| Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? | |
|
+5Brognor thrashcore maurokatsikos joseph the judge TheKillerRabbit 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τρι Ιαν 25, 2011 8:30 am | |
| Και όποιος πει "πολιτικά",κερδίζει σφαλιάρα...το thread βρίσκεται στην ενότητα Λογοτεχνία. |
|
| |
TheKillerRabbit
Αριθμός μηνυμάτων : 296 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τρι Ιαν 25, 2011 3:34 pm | |
| | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τρι Ιαν 25, 2011 8:46 pm | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- Και όποιος πει "πολιτικά",κερδίζει σφαλιάρα...το thread βρίσκεται στην ενότητα Λογοτεχνία.
θα φαει σφαλιαρα?? ναζιμ χικμετ,ριτσος,λειβαδιτης,βαρναλης,ασιμος,μπρεχτ.........."στρατευμενη" ποιηση(η ποιηση ειναι υποσυνολο της λογοτεχνιας) παρτα πουστη θετικε!!! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τρι Ιαν 25, 2011 8:55 pm | |
| Το τέλος της μικρής μας πόλης - Δ. Χατζής, Το Κιβώτιο - Α. Αλεξάνδρου, 1793... Φιλοσοφικά (πηγές και μελέτες)... Συκουτρής (Συμπόσιο, Ποιητική)... αρχαίο δράμα... κ.λπ. |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τρι Ιαν 25, 2011 9:46 pm | |
| - 1993phevos έγραψε:
- L3o ΧΞΣ έγραψε:
- Και όποιος πει "πολιτικά",κερδίζει σφαλιάρα...το thread βρίσκεται στην ενότητα Λογοτεχνία.
θα φαει σφαλιαρα?? ναζιμ χικμετ,ριτσος,λειβαδιτης,βαρναλης,ασιμος,μπρεχτ.........."στρατευμενη" ποιηση(η ποιηση ειναι υποσυνολο της λογοτεχνιας)
παρτα πουστη θετικε!!! Ρε κόπανε,εσύ δεν τη γλιτώνεις τη σφαλιάρα επειδή είσαι τρότσκα Για την Κροστάνδη ρε γαμώτο Πάντως τη στρατευμένη ποίηση δεν τη θεωρώ πολιτικά βιβλία...όταν αναφέρθηκα σε πολιτικά βιβλία εννοούσα strictly Μπακούνηδες,Κροπότκηδες και τέτοια... |
|
| |
maurokatsikos
Αριθμός μηνυμάτων : 181 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τετ Ιαν 26, 2011 1:39 pm | |
| Απο μη πολιτικα,δεν διαβαζω, αυτα που εχω διαβασει, ειναι μονο: -Αρχοντας δαχτυλιδιωνε -Χαρι Ποτερ (όλα) -Περι Τυφλοτητος | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τετ Ιαν 26, 2011 5:46 pm | |
| | |
|
| |
thrashcore
Αριθμός μηνυμάτων : 111 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Πεμ Ιαν 27, 2011 9:42 am | |
| Δεν ξέρω αν την γλιτώνω την σφαλιάρα, γιατί αυτό που θα πω δεν είναι λογοτεχνικό, δεν είναι όμως και πολιτικό. Πρόσφατα διάβασα το "Γλώσσα μετ' εμποδίων" του Ν. Σαραντάκου. Το συνιστώ σε όλους!!! Ειδικά το 1ο κεφάλαιο είναι όλα τα λεφτά. Δίνει απαντήσεις σε κάθε ελληναράδικη συνομωσιολογία σχετικά με την ελληνική γλώσσα, όπως πχ τα 90.000.000 ελληνικών λέξεων (!), ότι οι υπολογιστές υψιλής τεχνολογίας καταλαβαίνουν (λολ) μόνο ελληνικά, τον μύθο περι επικράτισης της αγγλικής έναντι της ελληνικής για μία ψήφο για καθιέρωση επίσημης γλώσσας στην αμερική και άλλα πολλά. Στην συνέχεια ασχολείται με την ετυμολογία λέξεων και τα χώνει σε ελληναράδες που νομίζουν πως όλες οι αγγλικές λέξεις προέρχονται από τα ελληνικά. Κατά τα άλλα και εγώ δεν διαβάζω λογοτεχνικά. Και εγώ στην σειρά των 7 βιβλίων Χάρι Πόττερ έχω μείνει... | |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τετ Φεβ 02, 2011 6:04 pm | |
| Τολκιν (lotr, Silmarillion, Unfinished Tales κλπ. κλπ.) και Χαρι Ποττερ (και τα 7) ftw Αυτο το βιβλιο που ειπες thrash, πολυ γαματο. Θα το ψαξω ;P | |
|
| |
BreadandRoses
Αριθμός μηνυμάτων : 75 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : Ελλαδισταν
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τετ Φεβ 02, 2011 7:09 pm | |
| Εδώ και αρκετό καιρό έχω τελειώσει τα σταφύλια της οργής. Είναι γαμάτο βιβλίο. | |
|
| |
XwrisOnomaGamioli
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 10/12/2010
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Πεμ Φεβ 03, 2011 10:17 am | |
| - BreadandRoses έγραψε:
- Εδώ και αρκετό καιρό έχω τελειώσει τα σταφύλια της οργής. Είναι γαμάτο βιβλίο.
Απσολουτελι!!Τσεκαρε και το Ανθρωποι και Ποντικια | |
|
| |
overkill2024
Αριθμός μηνυμάτων : 177 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: books Πεμ Φεβ 03, 2011 8:30 pm | |
| | |
|
| |
TheKillerRabbit
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Παρ Φεβ 04, 2011 2:51 am | |
| - overkill2024 έγραψε:
- tom robbins
Κάποιος έπρεπε να το πεί επιτέλους. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Δευ Φεβ 07, 2011 12:16 pm | |
| Καλά ρε παιδιά,H. P. Lovecraft και τέτοια,δε διαβάζει κανείς? Ο.ο |
|
| |
TheKillerRabbit
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Δευ Φεβ 07, 2011 4:24 pm | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- Καλά ρε παιδιά,H. P. Lovecraft και τέτοια,δε διαβάζει κανείς? Ο.ο
Brother, η βιβλιοθήκη στο σπίτι είναι μεγέθους δωματιού, άμα κάτσω να γράψω, θα τελειώσουμε με την νέα χρονιά. O Lovecraft είναι αιώνια λατρεία, αλλά τα διαβάσαμε όλα... Πρέπει να αρχίσει να γράφει και στον τάφο. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Δευ Φεβ 07, 2011 10:33 pm | |
| Δεν εννοώ μόνο τον Lovecraft...γενικότερα αναφέρομαι σε βιβλία τρόμου/φαντασίας... |
|
| |
TheKillerRabbit
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τρι Φεβ 08, 2011 4:21 am | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- Δεν εννοώ μόνο τον Lovecraft...γενικότερα αναφέρομαι σε βιβλία τρόμου/φαντασίας...
Ο Λαβκραφτ το κάλυψε το είδος | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τρι Φεβ 08, 2011 1:23 pm | |
| - TheKillerRabbit έγραψε:
Ο Λαβκραφτ το κάλυψε το είδος Εδώ θα τα χαλάσουμε...Poe?Stephen King?Moorcock?Τίποτις...? |
|
| |
TheKillerRabbit
| |
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τρι Φεβ 08, 2011 3:41 pm | |
Τον Πόε τον αγαπάω για την ποίηση του, και ο Κινγκ μας τα χάλασε με το Νταρκ Ταουέρ. Ο Μουρκοκ...χε. χε Δε σ'άρεσε το Dark Tower?Εγώ το θεωρώ μακράν το καλύτερό του... Moorcock διαβάζω αυτή την εποχή |
|
| |
TheKillerRabbit
| |
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τρι Φεβ 08, 2011 4:00 pm | |
Ειναι αναρχόφατσα... Είναι και φιλαράκι με τον Άλαν Μουρ (βλ. V, Watchmen, League of the Extraordinary Gentlemen, From Hell...), so I like him tons. Μπορείς να το πεις και έτσι...βασικά γι'αυτόν υπάρχει η Τάξη και το Χάος... |
|
| |
TheKillerRabbit
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τρι Φεβ 08, 2011 4:08 pm | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- TheKillerRabbit έγραψε:
Ειναι αναρχόφατσα... Είναι και φιλαράκι με τον Άλαν Μουρ (βλ. V, Watchmen, League of the Extraordinary Gentlemen, From Hell...), so I like him tons. Μπορείς να το πεις και έτσι...βασικά γι'αυτόν υπάρχει η Τάξη και το Χάος... Γίνεται λίγο μαλάκας όμως ώρες ώρες. Κράζει τον Λαβκραφτ γιατί ήταν λέει ρατσιστής και μισογύνης. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τρι Φεβ 08, 2011 10:24 pm | |
Γίνεται λίγο μαλάκας όμως ώρες ώρες. Κράζει τον Λαβκραφτ γιατί ήταν λέει ρατσιστής και μισογύνης. Αίμα και ψυχές για τον κύριό μου,τον Άριοχ!!! |
|
| |
Θωμάς
Αριθμός μηνυμάτων : 168 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010
| Θέμα: Απ: Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Τετ Φεβ 09, 2011 9:32 pm | |
| Εγώ τώρα διαβάζω το Χρονικό του Χρόνου και έχω πάρει για μετά καπάκι το ''Mεγάλο Σχέδιο''. Μετά πάμε σε μίκη μάους και ντόναλντ ντακ. :-)) | |
|
| |
| Τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? | |
|