| Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Kenny
Αριθμός μηνυμάτων : 157 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Δευ Ιαν 10, 2011 8:15 pm | |
| Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Γιατί? Κάντε μία μικρή περίληψη τι εννοείτε όταν λέτε την έννοια που υποστηρίζετε (προεραιτικό). | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Τρι Ιαν 11, 2011 10:56 pm | |
| Σαν θέμα έκθεσης μου ακούγεται... |
|
| |
Kenny
Αριθμός μηνυμάτων : 157 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Τετ Ιαν 12, 2011 5:46 pm | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- Σαν θέμα έκθεσης μου ακούγεται...
Αρχισε την τοτε.... | |
|
| |
maurokatsikos
Αριθμός μηνυμάτων : 181 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Παρ Ιαν 14, 2011 10:39 am | |
| ελευθεριακη παιδεια φυσικα! Η εκπαιδευση ειναι too important για να την αφησουμε στην κριση του καθενος. And remember, truth is not a democracy. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Παρ Ιαν 14, 2011 4:15 pm | |
| Εγώ δεν έχω να απαντήσω κάτι...δεν ξέρω καν τι είναι η ελευθεριακή παιδεία... |
|
| |
Kenny
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Σαβ Ιαν 15, 2011 11:45 am | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- Εγώ δεν έχω να απαντήσω κάτι...δεν ξέρω καν τι είναι η ελευθεριακή παιδεία...
Τι εννοεις? Αυτομορφωση ειναι η μορφωση που λειτουργει απο το ατομο για το ατομο προσωπικα και με ατομικη του πρωτοβουλια. Ελευθεριακη παιδεια ειναι η παιδεια συντονισμενη απο την κοινωνικη λειτουργια ακριβως οπως γινεται και με το ζητημα της εργασιας μεσω κολλεκτιβων/ομοσπονδιων. Προβατε συμφωνω απολυτως. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Σαβ Ιαν 15, 2011 3:28 pm | |
| - Kenny έγραψε:
- Ελευθεριακη παιδεια ειναι η παιδεια συντονισμενη απο την κοινωνικη λειτουργια ακριβως οπως γινεται και με το ζητημα της εργασιας μεσω κολλεκτιβων/ομοσπονδιων.
Δεν έχω ιδέα πως γίνεται ούτε 'κει. |
|
| |
Brognor
Αριθμός μηνυμάτων : 476 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Σαβ Ιαν 15, 2011 5:08 pm | |
| Αστο ρε νουμπα τελειωμενε... Εγω υποστηριζω ελευθεριακη παιδεια φυσικα (Η αυτομορφωση μου φενεται πολυ νιχιλιστικο ) | |
|
| |
Kenny
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Σαβ Ιαν 15, 2011 11:02 pm | |
| - L3o ΧΞΣ έγραψε:
- Kenny έγραψε:
- Ελευθεριακη παιδεια ειναι η παιδεια συντονισμενη απο την κοινωνικη λειτουργια ακριβως οπως γινεται και με το ζητημα της εργασιας μεσω κολλεκτιβων/ομοσπονδιων.
Δεν έχω ιδέα πως γίνεται ούτε 'κει. Διαβασε κανα βιβλιο ρε! Μπαχαλοπαιδο! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Σαβ Ιαν 15, 2011 11:44 pm | |
| - Kenny έγραψε:
- Διαβασε κανα βιβλιο ρε!
Μπαχαλοπαιδο! Έχω διαβάσει αρκετά.Το ότι κάτι είναι γραμμένο σ'ένα βιβλίο,δε με υποχρεώνει να το αποδεχτώ κιόλας. |
|
| |
TheKillerRabbit
Αριθμός μηνυμάτων : 296 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Σαβ Ιαν 15, 2011 11:53 pm | |
| Σίγουρα όχι αυτομόρφωση πάντως.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως αυτομορφώνεσαι, αλλά όχι αποκλειστικά αυτό... Θα βάλεις το 6χρονο και θα του πεις "τώρα αυτομορφώσου"? | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Τρι Ιαν 18, 2011 10:04 pm | |
| - Kenny έγραψε:
- Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? ..............
"Pulchrum est paucorum hominum" Nietzsche |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Τρι Ιαν 18, 2011 10:20 pm | |
| - Yannorfin έγραψε:
- Kenny έγραψε:
- Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? ..............
"Pulchrum est paucorum hominum" Nietzsche Μιλάς με γρίφους,γέροντα,και δε σε καταλαβαίνω... |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Τρι Ιαν 18, 2011 10:21 pm | |
| Εγώ; Ο Nietzsche!
Μτφρ.: Τα καλά είναι για τους λίγους. Ερμ.: Αναφέρεται στη γνώση. |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Τρι Ιαν 18, 2011 10:23 pm | |
| - Yannorfin έγραψε:
- Εγώ; Ο Nietzsche!
Μτφρ.: Τα καλά είναι για τους λίγους. Ερμ.: Αναφέρεται στη γνώση. Thx για τη μετάφρα...τον Nietzsche τον πάω πολύ,αν και σε ορισμένα θέματα ήταν αριστοκράτης... |
|
| |
Κιχώτης
Αριθμός μηνυμάτων : 37 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Τρι Φεβ 22, 2011 3:59 pm | |
| Βασικα η ελευθεριακη παιδια προαγει την αυτομορφωση. Ο ρολος του ενηλικα δεν ειναι να ' διδαξει ΄ αλλα να παρεχει τα μεσα και να βοηθησει τα παιδια ωστε να μαθουν αυτα και οχι απλα να τους περασουν καποια πραγματα. Πολυ καλο εγχειριδιο για την ελευθεριακη παιδεια που εχω ειναι απο ατομα της ελλαδας που επισκεφτηκαν ενα ελευθεριακο σχολειο στην ισπανια και εγραψαν εντυπωσεις και πως λειτουργει. Στην ελλαδα ομως απεχουμε πολυ απο αυτο | |
|
| |
Kenny
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Τρι Φεβ 22, 2011 6:23 pm | |
| - Κιχώτης έγραψε:
- Βασικα η ελευθεριακη παιδια προαγει την αυτομορφωση. Ο ρολος του ενηλικα δεν ειναι να ' διδαξει ΄ αλλα να παρεχει τα μεσα και να βοηθησει τα παιδια ωστε να μαθουν αυτα και οχι απλα να τους περασουν καποια πραγματα. Πολυ καλο εγχειριδιο για την ελευθεριακη παιδεια που εχω ειναι απο ατομα της ελλαδας που επισκεφτηκαν ενα ελευθεριακο σχολειο στην ισπανια και εγραψαν εντυπωσεις και πως λειτουργει. Στην ελλαδα ομως απεχουμε πολυ απο αυτο
Μπορεις να θυμηθεις πως λεγεται? | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Τρι Φεβ 22, 2011 8:28 pm | |
| - Kenny έγραψε:
- Κιχώτης έγραψε:
- Βασικα η ελευθεριακη παιδια προαγει την αυτομορφωση. Ο ρολος του ενηλικα δεν ειναι να ' διδαξει ΄ αλλα να παρεχει τα μεσα και να βοηθησει τα παιδια ωστε να μαθουν αυτα και οχι απλα να τους περασουν καποια πραγματα. Πολυ καλο εγχειριδιο για την ελευθεριακη παιδεια που εχω ειναι απο ατομα της ελλαδας που επισκεφτηκαν ενα ελευθεριακο σχολειο στην ισπανια και εγραψαν εντυπωσεις και πως λειτουργει. Στην ελλαδα ομως απεχουμε πολυ απο αυτο
Μπορεις να θυμηθεις πως λεγεται? Υπάρχει link σε αντίστοιχο topic εδώ στο φόρουμ περί παιδείας σε μια ελευθεριακή κοινωνία. |
|
| |
Κιχώτης
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Τετ Φεβ 23, 2011 5:39 pm | |
| | |
|
| |
Κιχώτης
| Θέμα: Απ: Ελευθεριακή παιδεία ή αυτομόρφωση? Τετ Φεβ 23, 2011 5:39 pm | |
| Κατι ακυρο. πως βαζω φωτογραφια και ρητο? | |