφτουν 5 σοβαρα ποστ,το 6 να ειναι χαβαλετζιδικο,να γαμηθει αλλη μια συζητηση και να συνεχισουμε προς την αποβλακωση αντι για συζητηση και ενημερωση.... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 5:09 pm | |
| - joseph the judge έγραψε:
- L3o ΧΞΣ έγραψε:
- Χμμ...θα φτιάξω ένα thread για προτάσεις για την αναδιαμόρφωση του φόρουμ,ώστε να γίνονται πιο ουσιώδεις και επικοιδομητικές συζητήσεις.Εκεί θα μπορούμε να συζητήσουμε όλη την εικόνα και τη θεματολογία του φόρουμ.Αν κριθεί απαραίτητο,πείτε μου εκεί ποια threads να σβήσω ή να κλειδώσω.
Για το θέμα του banner τι να σας πω?Προσωπικά το θεωρώ κάτι τυπικό.Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τόσος ντόρος σχετικά μ'αυτό. Το θεμα ειναι να κλειδωσεις ολα τα αλλα θεματα για μια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μερα και να επικεντρωθουμε στο πως θα καταπολεμησουμε την ηλιθιοτητα,κυριως αυτη που κουβαλαμε εμεις και οχι οι αλλοι...... Αν φτιαξεις ενα απλο thread η καταληξη του θα ειναι να γραφτουν 5 σοβαρα ποστ,το 6 να ειναι χαβαλετζιδικο,να γαμηθει αλλη μια συζητηση και να συνεχισουμε προς την αποβλακωση αντι για συζητηση και ενημερωση.... Κοίτα,αν είναι απαραίτητο,όλοι οι συντονιστές μπορούν να το κάνουν αυτό (mods & διαχειριστές).Το κουμπάκι για το κλείδωμα είναι κάτω κάτω σε κάθε topic,ένα λουκέτο.Εγώ μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν έχω άλλο χρόνο για ν'ασχοληθώ...από αύριο θα βοηθήσω και 'γω. |
|
| |
TheKillerRabbit
Αριθμός μηνυμάτων : 296 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 5:10 pm | |
| Ρε δεν με χέζετε?
Εγώ είπα να φτιάξω ένα μπανεράκι ποιο όμορφο, γιατί είχαμε 2 αρχίδια που και καλά ήταν μυαλό με μπράτσα. Αν δεν σας αρέσει, μην το βάζετε.
Μου κοτσάρατε τον Στάλιν...Τι να πω. | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 5:13 pm | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- joseph the judge έγραψε:
- L3o ΧΞΣ έγραψε:
Για το θέμα του banner τι να σας πω?Προσωπικά το θεωρώ κάτι τυπικό.Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τόσος ντόρος σχετικά μ'αυτό. Το θεμα ειναι να κλειδωσεις ολα τα αλλα θεματα για μια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μερα και να επικεντρωθουμε στο πως θα καταπολεμησουμε την ηλιθιοτητα,κυριως αυτη που κουβαλαμε εμεις και οχι οι αλλοι...... Αν φτιαξεις ενα απλο thread η καταληξη του θα ειναι να γραφτουν 5 σοβαρα ποστ,το 6 να ειναι χαβαλετζιδικο,να γαμηθει αλλη μια συζητηση και να συνεχισουμε προς την αποβλακωση αντι για συζητηση και ενημερωση.... Κοίτα,αν είναι απαραίτητο,όλοι οι συντονιστές μπορούν να το κάνουν αυτό (mods & διαχειριστές).Το κουμπάκι για το κλείδωμα είναι κάτω κάτω σε κάθε topic,ένα λουκέτο.Εγώ μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν έχω άλλο χρόνο για ν'ασχοληθώ...από αύριο θα βοηθήσω και 'γω. αν κανω εγω κατι τετοια θα με βγαλουν φασιστα!!! για αυτο σου λεω ψηφοφορια!! | |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Banner Κυρ Φεβ 13, 2011 11:30 pm | |
| Ψηφοφοριες και μαλακιες!!! Καλα εκανε ο οβερκιλλ και εβαλε τον Σταλιν, πιο ωραιο banner ειναι xD Ο Steelleader συμφωνει με οβερκιλλ και Φοιβο αλλα παρακαλει θερμα να μπει το αρχικο που ειχε δει (εννοει τον Τσε και την ισπανιδα Αναρχικια) και συμφωνω κι εγω μαζι του. Steelleader: Οσον αφορα αυτην την απεχθέστατη κουραδα κορακιού εχω να πω να παρει τις πανοπλιες απο την Σκωτια και να σηκωθει να φυγει απο την Ελλαδα τους! Γιατι ειναι πολυ μηδενιστης κι ας μην το παραδεχεται κ εγω σαν Κομμουνιστης (αχ πατερουλη Σταλιν) θα τον στειλω στα γκουλαγκ στην Σιβηρια! χαχαχαχαχα Ζητω η Τουρκια!!! Brognor: Παιδια σορρυ για το τρολλινγκ αλλα βαριεται να μπει με το δικο του προφιλ | |
|
| |
TheKillerRabbit
| Θέμα: Απ: Banner Δευ Φεβ 14, 2011 1:28 am | |
| Αφιερωμένο στον Οβερ και τις μαλακίες του. | |
|
| |
overkill2024
| Θέμα: Απ: Banner Δευ Φεβ 14, 2011 6:08 am | |
| - TheKillerRabbit έγραψε:
- Αφιερωμένο στον Οβερ και τις μαλακίες του.
Ξέρεις κάτι δεν σε παρεξηγώ γιατί ξέρω ότι είσαι και πιτσιρικάς από τον Brognor. Αγόρι μου γλυκό το Banner δεν το άλλαξα γιατί βγάλατε την άλλη τη μαλακία που είχα βάλει (την οποία έβαλα γιατί βαρέθηκα να βλέπω αλφάδια και σφυροδρέπανα κάτω από μια επιγραφή «ελεύθερη σκέψη» ). Τι είμαι κανένα παιδάκι? Το θέμα είναι ότι το forum έχει φτάσει στο απροχώρητο και σαν να μην έφτανε αυτό, μου κοτσάρατε και το «RIOT».Έλα ρε μάγκα που βάζεις και «RIOT» . Εσύ που δεν έχεις Ματα ούτε από 100 μέτρα.. Χέσε μας.. Και από άποψη δημοκρατίας να υο δεις, εγώ ρε φίλε δουλεύω, δεν είμαι πιτσιρίκι ούτε είμαι όλη μέρα στο Pc.. έτσι δεν πρόλαβα να ψηφίσω.. Τα κάνατε όλα μόνοι σας και τέλος. Αλήθεια 6-7 άτομα έχει μόνο το forum? Γιατί τόσοι ψήφισαν. Για αυτό ωρίμασε λίγο και σκέψου. Καλή σου μέρα | |
|
| |
XwrisOnomaGamioli
| Θέμα: Απ: Banner Δευ Φεβ 14, 2011 10:28 am | |
| οβερκιλ χαλαρωσε. ειναι το λιγοτερο γελοιο να επιστρατευεις το <επιχειρημα>του πρεσβυτερου.ουτε σε αφορα,ουτε μπορεις ν θιγεις την ηλικια του killer,ουτε σε ορισε κανεις μετρητη της riotητας του καθενος μας. Επιπλεον ν σου θυμισω πως πρωτη ειχα κραξει την ολη βιτρινα στο thread <ποιοι ειμαστε> ,αλλα τοτε(που ησουν κ ενεργος admin)δεν εδειξες ν ενοχλησε,ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος....πώς σε πηρε ο πονος ξαφνικα τωρα? Ακομα,ειναι η δευτερη φορα που αλλαζεις με το ετσι θελω το banner του φορουμ. Το αν προλαβες ή οχι ν ψηφισεις(ουτε κ εγω προλαβα)ειναι δικο σου προβλημα,κ αν εχεις καποια διαφωνια μ το δωθεν χρονικο περιθωριο πρεπει ν απευθυνθεις στους υπολοιπους συντονιστες.και ναι 6-7 ατομα μπαινουν καθημερινα στο φορουμ. Γι αυτο με τη σειρα μου θ σου προτεινα να <ωριμασεις κ ν σκεφτεις>. Επισης δηλωνω ενοχλημενη κ απτον τονο σου και απτο γεγονος οτι ολοι γκρινιαζετε για το φορουμ αναπαραγαγοντας ηχολαλικα γενικολογες ασυναρτησιες,ενω στην πραγματικοτητα ασχολειστε με το banner του φορουμ(μα εχει τοσο μεγαλη σημασια πια?) | |
|
| |
TheKillerRabbit
| Θέμα: Απ: Banner Δευ Φεβ 14, 2011 12:48 pm | |
| Που ξέρεις τι έχω δει εγώ? Από τα 14 (ναι τα 14) είμαι στις πορείες. Έχω σπάσει κόκαλα από συμπλοκές και με μπάτσους και με ΧΑγίτες (4 φορές επι του συγκεκριμένου). Τώρα πιά και μόνιμος κάτοικος -!@#$%- και παρών σε όλα τα σημαντικά σκηνικά που γίνονται.
Και ναί, RIOT. Εσύ δουλευείς? Ε καί? Τι μου λέει εμένα αυτό? Εγώ σπουδάζω.
Και μιας και ξέρεις και τον Μπρόγνορ, πάρτον μια μέρα, και ελάτε να μου χτυπήσετε το κουδούνι να τα πούμε και από κοντά. Που θα με πείς και πιτσιρικά. Δεν το λέω σε στυλ "Έλα να πλακωθούμε", το λέω σε στυλ "Έλα να με γνωρίσεις, και μετά σχηματίζεις άποψη." Κερνάω και καφέ.
Με το να αλλάζεις το φόρουμ όπωτε γουστάρεις με το έτσι θέλω επειδή θες άλλη μόστρα, δεν λέει κάτι.
EDIT: Και για να χουμε καλό ερώτημα πόσο είσαι εσύ και κάνεις παρέα με τα 18ρια τον Steel και τον Brognor? Εγω είμαι 21 πάντως, να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε? | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Banner Δευ Φεβ 14, 2011 1:48 pm | |
- Που ξέρεις τι έχω δει εγώ? Από τα 14 (ναι τα 14) είμαι στις πορείες. Έχω σπάσει κόκαλα από συμπλοκές και με μπάτσους και με ΧΑγίτες (4 φορές επι του συγκεκριμένου). Τώρα πιά και μόνιμος κάτοικος Εξαρχείων και παρών σε όλα τα σημαντικά σκηνικά που γίνονται.
Και ναί, RIOT. Εσύ δουλευείς? Ε καί? Τι μου λέει εμένα αυτό? Εγώ σπουδάζω.
Και μιας και ξέρεις και τον Μπρόγνορ, πάρτον μια μέρα, και ελάτε να μου χτυπήσετε το κουδούνι να τα πούμε και από κοντά. Που θα με πείς και πιτσιρικά. Δεν το λέω σε στυλ "Έλα να πλακωθούμε", το λέω σε στυλ "Έλα να με γνωρίσεις, και μετά σχηματίζεις άποψη." Κερνάω και καφέ.
Με το να αλλάζεις το φόρουμ όπωτε γουστάρεις με το έτσι θέλω επειδή θες άλλη μόστρα, δεν λέει κάτι.
EDIT: Και για να χουμε καλό ερώτημα πόσο είσαι εσύ και κάνεις παρέα με τα 18ρια τον Steel και τον Brognor? Εγω είμαι 21 πάντως, να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε? απο την στιγμη που αυτα που λες(οχι εσυ γενικα) παραπεμπουν σε 17αρη μισοαπολιτικο αναρχο-δεν ξερω που βρισκομαι τοτε ο παραλληλισμος δεν ειναι κατι ακυρο δεν παει να 'σαι και ο μαχνο ή ο νετσαγιεφ himself!!!!! | |
|
| |
TheKillerRabbit
| Θέμα: Απ: Banner Δευ Φεβ 14, 2011 2:18 pm | |
| Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πρέπει να "δικαιολογίσει" τις ιδέες του.
Ποιος είναι αυτός, που θα κρίνει ποιες ιδέες είναι σωστές και ποιες λαθος?
Άμα θέλει ο άλλος να ειναι 17ρης μισοαπολίτικος αναρχοκάτι, τιμή του και καμάρι του. Δεν τον κάνει λάθος ή σωστό αυτόματα.
Και όποιος θεωρεί, ότι επειδή διάβασε 2-3 κομουνιστικές παπάρες, είναι "ψαγμένος" και "πολιτικοποιημένος" είναι το ελάχιστο, ηλίθιος. Οι πολιτικές ιδέες δεν είναι απλά δυο μαλακίες που αντιγράφουμε και αναπαράγουμε, είναι προιόν προσωπικής αναζήτησης και σκέψεις. τα βιβλία, οι διαλέξεις, τα βίντεο και οι συζητήσεις απλά προσθέτουν και ενδυναμώνουν αυτά στα οποία έχουμε προσωπικά καταλήξει. Τουλάχιστον ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι έτσι τα πράγματα, γιατί οι περισσότεροι απλά παπαγαλίζουν κάτι που έγραψε καποιός που πέρασε από αυτή την διαδικασία.
Αν κάποιος, θεωρεί ότι οι απόψεις κάποιου είναι λάθος, επειδή δεν τις αντέγραψε από τον Μάρξ, τον Νετσάγιεφ, ή οποιοδήποτε άλλο θεωρητικό, τότε μετά συγχωρήσεως, δεν ζεί στην πραγματικότητα, και είναι πολύ πιθανών χαζός ή μαλάκας. | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Banner Δευ Φεβ 14, 2011 2:29 pm | |
- Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πρέπει να "δικαιολογίσει" τις ιδέες του.
Ποιος είναι αυτός, που θα κρίνει ποιες ιδέες είναι σωστές και ποιες λαθος?
Άμα θέλει ο άλλος να ειναι 17ρης μισοαπολίτικος αναρχοκάτι, τιμή του και καμάρι του. Δεν τον κάνει λάθος ή σωστό αυτόματα.
Και όποιος θεωρεί, ότι επειδή διάβασε 2-3 κομουνιστικές παπάρες, είναι "ψαγμένος" και "πολιτικοποιημένος" είναι το ελάχιστο, ηλίθιος. Οι πολιτικές ιδέες δεν είναι απλά δυο μαλακίες που αντιγράφουμε και αναπαράγουμε, είναι προιόν προσωπικής αναζήτησης και σκέψεις. τα βιβλία, οι διαλέξεις, τα βίντεο και οι συζητήσεις απλά προσθέτουν και ενδυναμώνουν αυτά στα οποία έχουμε προσωπικά καταλήξει. Τουλάχιστον ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι έτσι τα πράγματα, γιατί οι περισσότεροι απλά παπαγαλίζουν κάτι που έγραψε καποιός που πέρασε από αυτή την διαδικασία.
Αν κάποιος, θεωρεί ότι οι απόψεις κάποιου είναι λάθος, επειδή δεν τις αντέγραψε από τον Μάρξ, τον Νετσάγιεφ, ή οποιοδήποτε άλλο θεωρητικό, τότε μετά συγχωρήσεως, δεν ζεί στην πραγματικότητα, και είναι πολύ πιθανών χαζός ή μαλάκας. χμμμ.....εγω δεν ειπα αν ειναι σωστες ή λαθος αποψεις ενος 17αρη......εγω ειπα οτι αν ενας που εχει iq 190,εχει μια ουσιαστικη μορφωση εχει σκεφθει,εχει συζητησει,εχει αμφιβαλλει,πει "ρε μαλακα παμε να κανουμε κανα μπαχαλο να ξεδωσουμε γιατι δεν αντεχω θελω να ριξω μια μολοτοφ" .Τοτε σκεφτεται σαν πανηλιθιος μπαχαλος.Οποτε αν του πω εγω ξερεις φιλε κανεις σαν μπαχαλος και μου πει "τι??? εγω σαν μπαχαλος?! εγω εχω διαβασει,εχω ψαξει,εχω σκεφθει κλπ" θα ειναι ΑΚΥΡΟΣ του κερατα....και αντιστοιχα εγω δεν θα εχω κανει καποιον λαθος συλλογισμο | |
|
| |
| Banner | |
|