| Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! | |
|
+5TheKillerRabbit joseph the judge XwrisOnomaGamioli Brognor φτωχοί στα όπλα 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Δευ Ιαν 24, 2011 4:55 pm | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- TheKillerRabbit έγραψε:
Να πω και γω την αμαρτία μου... Είμαι λίγο και γω... Μαρέσει πολύ αυτό που χουν κάνει οι Ζαπατίστας... Αυτό δεν είναι τίποτα και 'μένα μ'αρέσουν οι Ζαπατίστας,κλάιν. καταμαυρος σου λεει μετα..........ακομα και για τους ζαπατιστα το ξερει ο καθοδηγητης σου??? | |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Δευ Ιαν 24, 2011 8:00 pm | |
| - 1993phevos έγραψε:
- L3o ΧΞΣ έγραψε:
- TheKillerRabbit έγραψε:
Να πω και γω την αμαρτία μου... Είμαι λίγο και γω... Μαρέσει πολύ αυτό που χουν κάνει οι Ζαπατίστας... Αυτό δεν είναι τίποτα και 'μένα μ'αρέσουν οι Ζαπατίστας,κλάιν. καταμαυρος σου λεει μετα..........ακομα και για τους ζαπατιστα το ξερει ο καθοδηγητης σου??? Μουαχαχαχαχαχα :Ρ | |
|
| |
joseph the judge
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Δευ Ιαν 24, 2011 8:43 pm | |
| - Brognor έγραψε:
- Μουαχαχαχαχαχα :Ρ
καλα γελα εσυ το παιδι δεν το σκεφτεσαι καθολου μαλακα!!! με το ενα ποδι ορθιο εξω απο τη σχολη του θα τον βαλουν μεχρι να μοιρασει και τους 100 ριζοσπαστες που θα κρατα στα χερια του και οχι στην τσαντα του για να ειναι ακομα πιο βασανιστικο!!! | |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Δευ Ιαν 24, 2011 8:53 pm | |
| - 1993phevos έγραψε:
- Brognor έγραψε:
- Μουαχαχαχαχαχα :Ρ
καλα γελα εσυ το παιδι δεν το σκεφτεσαι καθολου μαλακα!!! με το ενα ποδι ορθιο εξω απο τη σχολη του θα τον βαλουν μεχρι να μοιρασει και τους 100 ριζοσπαστες που θα κρατα στα χερια του και οχι στην τσαντα του για να ειναι ακομα πιο βασανιστικο!!! Μεσα στο κρυο και ντυμενο καλοκαιρινά με ενα κοκκινο μπλουζακι που θα λεει "I <3 KKE" > Μουαχαχαααααααααα | |
|
| |
joseph the judge
| |
| |
Brognor
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Τρι Ιαν 25, 2011 3:59 am | |
| Πλακα εκανα ρε συ :Ρ Εχω ακομα πολλα τετοια μπλουζακια (CCCP) και τα φοραω περηφανα :Ρ (λογω καταγωγης περισσοτερο ;Ρ) | |
|
| |
TheKillerRabbit
Αριθμός μηνυμάτων : 296 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Τρι Ιαν 25, 2011 7:20 am | |
| - Brognor έγραψε:
- Πλακα εκανα ρε συ :Ρ
Εχω ακομα πολλα τετοια μπλουζακια (CCCP) και τα φοραω περηφανα :Ρ (λογω καταγωγης περισσοτερο ;Ρ) ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΑ! | |
|
| |
Brognor
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Τρι Ιαν 25, 2011 12:28 pm | |
| Vevaiws! За Родину!!! | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Τρι Ιαν 25, 2011 1:00 pm | |
| εγω εχω μια απο τις λιγες ωραιες αφισσες της κνε που εχει την πυραμιδα του καπιταλιστικου συστηματος...(το ΚΝΕ που γραφει με μεγαλα γραμματα το εχω κρυψει με μια φωτο των ζαπατιστας ) | |
|
| |
Brognor
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Τρι Ιαν 25, 2011 3:05 pm | |
| Εμενα μου εχουν ξεμεινει κατι κουπονια :Ρ Ψηνομαι να τα πουλησω αλλα γραφουν κατι 2008 2007 κλπ. και θα με κραξουν, χαχαχαχα xD | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Τρι Ιαν 25, 2011 3:11 pm | |
| Brognor,άστα αυτά...κατά βάθος γουστάρεις κνίτισες... |
|
| |
TheKillerRabbit
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Τρι Ιαν 25, 2011 3:32 pm | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- Brognor,άστα αυτά...κατά βάθος γουστάρεις κνίτισες...
Ακούστε ιστορία. Είναι λοιπόν ο Μπρόγκνορας σπίτι μου μαζί με κάτι φιλαράκια, και είχε γνωρισεί μια κνίτισα. Μας έλεγε λοιπόν για το τι γαμάτη γκόμενα που είναι, αλλα σε κάποια φάση μας λέει "Εντάξει, η φωνή της είναι λίγο βαριά..." Το αγνοούμε εμείς, και συνεχίζει... Σε κάποια φάση μετά από λίγη ώρα μας κάνει "Έχει και καααατι χέέέριααααααααα" | |
|
| |
joseph the judge
| |
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Τρι Ιαν 25, 2011 7:59 pm | |
| - Brognor έγραψε:
- Εμενα μου εχουν ξεμεινει κατι κουπονια :Ρ
Ψηνομαι να τα πουλησω αλλα γραφουν κατι 2008 2007 κλπ. και θα με κραξουν, χαχαχαχα xD και εγω εχω κουπονια!!!! εγω εχω και κατι ψηφοδελτια σταυρωμενα!!!και ΑΠΕΙΡΟΥΣ ριζοσπαστες και οδηγητες.........μαλακα τη ζωη μου εφαγα!!! | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Τρι Ιαν 25, 2011 8:01 pm | |
| ρε τι θυμηθηκα αυτο ειναι το ακουσει ο κοζακος να βγει με τις κονσερβες!!! ρε ειχαν φερει οι κνιτες οδηγητη στο σχολειο και ξεφυλισσα εναν...οποτε στις τελευταιες σελιδες ειχαν (ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ) προταση για τι βιβλιο??!!!!!!!!!!!!! και εγραφαν και περιληψη-αρθρο κιολας για το θεμα
θα σας πεσουν τα μαλλια!!! | |
|
| |
Brognor
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Τρι Ιαν 25, 2011 9:25 pm | |
| Οχι ρε συ! Αυτη με τα χερια και την φωνη νταλικερη ηταν συμμαθητρια μου :Ρ Η κνιτισα ηταν αλλο φρουτο αλλα ωραιο ;Ρ | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Τρι Ιαν 25, 2011 9:39 pm | |
| Συζήτηση με παλιό συμμαθητή,τον Μιχάλη: Μιχάλης:Γνώρισα μία με πολύ ωραίο σώμα,αλλά ο κώλος της έχει τρίχες! Leo:...(αν έχει τρίχες,τότε δεν είναι ωραίο σώμα)
Μιχάλης:Γνώρισα μία με πολύ ωραίο κώλο,αλλά δεν αλλάζει εσώρουχο! Leo:...(αν είναι βρωμοκώλα,δεν έχει ωραίο κώλο)
Μιχάλης:Γνώρισα μία με πολύ ωραίο σώμα,αλλά έχει κρεατοελιές! Leo:...(αν έχει κρεατοελιές,δεν έχει ωραίο σώμα)
Τέσπα,το σκηνικό επαναλαμβάνεται πολλές φορές.Οπότε μια μέρα,εγώ,αγανακτισμένος: Ρε 'συ Μιχάλη,σε λίγο θα μας πεις ότι γνώρισες μία με πολύ ωραίο σώμα,αλλά έχει πούτσο!!! |
|
| |
Kenny
Αριθμός μηνυμάτων : 157 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Παρ Ιαν 28, 2011 11:30 pm | |
| - 1993phevos έγραψε:
- ρε τι θυμηθηκα αυτο ειναι το ακουσει ο κοζακος να βγει με τις κονσερβες!!! ρε ειχαν φερει οι κνιτες οδηγητη στο σχολειο και ξεφυλισσα εναν...οποτε στις τελευταιες σελιδες ειχαν (ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ) προταση για τι βιβλιο??!!!!!!!!!!!!!
και εγραφαν και περιληψη-αρθρο κιολας για το θεμα
θα σας πεσουν τα μαλλια!!! Τι βιβλιο? | |
|
| |
Brognor
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Παρ Ιαν 28, 2011 11:35 pm | |
| lol @ L3o
τι βιβλιο ρε παλιοτροτσκα; :Ρ Κανενα πατριωτικο κ ετσι; Η τιποτα ελευθεριακο και μας πεσουν τα μαλλια; | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Κυρ Ιαν 30, 2011 5:59 pm | |
| αργησα για να υπαρξει μεγαλυτερη αγωνια(ξεχασα να το γραψω ) ο τιτλος του βιβλιου ηταν καπως "η ιστορια του εργατικου κινηματος στην αμερικη,αναμνησεις απο τα θρυλικα συνδικατα wobblies(IWW)" θα τρελαθουμε ΤΕΛΕΙΩΣ | |
|
| |
Brognor
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Κυρ Ιαν 30, 2011 10:05 pm | |
| Μαρξιστες ηταν οι IWW στην αρχη ρε ;Ρ Τωρα εχουν κατι γατονια και μαυροκοκκινα αστερια :Ρ | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Κυρ Ιαν 30, 2011 10:59 pm | |
| - Brognor έγραψε:
- Μαρξιστες ηταν οι IWW στην αρχη ρε ;Ρ
Τωρα εχουν κατι γατονια και μαυροκοκκινα αστερια :Ρ δεν ισχυει αυτο......αναρχοσυνδικαλιστες ηταν απο αυτους βγηκε η γατα....... | |
|
| |
Brognor
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Δευ Ιαν 31, 2011 12:12 am | |
| Ρε συ απο καταληψη εργοστασιου στην Ισπανια νομιζω βγηκε η γατα. Οσο για τους IWW ηταν κοκκινοι του κερατα στην αρχη | |
|
| |
joseph the judge
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Δευ Ιαν 31, 2011 1:28 pm | |
| - Brognor έγραψε:
- Ρε συ απο καταληψη εργοστασιου στην Ισπανια νομιζω βγηκε η γατα. Οσο για τους IWW ηταν κοκκινοι του κερατα στην αρχη
στοιχημα τη μασκα σου που ειναι ωραια οτι βγηκε απο απεργια στην αμερικη δεν ηταν κοκκινοι οι IWW | |
|
| |
TheKillerRabbit
| Θέμα: Απ: Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! Τρι Φεβ 01, 2011 10:52 pm | |
| | |
|
| |
| Χαιρετώ τα συντροφικά πλήθη!!! | |
|