Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Ελεύθερη Σκέψη
Ένα φόρουμ για συζητήσεις ελευθεριακού χαρακτήρα!!
Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Σκέψη! Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει αλλαγές στην εμφάνιση του φόρουμ καθώς επίσης και να συμμετέχει σε όλες τις αποφάσεις. Καλά ποστ!!
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
Θέμα: Απ: Οαχάκα (2006) Πεμ Ιαν 20, 2011 7:26 pm
Πω ρε μαλακα τι ανεβασες, ΜΕ ΠΩΡΩΣΕΣ ΡΕΕΕΕ Ανατριχιασα
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
Θέμα: Απ: Οαχάκα (2006) Πεμ Ιαν 20, 2011 8:50 pm
Πωπω, δεν ξερω τι να πω, απιστευτο ντοκιμαντερ, πολυ γαμάτο. Κατι που μου την εσπασε ομως: οταν ελεγαν compañero το μετεφραζαν συντροφος οπου δεν σημαινει μονο αυτο αλλα περισσοτερο συναδελφος ή φιλος (ενω η βασικη λεξη για τον συντροφο ειναι camarada).
Τεσπα.
Αντε, στην Κερατεα να γινει της Οαχακας! xD
Υ/Γ: Στο πεμπτο μερος, μετα το 8:51 κολλαει η μαλακία :/ και στον επομενο ξεκιναει με εναν ματατζη που εχει την σβαστικα στην ασπιδα... ηθελα να δω το τέλος του πεμτου μερους ρε γαμωτο :/
Υ/Γ 2: οκ, το καταφερα και το ειδα αλλα δεν δειχνει τιποτα για τον ματατζη με την σβαστικα ρε γαμωτο :Ρ
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Οαχάκα (2006) Παρ Ιαν 21, 2011 1:42 pm
Brognor έγραψε:
Πω ρε μαλακα τι ανεβασες, ΜΕ ΠΩΡΩΣΕΣ ΡΕΕΕΕ Ανατριχιασα
Που να δεις το Battle In Seattle για την εξέγερση στο Seattle...θα τ'ανεβάσω σύντομα,just wait...
Brognor
Θέμα: Απ: Οαχάκα (2006) Παρ Ιαν 21, 2011 6:07 pm
Εχω δει εργο γι'αυτην
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Οαχάκα (2006) Παρ Ιαν 21, 2011 10:31 pm
Brognor έγραψε:
Εχω δει εργο γι'αυτην
Το ίδιο λέμε μάλλον...έργο είναι,απλά έχει στοιχεία documentary.Από βδομάδα λογικά θα το ανεβάσω.
Brognor
Θέμα: Απ: Οαχάκα (2006) Σαβ Ιαν 22, 2011 12:18 am
"Η Εξεγερση" λεγεται; (στα ελληνικα :/ νομιζω battle in seattle ειναι ο κανονικος τιτλος; δεν θυμαμαι και βαριεμαι να γκουγκλαρω )
Το πηρα σε τιμη ευκαιριας απο ενα Seven που εκλεινε και ξεπουλαγε xD μουαχαχαχαχα
Υ/Γ: Τελικα γκουγκλαρα και ειναι αυτο... Μου την σπαει, ειναι πολυ πασιφες οι πρωταγωνιστες... οικολογοι... Καθεται ο αναρχας και τα κανει ολα πουτανα και τον κραζει ο μαλακας ο αλλος... τεσπα
christos0987
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2010 Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Θέμα: Απ: Οαχάκα (2006) Κυρ Ιαν 23, 2011 1:28 am
όντως πολύ γαμάτο ντοκιμαντέρ ... μου αρέσει που γράφει και στο τέλος ότι ο ρουίς και τα μέλη της κυβέρνησης απέφυγαν να μιλήσουν στο ντοκιμαντέρ,λογικό το βρίσκω , το αντίθετο θα μου φαινόταν παράλογο... πάντως καθώς το παρακολουθούσα έλπιζα ότι κάτι θα γινόταν στο τέλος και ίσως τα αιτήματα να γινόταν αποδεκτά, αν όχι όλα , ορισμένα τουλάχιστον..αλλά τίποτα...
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Οαχάκα (2006) Κυρ Ιαν 23, 2011 11:24 am
Brognor έγραψε:
"Η Εξεγερση" λεγεται; (στα ελληνικα :/ νομιζω battle in seattle ειναι ο κανονικος τιτλος; δεν θυμαμαι και βαριεμαι να γκουγκλαρω )
Το πηρα σε τιμη ευκαιριας απο ενα Seven που εκλεινε και ξεπουλαγε xD μουαχαχαχαχα
Υ/Γ: Τελικα γκουγκλαρα και ειναι αυτο... Μου την σπαει, ειναι πολυ πασιφες οι πρωταγωνιστες... οικολογοι... Καθεται ο αναρχας και τα κανει ολα πουτανα και τον κραζει ο μαλακας ο αλλος... τεσπα
Ναι,ισχύει,είναι κάπως mainstream επειδή είναι ταινία-ντοκιμαντέρ.Αλλά και πάλι,ωραίο είναι.