Ελεύθερη Σκέψη
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελεύθερη Σκέψη

Ένα φόρουμ για συζητήσεις ελευθεριακού χαρακτήρα!!

ΑρχικήΦόρουμΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Σκέψη! Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει αλλαγές στην εμφάνιση του φόρουμ καθώς επίσης και να συμμετέχει σε όλες τις αποφάσεις. Καλά ποστ!!

Does not compute.

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
TheKillerRabbit

TheKillerRabbit

Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 18, 2010 5:46 pm

Καλησπέρες.

Μου έδειξε το φόρουμ ο κάφρος ο Brognor στην τύχη, και μου άρεσε η ιδέα και είπα να χωθώ και γω.

Με λένε Raven (ναι, αυτό είναι το κανονικό μου όνομα), μου αρέσει το τυρί, οι μάσκες, και η Guiness. καλώς σας βρήκα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Brognor

Brognor

Αριθμός μηνυμάτων : 476
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 18, 2010 5:47 pm

Που'σαι ρεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy xD lol! lol! lol!
https://www.youtube.com/user/Brognor
mitself

mitself

Αριθμός μηνυμάτων : 74
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Τόπος : Αθηνα

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΔευ Δεκ 20, 2010 1:32 am

TheKillerRabbit έγραψε:
Καλησπέρες.

- Μου έδειξε το φόρουμ ο κάφρος ο Brognor στην τύχη
- και μου άρεσε η ιδέα και είπα να χωθώ και γω.
- Με λένε Raven αυτό είναι το κανονικό μου όνομα
- μου αρέσει το τυρί
- οι μάσκες
- η Guiness
- καλώς σας βρήκα.

I call bullshit to all of the above!
TheKillerRabbit

TheKillerRabbit

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΔευ Δεκ 20, 2010 6:52 am

And you'd be wroooooong. xD

Ο Μπρόγκνορ είναι κάφρος.
Η ιδέα όντως μου άρεσε.
Το Raven είναι λόγω της μη ελληνικής ιθαγένειας μου.
Το τυρί τα σπάει αγρίως.
Οι μάσκες είναι το ποιό cool thing since cheese.
Και η ΓΚΙΙΙΙΝΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ είναι the beer to rule em all and in drunkness bind em.
mitself

mitself

Αριθμός μηνυμάτων : 74
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Τόπος : Αθηνα

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΔευ Δεκ 20, 2010 12:29 pm

TheKillerRabbit έγραψε:
And you'd be wroooooong. xD

Ο Μπρόγκνορ είναι κάφρος.
Η ιδέα όντως μου άρεσε.
Το Raven είναι λόγω της μη ελληνικής ιθαγένειας μου.
Το τυρί τα σπάει αγρίως.
Οι μάσκες είναι το ποιό cool thing since cheese.
Και η ΓΚΙΙΙΙΝΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ είναι the beer to rule em all and in drunkness bind em.

Ω! οκ.... Χμμμ... LONG LIVE DA CHEEZ!!!
????????
Επισκέπτης

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΔευ Δεκ 20, 2010 3:43 pm

Γεια σου φίλε!Καλή η Guinness,αλλά μπροστά στις βελγικές δεν πιάνει μία.
Brognor

Brognor

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 1:19 am

Καμια δεν πιανει μία μπροστα στην Γκινες, τι με λες τωρα!!!
sokitkattack

sokitkattack

Αριθμός μηνυμάτων : 106

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 5:50 pm

εγω στις μπυρες ειμαι ρατσιστης, μαρεσουν οι ξανθιες και οι κοκκινες, οι μαυρες ειναι σκατα
????????
Επισκέπτης

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 23, 2010 5:56 pm

lol! lol! lol! lol! lol!
Brognor

Brognor

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 24, 2010 12:00 am

An den einai maurh, den einai mpyra Razz
XwrisOnomaGamioli

Αριθμός μηνυμάτων : 338
Ημερομηνία εγγραφής : 10/12/2010

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 26, 2010 10:04 am

φακ οφ!!!εγω ψηφιζω Dunkel(heit)..............
https://www.youtube.com/user/XwrisOnomaGamioli?feature=mhee
????????
Επισκέπτης

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 4:44 pm

XwrisOnomaGamioli έγραψε:

TheKillerRabbit

TheKillerRabbit

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 4:45 pm

L3o ΧΞΣ έγραψε:

Έτσι ρε ΛΕοοοοοοοοοοοοοοοο
sokitkattack

sokitkattack

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 4:47 pm

κατι κλασικό αλλα θεεικο συνάμα

????????
Επισκέπτης

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 5:01 pm

sokitkattack έγραψε:

Πάλι βρήκε αφορμή να τρολλάρει ο παπάρας Razz
Brognor

Brognor

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 9:14 pm

sokitkattack έγραψε:

ΕΤΣΙ ΡεΕΕΕΕ INDIAAAANS!!!!!!
sokitkattack

sokitkattack

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΔευ Δεκ 27, 2010 10:50 pm

ΠΕΣΤΑ Very Happy afro
XwrisOnomaGamioli

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 11:35 pm

Συμμαθητα δεν ηξερα που να το γραψω,κ ετσι το γραφω εδω.ΤΙ ΓΑΜΑΤΗ ΤΑΙΝΙΑ το watchmen!!!ψηφιζω μ χιλια αυτο το αβατάρι,μην το αλλαξεις!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ps.ειναι δυνατον ν δες το τελος αυτης της ταινιας κ ν συνεχιζεις ν πιστευεις οτι το σωστο ή το λαθος ειναι ενα,απολυτο κ καθολικο?δλδ κατα τη γνωμη σου,στο τελος ποιος ειχα τη δικαιοτερη αποψη για το καλο της κοινωνιας?ο χλεμπονιαρης ξανθος ή ο βρωμυλος κοντοστουμπης (οπως καταλαβαινεις δεν συγκρατησα ονοματα Razz Razz Razz )
TheKillerRabbit

TheKillerRabbit

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 12:07 am

Συμμαθητα δεν ηξερα που να το γραψω,κ ετσι το γραφω εδω.ΤΙ ΓΑΜΑΤΗ ΤΑΙΝΙΑ το watchmen!!!ψηφιζω μ χιλια αυτο το αβατάρι,μην το αλλαξεις!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ps.ειναι δυνατον ν δες το τελος αυτης της ταινιας κ ν συνεχιζεις ν πιστευεις οτι το σωστο ή το λαθος ειναι ενα,απολυτο κ καθολικο?δλδ κατα τη γνωμη σου,στο τελος ποιος ειχα τη δικαιοτερη αποψη για το καλο της κοινωνιας?ο χλεμπονιαρης ξανθος ή ο βρωμυλος κοντοστουμπης (οπως καταλαβαινεις δεν συγκρατησα ονοματα Razz Razz Razz )

Δεν με έπιασες. Εγώ είμαι με τον Ρορσατς, που επειδή ακριβώς θεωρεί ότι το λάθος είναι ΛΑΘΟΣ, ακόμα και αν "βοηθάει" ολόκληρο τον πλανήτη, εναντιώθηκε σε αυτό και έδωσε την ζωή του, και τους χάλασε το πάρτι. Με πιάνεις?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την TheKillerRabbit στις Πεμ Ιαν 27, 2011 12:17 am, 2 φορές συνολικά
XwrisOnomaGamioli

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 12:11 am

Ναι...Απ τ αρχιδια.... Laughing Laughing Laughing
TheKillerRabbit

TheKillerRabbit

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 12:17 am

Αυτοί, είχαν την λογική του "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Δηλαδή, ότι με το να σκοτώσουν μερικές χιλιάδες, θα σώνανε τον πλανήτη από τον πόλεμο. Και όντως έτσι έγινε, όλοι γίνανε ένα στρουμφοχωριό. Αλλά, ήταν έγκλημα. Και ο Ρορσατς, τους ξηγήθηκε κάστανο, και ας έπεφτε μετά ο πλανήτης στο χάος. Τουλάχιστον, το μετέπειτα χάος ήταν αληθινό, όχι ένα ψέμμα σαν την "ενωμένη ανθρωπότητα" πάνω στο αίμα εκατομυρίων.

ΥΓ: Ο Ρόρσατς ήταν ηθικά ασυμβίβαστος, και ακραία αντι-ελευθεριακός. Ο δημιουργός του, ο Moore, είχε πεί ότι ήταν ο ποιό "φασίστας" ήρωας που είχε φτιάξει. Αλλά συμφωνώ μαζί του σε πολλά πράγματα.

Επίσης, η αγαπημένη μου σκηνή από τον κινηματογράφο των τελευταίων 10 χρόνων.

XwrisOnomaGamioli

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 12:24 am

Οποτε εχουμε την ιδια αποψη...ωστοσο,δεν μπορω ν αγνοησω το γεγονος οτι δεν θα μπορουσα να την ειχα γιατι απλουστατα θ ειχα εξολοθρευτει,οπως κ ο υπολοιπος πλανητης.οπως βλεπεις δεν υπαρχει λογικη πανω στην οποια μπορω ν πατησω για ν βγαλω το καθολικο συμπερασμα.τι ειναι σωστοτερο/δικαιοτερο η επιβιωση αθωων ή η θυσια τους στο βωμο της ειλικρινειας?δεν υπαρχει αληθεια...υπαρχει προσωπικη αληθεια...
XwrisOnomaGamioli

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 12:32 am

επιπλεον για μενα η πιο δυνατη σκηνη της ταινιας ηταν στην αρχη,εκει που δειχνει τον Ρορσατς μικρο,ν του χαιδευει το κεφαλι ενας πελατης της μανας του,αφου την πηδηξε...ηταν συγκλονιστηκα βαθια αυτη η σκηνη...
TheKillerRabbit

TheKillerRabbit

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 12:45 am

Όπως και η σκηνή που σκοτώνει τον απαγωγέα, βιαστή και δολοφόνο της μικρής με έναν μπαλτά, καθώς εξηγεί το γεγονός στον ψυχίατρο της φυλακής, ή την σκηνή του θανάτου του.

"Τί είναι άλλο ένα πτώμα στα θεμέλια της ουτοπίας σας? Κάντο."

Προσωπικά, πιστεύω ότι η ύπαρξη, είναι κάτι τυχαίο, κάτι random. Δεν υπάρχουν γκρίζα στο μυαλό του ανθρώπου. Υπάρχει ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο άσπρο-μαύρο, όπου αλλάζει σχήμα και μέγεθος συνεχώς. σαν την μάσκα του ήρωα. Το θέμα είναι, για μένα, να στέκεσαι στις αξίες σου, να μην τις προδίδεις και να μην αφήνεις κανένα κερατά να σε κάνει να συμβιβαστείς. Αυτό για μένα είναι η ελευθερία και ο φασισμός. Αν εγώ στέκομαι πάνω σε κάτι, δεν θα συμβιβαστώ ηθικά , δεν θα το ατιμώσω, ακόμα και αν δεν το μάθαινε ποτέ κανείς. Ίσως να μαι λάθος σε αυτή την συγκεκριμένη μου ηθική αξία, ή ακόμα να μαι λάθος ΕΝΤΕΛΩΣ, σε όλες μου τις αξίες. Δεν με ενδιαφέρει. Όταν κάτι νιώθω πως είναι λάθος, προτιμάω να πεθάνω από το να ξεφτιλίσω τις ιδέες μου, την ψυχή μου, τις αξίες μου.

Ελπίζω να μην ακούστηκε πομπώδες, ή self-righteous. Απλά πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Brognor

Brognor

Does not compute. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Does not compute.   Does not compute. I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 27, 2011 3:26 am

Ο Ρορσαχ ηταν ηρωας και δεν πιστευω σε μαλακιες περι φασισμου και αντι-ελευθεριακος κλπ.
Ηταν ενας καταπιεσμενος ψυχικα ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΕ.
Οσο καιρο χρησιμοποιουσα τον Ρορσαχ για αβαταρ ουτε φασιστας ενιωσα ουτε με ειπαν ετσι.
'Ηταν ο ποιο ηθικος ηρωας του Watchmen και ο ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.- (τελεια και παυλα)

Υ/Γ: Πιστευω οτι ειναι ηθικο να τιμωρειται καποιος για το αδικημα που επραξε με τον ιδιο τροπο. (πχ ο παιδοσφαχτης που μετα ο Ρορσαχ του σαπισε το κεφαλι με τον μπαλτα... τι ΚΑΥΛΑ σκηνη... πως δεν εχυσα εκεινη την στιγμη! Ο.Ο)

Υ/Γ 2: Ναι και αυτη η σκηνη στην φυλακη που εβαλες ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!

Υ/Γ 3: Καλυτερα μην αρχισω να λεω ολες μου τις αγαπημενες σκηνες με τον Ρορσαχ γιατι δεν θα τελειωσω ουτε σε 10 χρονια...

Υ/Γ 4: Α ναι και ειναι Ρορσα-Χ- ;Ρ

Does not compute.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελεύθερη Σκέψη :: Σχετικά με το φόρουμ :: Συστηθείτε!-
Μετάβαση σε: