Ελεύθερη Σκέψη
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελεύθερη Σκέψη

Ένα φόρουμ για συζητήσεις ελευθεριακού χαρακτήρα!!

ΑρχικήΦόρουμΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Σκέψη! Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει αλλαγές στην εμφάνιση του φόρουμ καθώς επίσης και να συμμετέχει σε όλες τις αποφάσεις. Καλά ποστ!!

Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist

Πήγαινε κάτω 
+2
Brognor
kaizersoze
6 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
????????
Επισκέπτης

Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 02, 2011 10:35 pm

Επειδή έχω δει φανς αυτού του εκτρώματος και εκτός του φασιστοχώρου,ας μου εξηγήσει κανείς πως μια τέτοια παραληρηματική συνωμοσιολογία καταφέρνει να βρει απήχηση σε τόσο μεγάλο κοινό.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kaizersoze

kaizersoze

Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 03/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 1:24 am

Νομιζω πως ο τιτλος του θρεντ τα λεει ολα. Η "μπουρδα που λεγεται Zeitgeist" ειναι απλα μια μπουρδα.
Brognor

Brognor

Αριθμός μηνυμάτων : 476
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 2:40 am

Ρε μαγκες δεν ειναι ολα μπουρδες, το ντοκιμαντερ για τους Ζαπατιστας ειναι Zeitgeist Productions.
Τωρα για τις συνομωσιολογίες που γινονται απο καποια απο αυτα, δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια οτι ολα ειναι πιπες.
https://www.youtube.com/user/Brognor
XwrisOnomaGamioli

Αριθμός μηνυμάτων : 338
Ημερομηνία εγγραφής : 10/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 12:40 pm

Wie bitte?
ωπα ρε παιδια...εγω το μονο zeitgeist(τσαητγκαηστ οχι ζαητγκειστ,ειναι γερμανικη λεξη)που εχω παρακολουθησει (συγκεντρωμενη τουλαχιστον)ειναι ενα 40 λεπτο ντοκυμαντερ χωρισμενο σε τρεις ενοτητες.

μια ενοτητα που ανελυε την ¨πλαστογραφικη΄απατη τω θρησκειων και δη του χριστιανισμου
μια για την 11η σεπτεμβριου
και μια για τα προσχεδιασμενα οικονομικα κραχ του φιλελευθερισμου

τα εψαξα,διαβασα πολεμιες αποψεις,διασταυρωσα τις πηγες και μπορω να πω πως μεχρι να με πεισει καποιος για το αντιθετο εμεινα ευχαριστημενη απτο περιεχομενο των αποδειξεων και την ποιοτητα της λογικης ακολουθιας του zeitgeist...

εντουτοις δεν εχω προλαβει να τσεκαρω τα αλλα που εχουν βγει.οι δικες σας ενστασεις που εδραζονται?(και παρακαλω,μην ακουσω καμια πιπα για μασονιες κλπ,τουλαχιστον οχι χωρις επιχειρηματα)
https://www.youtube.com/user/XwrisOnomaGamioli?feature=mhee
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 2:48 pm

Brognor έγραψε:
Ρε μαγκες δεν ειναι ολα μπουρδες, το ντοκιμαντερ για τους Ζαπατιστας ειναι Zeitgeist Productions.
Τωρα για τις συνομωσιολογίες που γινονται απο καποια απο αυτα, δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια οτι ολα ειναι πιπες.

Αναφέρομαι στην ταινία Zeitgeist και στο Addendum.Δεν έχω δει κάτι άλλο από Zeitgeist.

XwrisOnomaGamioli έγραψε:
Wie bitte?
ωπα ρε παιδια...εγω το μονο zeitgeist(τσαητγκαηστ οχι ζαητγκειστ,ειναι γερμανικη λεξη)που εχω παρακολουθησει (συγκεντρωμενη τουλαχιστον)ειναι ενα 40 λεπτο ντοκυμαντερ χωρισμενο σε τρεις ενοτητες.

μια ενοτητα που ανελυε την ¨πλαστογραφικη΄απατη τω θρησκειων και δη του χριστιανισμου
μια για την 11η σεπτεμβριου
και μια για τα προσχεδιασμενα οικονομικα κραχ του φιλελευθερισμου

τα εψαξα,διαβασα πολεμιες αποψεις,διασταυρωσα τις πηγες και μπορω να πω πως μεχρι να με πεισει καποιος για το αντιθετο εμεινα ευχαριστημενη απτο περιεχομενο των αποδειξεων και την ποιοτητα της λογικης ακολουθιας του zeitgeist...

εντουτοις δεν εχω προλαβει να τσεκαρω τα αλλα που εχουν βγει.οι δικες σας ενστασεις που εδραζονται?(και παρακαλω,μην ακουσω καμια πιπα για μασονιες κλπ,τουλαχιστον οχι χωρις επιχειρηματα)

Βασικά είναι κανά δύωρο το πρώτο Zeitgeist.Και οι τρεις ενότητες είναι τελείως μούφες,η πρώτη αναφέρεται στις και καλά ομοιότητες ανάμεσα στις θρησκείες,η δεύτερη στην κλασσική συνωμοσιολογία για την 9/11 και η τρίτη καταλήγει σε μπούρδες για τσιπάκια και παγκόσμιες κυβερνήσεις.Πάρτε και λίγο debunking:

http://conspiracyscience.com/articles/zeitgeist/
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 2:59 pm

Και τα δύο docs λένε «μισές αλήθειες»... Πρόκειται, ουσιαστικά, για συντηρητικές προσεγγίσεις, με πρόδηλο τον τεξανικό τοπικισμό-σωβινισμό... απλά πατάνε σε μια μειλίχια πλευρά της ανθρώπινης ψυχολογίας, την περιέργεια, το στοιχείο του μυστικού και του μυστικιστικού, της συνωμοσίας κ.λπ., και κάτω από όλα αυτά ελοχεύει η μισαλλοδοξία... αυτή είναι η δική μου, πρόχειρη άποψη... ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δε λέει διάσπαρτες αλήθειες... το πλέον «ύποπτο» είναι ο προσανατολισμός του...
Brognor

Brognor

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 3:01 pm

Εχω δει αυτο για τις ομοιοτητες αναμεσα στις θρησκειες και μου φανηκε παρα πολυ γαματο.
συνομωσιολογιες για την 11η Σεπτεμβριου ακους παντου. Και οσο αφορα την Νεα Ταξη Πραγματων και την Παγκοσμια Κυβερνηση (Παγκοσμιοποιηση) δεν ειναι συνομωσιολογιες αλλα γεγονος.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 3:19 pm

Brognor έγραψε:
Εχω δει αυτο για τις ομοιοτητες αναμεσα στις θρησκειες και μου φανηκε παρα πολυ γαματο.
συνομωσιολογιες για την 11η Σεπτεμβριου ακους παντου. Και οσο αφορα την Νεα Ταξη Πραγματων και την Παγκοσμια Κυβερνηση (Παγκοσμιοποιηση) δεν ειναι συνομωσιολογιες αλλα γεγονος.

Σου φάνηκε?Ε,και?Έλεγξες ποτέ τις πηγές του Zeitgeist?Τι πάει να πει "σου φάνηκε"?Το debunking site που παραπέμπω έχει το καλό ότι σχεδόν όλες οι πηγές που αναφέρει είναι λινκς.Τι σημαίνει αυτό?Μπορείς και εσύ ο ίδιος να δεις άμεσα αυτά που ισχυρίζεται,καμία σχέση με την απρόσιτη βιβλιογραφία του Zeitgeist.Γιατί νομίζεις ότι έκανα τώρα το θέμα?Το Zeitgeist το 'χω δει καιρό.Μου πήρε πολύ καιρό να διασταυρώσω όλα τα links που έχει το debunking site.Για δες τι λέει για τις θρησκείες...
Αν είναι γεγονός,πολύ θα ήθελα να μας το αποδείξεις κιόλας.Γιατί καλά τα φασιστάκια που είναι λοβοτομημένα,αλλά μη μπερδεύουμε και εμείς την οικονομική παγκοσμιοποίηση με τις υστερίες περί μασόνων και Illuminati.
Brognor

Brognor

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 3:38 pm

Δεν ξερω για τους Illuminati και στα παπαρια μου τους γραφω :Ρ
Οι μασονοι ειναι ο Καπιταλισμος σε μορφη θρησκειας μιας και ο απωτερος σκοπος ειναι η συσσωρευση χρηματος και εξουσιας. Ειναι γεγονος οτι υπαρχουν και αποκτουν εξουσια.
Τωρα για το θεμα των θρησκειων "μου φανηκε" πολυ γαματο σημαινει οτι το ειδα πολυ λογικο. Εχω ασχοληθει με τον παγανισμο και εχω διαβασει για θρησκειες πριν τον χριστιανισμο και αυτες οι συνδεσεις που κανει τις εχω κανει κι εγω στο μυαλο μου. Μου φανηκαν απολυτα λογικα.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 3:47 pm

Το Zeitgeist δεν είναι καθόλου μπούρδα -δεν αναφέρομαι σε επίπεδο εγκυρότητας-, είναι ύποπτο και αποπροσανατολιστικό... ειδικά αν δεν πρόκειται για εμπορικό τρικ ή κάτι συναφές...
στο κομμάτι περί χριστιανισμού, έχει κάποια βάσιμα πατήματα, καθώς ο χριστιανισμός είναι ένα θρησκευτικό δόγμα που καθορίστηκε σε μια διαδρομή 1000 ετών, από το 3ο-4ο μ.Χ. αιώνα ως τον 14ο μ.Χ. αιώνα περίπου (σύμβολο πίστεως, δογματικές έριδες, Οικουμενικές Σύνοδοι κ.λπ.)... οι πρώτοι χριστιανικοί αιώνες (πριν τον 300 περίπου) δεν διέπονται από σαφήνεια σε επίπεδο κανονικής (κανονιστικής) πίστης κ.λπ.... όσο για κάποιες ημερομηνίες (π.χ. 25/12 εορταζόταν ο Μίθρας, θιασώτης του οποίου ήταν ο Κων/νος ο Α')... εξάλλου, ο Χριστός παρομοιάζεται με τον ιχθύ και αστρο-θεολογικά με του ιχθύες, όχι με το ζώδιο του Αιγόκερω... βέβαια, αυτά είναι «παιχνίδια» εντυπωσιασμού και όχι σαφείς διαστάσεις ή ουσιαστικός αντίλογος με το καθαυτό χριστιανικό δόγμα, το οποίο ανδρώνεται φιλοσοφικά και αποκτά συμπαγές ήθος, καθώς συγχρωτίζεται με την αρχαιοελληνική φιλοσοφική παράδοση και τον -σαφώς εγγύτερο- νεοπλατωνισμό... κατ' εμέ το Zeitgeist είναι μια τοπικιστική προπαγάνδα του Texas...
XwrisOnomaGamioli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 5:11 pm

1ον θα συμφωνησω με το γιαννουκο,το zeitgeist σε καμια περιπτωση δεν ειναι μπουρδα.αναλογως με την κατευθυνση των πειστηριων που θα ακολουθησει ο καθενας ειναι ειτε ενα πολυ αποκαλυπτικο ντοκιμαντερ ειτε ενας πολυ εντεχνος γκεμπελισμος...το να χαρακτηριστει μπουρδα ομως ισως ειναι λιγο επικινδυνο

αυτη η ανακυκλωση της ιδεολογικης υποστασης των θρησκειων συνιστα απαυγασμα της ιστοριας...δεν ειναι καποιο πρωτοφανες συμπερασμα του zeitgeist...

οσο για την 11η σεπτεμβριου...εχω παρακολουθησει τις επισημες διακυρηξεις/απαντησεις των ιθυνοντων...συγκρινοντας την τεκμηριωση της συλλογιστικης πορειας τους,σιγουρα ειμαι περισσοτερο καλυμενη απ αυτη του zeigeist...

εχει κανεις καποιο link στα γερμανικα η στα ελληνικα αντιστοιχο αυτου που δινει ο λεοπολδος?

επιπλεον γιαννουκο,που σκατα ειδες να υποφωσκει τοπικιστικη προπαγανδα?????
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 5:21 pm

......... ,που σκατα ............

πού σκατά; να προσέχεις πως μιλάς στον Νομάρχη σου -ε, Διαχειριστή ήθελα να πω... Πού πήγε ο σεβασμός! Razz Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

......... επιπλεον γιαννουκο,που σκατα ειδες να υποφωσκει τοπικιστικη προπαγανδα?????

γενικά, οι συντελεστές μού κάνουν για Νότιοι... π.χ. ο P. J. είναι από το Νότο...

XwrisOnomaGamioli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 5:33 pm

ε ενας γερομαλακας μου ειπε να μην τρεφω σεβασμο απεναντι σε κανεναν αρα ειπα να το εφαρμοζω σιγα σιγα γιαννουλη μου...

μαλιστα....της θεωρητικης να υποθεσω?η σχεση νοτιος συντελεστης===>τοπικιστικη προπαγανδα ειναι τοσο ορθη οσο φορας γερμανικο σωβρακο===>προωθεις το ναζισμο....
οτι ειναι νοτιοι ιιισως ειναι ικανη αλλα ωστοσο σε καμια περιπτωση αναγκαια συνθηκη.αρα τον πεοντα monsieur διαχειριστα.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 5:45 pm

............ οτι ειναι νοτιοι ιιισως ειναι ικανη αλλα ωστοσο σε καμια περιπτωση αναγκαια συνθηκη.αρα τον πεοντα monsieur διαχειριστα. ....

δεν μίλησα, ποτέ, για αναγκαία συνθήκη... εγώ στάθμισα, προσωπικά, αυτό που έχω δει και αντιληφθεί... γενικά το πνεύμα περισσότερο, και όχι τόσο το γράμμα, με παραπέμπει σε «νότιες ιδεολογίες και τρόπους σκέψης»... αν καίγεσαι να το ψάξεις -εμένα προσωπικά δεν μου καίγεται καρφάκι-, δες το και από αυτή τη σκοπιά... αν και στο τέλος θα καταντήσει ανθρωπολογική-κοινωνιολογική έρευνα...

............ αρα τον πεοντα monsieur διαχειριστα. ....

πω πω στόμα, παλιοθήλυκο!
Razz Razz Razz Razz lol! lol! lol! lol! cheers cheers cheers cheers
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 9:29 pm

Brognor έγραψε:
Οι μασονοι ειναι ο Καπιταλισμος σε μορφη θρησκειας μιας και ο απωτερος σκοπος ειναι η συσσωρευση χρηματος και εξουσιας. Ειναι γεγονος οτι υπαρχουν και αποκτουν εξουσια.
Τωρα για το θεμα των θρησκειων "μου φανηκε" πολυ γαματο σημαινει οτι το ειδα πολυ λογικο. Εχω ασχοληθει με τον παγανισμο και εχω διαβασει για θρησκειες πριν τον χριστιανισμο και αυτες οι συνδεσεις που κανει τις εχω κανει κι εγω στο μυαλο μου. Μου φανηκαν απολυτα λογικα.

Ο απώτερος σκοπός καθενός στον καπιταλισμό είναι θεωρητικά να βγάλει χρήματα.Δεν υπάρχουν μασόνοι και συνωμοσίες,απλά άνθρωποι με πολλά χρήματα που θέλουν περισσότερα.
Το ότι κάτι "φαίνεται λογικό" δε σημαίνει κάτι.Αποδείξεις υπάρχουν?

Yannorfin έγραψε:
γενικά το πνεύμα περισσότερο, και όχι τόσο το γράμμα, με παραπέμπει σε «νότιες ιδεολογίες και τρόπους σκέψης»... αν καίγεσαι να το ψάξεις -εμένα προσωπικά δεν μου καίγεται καρφάκι-, δες το και από αυτή τη σκοπιά... αν και στο τέλος θα καταντήσει ανθρωπολογική-κοινωνιολογική έρευνα...

Βασικά αν και το πρώτο εκεί παραπέμπει,το Addendum είναι σφόδρα αντικαπιταλιστικό.Το θέμα μου είναι ότι είναι αντικαπιταλιστικό για ηλίθιους και γελοίους λόγους.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΔευ Ιαν 03, 2011 9:51 pm

Το ''Ζ'' με κούρασε, δεν είδα το ούτε 1/3, μόνο αποσπασματικά τα τρία μέρη -και όχι μέχρι το τέλος-... το ''Α'' το είδα πολύ λίγο, εξαιτίας του πρώτου... αναφέρομαι περισσότερο στο ''Ζ''...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Yannorfin στις Τρι Ιαν 04, 2011 10:46 am, 1 φορά
XwrisOnomaGamioli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΤρι Ιαν 04, 2011 10:31 am

L3o ΧΞΣ έγραψε:

Ο απώτερος σκοπός καθενός στον καπιταλισμό είναι θεωρητικά να βγάλει χρήματα.Δεν υπάρχουν μασόνοι και συνωμοσίες,απλά άνθρωποι με πολλά χρήματα που θέλουν περισσότερα.

Ω λαλα δηλωσεις...λεοπολδε μου,ειμαι στη δυσαρεστη θεση να σε ενημερωσω,βαρβατα εκ των εσω,οτι οχι μονο υπαρχουν μασονοι αλλα και οτι ειναι ανησυχητικα δραστηριοι,με μεγαλη επιροη.και nope ωραια θα ηταν οι βλεψεις τους να σταματαγαν στην αποκτηση χρηματων...ειναι τοσο ψωνισμενοι με την <πνευματικοτητα>τους που δρομολογουν πολυ πιο μακρινα ταξιδια
joseph the judge

joseph the judge

Αριθμός μηνυμάτων : 347
Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010
Τόπος : αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 1:21 am

L3o ΧΞΣ έγραψε:
Brognor έγραψε:

Yannorfin έγραψε:
γενικά το πνεύμα περισσότερο, και όχι τόσο το γράμμα, με παραπέμπει σε «νότιες ιδεολογίες και τρόπους σκέψης»... αν καίγεσαι να το ψάξεις -εμένα προσωπικά δεν μου καίγεται καρφάκι-, δες το και από αυτή τη σκοπιά... αν και στο τέλος θα καταντήσει ανθρωπολογική-κοινωνιολογική έρευνα...

Βασικά αν και το πρώτο εκεί παραπέμπει,το Addendum είναι σφόδρα αντικαπιταλιστικό.Το θέμα μου είναι ότι είναι αντικαπιταλιστικό για ηλίθιους και γελοίους λόγους.

οπως σπαστικα θα σου ξαναθυμησω λεοπολδε το θεμα ειναι αναμεσα σε ταξεις και οχι σε εγωιστες
επισης τους νοιαζει το χρημα και η εξουσια να μπορουν να διοικουν τα πραγματα.......
joseph the judge

joseph the judge

Αριθμός μηνυμάτων : 347
Ημερομηνία εγγραφής : 16/11/2010
Τόπος : αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 1:46 am

το Z κανει μαι ωραια αναλυση για το τραπεζικο συστημα....απο εκει και περα δεν αναλυει κατα την δικια μου γνωμη σωστα οτι το θεμα ειναι ζητημα εξουσιας μιας ταξης...........η αστικη ταξη=τα αφεντικα μονο "μερικοι ανθρωποι" δεν ειναι....διοικουν ενα συστημα που περιλαμβανει τους πολιτικους,τα μμε,στρατο/αστυνομια/δικαστες.........

οσο για τους συνωμοσιαλογους δεν ειναι τυχαιο που συνηθως ειναι "πατριωτες"......κατα την δικια μου γνωμη ειναι κατι τυποι που δεν τους ελεγχει η αστικη ταξη οπως το λαος η τη χ.α......και η ετσι απο την μια η αντιδραστικη φιλελευθερη διαπαιδαγωγηση τους και απο την αλλη η καθαρη εικονα της εκμεταλευσης απο τους καπιταλιστες παλευοντας μεσα στο κεφαλι τους δημιουργουν αυτες τις ηλιθιες θεωριες......οι καπιταλιστες γινονται οι εβραιοι,οι μασωνοι,οι κινεζοι,οι τουρκοι και το καπιταλιστικο συστημα γινεται η "νεα ταξη πραγματων" λες και παλιοτερα δηλαδη δεν ειχαμε την ιδια ταξη των πραγματων,οι πολιτικοι γινονται οι εθνοπροδοτες και τα μμε οι αχυρανθρωποι παρολα αυτα οι 999 απο τους 1000 που τα λενε αυτα ειναι προσκολημενοι σε εθνοπρατριωτικες φιλελευθερες καπιταλιστικες αρχες......
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 1:55 am

Ω λαλα δηλωσεις...λεοπολδε μου,ειμαι στη δυσαρεστη θεση να σε ενημερωσω,βαρβατα εκ των εσω,οτι οχι μονο υπαρχουν μασονοι αλλα και οτι ειναι ανησυχητικα δραστηριοι,με μεγαλη επιροη.και nope ωραια θα ηταν οι βλεψεις τους να σταματαγαν στην αποκτηση χρηματων...ειναι τοσο ψωνισμενοι με την <πνευματικοτητα>τους που δρομολογουν πολυ πιο μακρινα ταξιδια

Αναφέρεσαι σ'αυτούς?
http://tektonismos.blogspot.com/2010/07/blog-post_21.html
ή σε αυτούς?
http://www.grandlodge.gr/Famous_gr_home.html
ή σε αυτούς?
http://www.osmth-greece.org/index_gr.html
ή σε αυτούς?
http://amorc.gr/AMORCGR.htm

Όλος αυτός ο μυστικισμός είχε απήχηση στους κύκλους των ευγενών τον 18ο-19ο αιώνα,πλέον όλα αυτά είναι ένας θλιβερός απόηχός τους.There are just people with a lot of money,who want even more.Πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι τους συμφέρει να συνεργαστούν μεταξύ τους ή να συγκρουστούν.Έτσι,δημιουργούνται διάφορες συμμαχίες.Όλοι αυτοί δεν περιμένουν να μαζευτούν στη μασωνική στοά για να συζητήσουν.Τόσα meetings κάνουν συνεχώς.Ε,και όταν πάνε στη στοά,τι άλλο να συζητήσουν?Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου.

Φοίβο,το Zeitgeist κριτικάρει τον καπιταλισμό για λάθος λόγους.Δε με νοιάζει που το συμπέρασμά του είναι "hey,capitalism is bad,it's exploitation",όταν η συλλογιστική του πορεία είναι λανθασμένη.Δες τα debunking άρθρα που παραθέτω και θα δεις τα factual λάθη του Zeitgeist καθώς και τα made up elements.
XwrisOnomaGamioli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 2:45 pm

L3o ΧΞΣ έγραψε:
[

Αναφέρεσαι σ'αυτούς?
http://tektonismos.blogspot.com/2010/07/blog-post_21.html
ή σε αυτούς?
http://www.grandlodge.gr/Famous_gr_home.html
ή σε αυτούς?
http://www.osmth-greece.org/index_gr.html
ή σε αυτούς?
http://amorc.gr/AMORCGR.htm

Όλος αυτός ο μυστικισμός είχε απήχηση στους κύκλους των ευγενών τον 18ο-19ο αιώνα,πλέον όλα αυτά είναι ένας θλιβερός απόηχός τους.There are just people with a lot of money,who want even more.Πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι τους συμφέρει να συνεργαστούν μεταξύ τους ή να συγκρουστούν.Έτσι,δημιουργούνται διάφορες συμμαχίες.Όλοι αυτοί δεν περιμένουν να μαζευτούν στη μασωνική στοά για να συζητήσουν.Τόσα meetings κάνουν συνεχώς.Ε,και όταν πάνε στη στοά,τι άλλο να συζητήσουν?Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου.

οχι,σαφως δεν αναφερομαι σε κανενα απ αυτα τα λομπι ροδοσταυρων και λοιπων τεκτονισκων...ομως πραγματικα μην περιμενεις να βρεις official site η κατι τετοιο μασωνων στο internet,τουλαχιστον οχι αμεσα προσβασιμο,πρωτον γιατι δεν εχουν καμια απολυτως αναγκη προβολης κ δευτερον γιατι καυλωνουν αγριως με τον ακρατο μυστικισμο.τα site που βρηκες εσυ ειναι,πως να το πω...ναι,μαλλον των τελευταιων τροχων της αμαξης.των γκογιμ...επειτα μου φαινεται πως προσεγγιζεις το ολο θεμα καπως επιπολαια..τεσπα.

επειδη πραγματικα με ενδιαφερει να ακουσω τεκμηριωμενες θεσεις απεναντι στο zeitgeist εχεις καμια παραπομπη στ γερμανικα η στα ελληνικα?στα αγγλικα ειμαι αθλια,δεν καταλαβαινω νιετ...
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 11:03 pm

οχι,σαφως δεν αναφερομαι σε κανενα απ αυτα τα λομπι ροδοσταυρων και λοιπων τεκτονισκων...ομως πραγματικα μην περιμενεις να βρεις official site η κατι τετοιο μασωνων στο internet,τουλαχιστον οχι αμεσα προσβασιμο,πρωτον γιατι δεν εχουν καμια απολυτως αναγκη προβολης κ δευτερον γιατι καυλωνουν αγριως με τον ακρατο μυστικισμο.τα site που βρηκες εσυ ειναι,πως να το πω...ναι,μαλλον των τελευταιων τροχων της αμαξης.των γκογιμ...επειτα μου φαινεται πως προσεγγιζεις το ολο θεμα καπως επιπολαια..τεσπα.

επειδη πραγματικα με ενδιαφερει να ακουσω τεκμηριωμενες θεσεις απεναντι στο zeitgeist εχεις καμια παραπομπη στ γερμανικα η στα ελληνικα?στα αγγλικα ειμαι αθλια,δεν καταλαβαινω νιετ...

Το προσεγγίζω όπως του πρέπει,δεδομένου ότι δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις.Έχεις να μου προτείνεις εσύ κάτι καλύτερο?
Το δεύτερο απ'τα λινκς που δίνω έχει ολόκληρη λίστα με διάσημους μασώνους.

Το Zeitgeist debunking το 'χω μόνο στα αγγλικά...υποθέτω στα γερμανικά που είναι πολύ διαδεδομένα κάτι μπορεί να βρεις.
TheKillerRabbit

TheKillerRabbit

Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 11:52 am

Για το πρώτο κομμάτι, υπάρχει ολόκληρη επιστήμη και λέγεται Συγκριτική Θρησκειολογία, προφανώς είναι μισές αλήθειες, αλλιώς θα ταν απλά ένα λινκ με το ποιο γαμάτο πανεπιστήμιο πάνω στον τομέα, ώστε να πας, να το σπουδάσεις 5 χρόνια, και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

Το δεύτερο κομμάτι, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ. Αδιαφορώ για τους Πύργους, ήτε τους έριξαν οι μέν, ήτε τους έριξαν οι δε.

Το τελεύταιο, μπλε και ροζ μας κάνουν 23 στο τετράγωνο.

Εγώ θα σταθώ στο άλλο. Τοπικισμός επειδή είναι Νότιοι? Αυτό πρέπει να είναι από τα ποιό γενικόλογα πράγματα που έχω ακούσει εδώ μέσα. Έχω ειλικρινά ΒΑΡΕΘΕΙ να ακούω το κλασσικό στερεότυπο Νότιος = Ρέντνεκ.

Νιώστε γαμώ το κέρατο μου, όπως η Ελλάδα δεν βγάζει μόνο γιδοβοσκούς από την Ήπειρο, ο Νότος δεν βγάζει μόνο καουμπόιδες. Μερικά από τα ποιό προχωρημένα μυαλά στον πλανήτη έχουν βγεί από εκεί και από τις ποιό γαμάτες μουσικές μέχρι τα ποιό γαμάτα φαγητά.

Έλεος.
XwrisOnomaGamioli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 4:14 pm

Συμμαθητη,αληθεια αδιαφορεις για το ποιος εριξε τους πυργους?δλδ αδιαφορεις για το ποιος δολοφονησε χιλιαδες αθωους?δεν την πιανω αυτη τη λογικη πραγματικα....δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist   Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 13, 2011 7:10 pm

TheKillerRabbit έγραψε:
...................

Εγώ θα σταθώ στο άλλο. Τοπικισμός επειδή είναι Νότιοι? Αυτό πρέπει να είναι από τα ποιό γενικόλογα πράγματα που έχω ακούσει εδώ μέσα. Έχω ειλικρινά ΒΑΡΕΘΕΙ να ακούω το κλασσικό στερεότυπο Νότιος = Ρέντνεκ.

Νιώστε γαμώ το κέρατο μου, όπως η Ελλάδα δεν βγάζει μόνο γιδοβοσκούς από την Ήπειρο, ο Νότος δεν βγάζει μόνο καουμπόιδες. Μερικά από τα ποιό προχωρημένα μυαλά στον πλανήτη έχουν βγεί από εκεί και από τις ποιό γαμάτες μουσικές μέχρι τα ποιό γαμάτα φαγητά.

Έλεος.

Σοβαρά μιλάς; Έχω μια ιδέα: να βγάλεις ένα ΠΔ, όπου θα μας υπαγορεύεις αυτά που θα πρέπει να λέμε, τι επιτρέπεται να προφέρουμε κ.λπ.!

Υ.Γ. Αν εμείς μιλάμε γενικόλογα, εσύ είσαι εκτός θέματος, επιστρατεύοντας τις ντομάτες και τα μαμάτα συγκροτήματα ως επιχείρημα.

Η μπούρδα που λέγεται Zeitgeist
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελεύθερη Σκέψη :: Αρχείο Παλαιών Θεμάτων :: Αρχείο Παλαιών Θεμάτων :: Ειδήσεις και επίκαιρα ζητήματα-
Μετάβαση σε: